icon

Kočíky Gesslein. Ako ste s nimi spokojné?

ziza
29. feb 2008

maminky, mate niektora kociky Gesslein Trend, Future alebo novy F2? Ako ste s nimi spokojne? Ako dlho Vam babo vydrzalo vo vanicke? A v sportovej casti?
dakujem 🙂

peggy722
20. máj 2011

@sonia. Konečně jsem to dodělala, poutka jsem předělávala asi dvakrát 😀 a je trochu kratší než měla bejt ale na sváteční švadlenu to není špatný.

peggy722
20. máj 2011

@maticap.
Já jsem ani originál nánožník nekupovala. Mám podzimní fusak od Emitexu a zimní od Emitexu a nic jinýho asi kupovat nebudu. Možná až bude Eli starší, tak si ten nánožník nechám ušít.

renisco
20. máj 2011

@peggy722 SUPÉÉÉÉÉÉÉR - až tam posadíš malou, tak ta podložka stejně ještě sjede, tak bude akorát 😀 😀

peggy722
20. máj 2011

Děkuju za pochvalu od profíka 😀 . Ale docela to dalo práce na to, že je to takovej kousek hadru 😲

renisco
20. máj 2011

@peggy722 ono se ta podložka nezdá, co? tak šup do další, ať chytneš cvik 😀 😀 😀

peggy722
20. máj 2011

Myslím, že jedna mi stačí 🙂 . Spíš si říkám, že tam udělám ještě jedny otvory na ty ramenní pásy, ona se Ela nezdá, ale fakt je veliká, dělala jsi jedny nebo dvoje ty otvory ?

sonia.
20. máj 2011

@peggy722 Wooow!!! Perfektne!!! Krasna praca a nadherne sa tam hodi!! Si sikulka 😉 😀 😀 .

renisco
20. máj 2011

@peggy722 dělala jsem dvoje otvory - na ty dva nejvyšší. ona i originál vložka od gesleinu má jen dvoje otvory na pásy i přesto, že v kočaru jsou 3 - nechápu... 🙄 🙄 🙄

peggy722
20. máj 2011

No právě, ono to bylo nastavený na ten nejnižší a Ele je to těsný, takže musím udělat ještě jedny, bééé, ať žije večerní program.

renisco
20. máj 2011

@peggy722 ty díry mě na tom taky strašně baví - koulející oči smajlík

maticap.
20. máj 2011

@peggy722 diky!

yravas
20. máj 2011

dnes som už aj ja čerstvou majiteľkou F4 :D musím povedať, že kočík na 1 s hviezdičkou :D rozhodla som sa na základe tejto diskusie a pomohli aj foto, ktoré sem vkladáte .. nie je nič, čo by som kočíku vytkla - dokonca sa mi vidí ešte lepší ako Jané 😉

peggy722
20. máj 2011

Já jsem zatím taky spokojená, až na to okýnko, to mohli dát na tu boudu, ale jízdní vlastnosti jsou úžasný.
Ale ta trojkolka vypadá taky dobře a to se mi trojkolky nikdy nelíbily.

peggy722
20. máj 2011

@renisco No tyhle druhý díry už mi šly mnohem líp, měla jsem to za deset minut hotový.

renisco
20. máj 2011

@peggy722 10 minut? u těch dalších to zkrátíš a budeš mít všech 6 (nebo kolik jich děláš) do 2 minut 😀 😀

peggy722
21. máj 2011

@renisco No za deset minut proto, že jsem to dalších dvacet nevyměřovala jako ty předchozí 😀 a kde jsi sebrala ten obrázek tý trojkolky, já to nemůžu nikde najít.

renisco
21. máj 2011

@peggy722 přímo na německých stránkách gessleinu

veronka
21. máj 2011

@kikimaruska a aka je znacka ta taska? aku mas plastenku? hod prosim ta foto s nou na kociku. dakujem

kikimaruska
22. máj 2011

Ahojky

Na Loopu mám všechny 3 řady otvorů na pásy 😉 ,ale já využila jen ten nejvyšší a nyní má jen ten mezi nožičkama, protože jsme už velký a kočár máme jen na výlety a na spaní na cestách.
@veronka ta taška se dá koupit pouze v DM drogeriích, je na ní vyšito malým písmem Babylove (jejich vlastní značka), ale my všechny maminy jsme to ihned odpáraly 😀 , jde to dobře a nehyzdí nám tašku nápis značky-neznačky...ale spokojená s ní sem moc Kdyby ji zrovna neměli v krámě, většinou není problém ji na prodejnu objednat. Za mě před 3 lety stála 450 Kč včetně výbavy (podložka na přebalování, pytlík na plenky, obal na lahvičku a drogerie Babylove pro mimi....takže super využité finance 🙂 , ted už samozřejmě podražili za ty leta a cena byla myslím kolem 580 kč +-). S pláštěnkou budu muset trochu počkat, protože kočár mám ted složený v autě a za chvilku pádím pryč...zatím jsem ji ještě nevyužila, mám novou, originál tu Gessleinku. 😉

renisco
22. máj 2011

@kikimaruska já u tebe vidím jen dvě řady otvorů na pásy

kikimaruska
22. máj 2011

@renisco no fakt 😕 já se tam šla hned znovu podívat, máš pravdu! Jsou jen 2! 😅 a já pořád myslela, že 3...zmátlo mě to na té neorigo vložce, že tam mám nechané našité všechny tři řady a jak jsem ji davala na inzerci, že sem psala 3...mi vubec nedošlo, že by loop měl jen 2 😕 ...to asi, že to nepoužívám...tak se omlouvám, más pravdu 😉

renisco
22. máj 2011

@kikimaruska se mi neomlouvej, jsem se lekla, že mají další variantu loop vložky 😀 😀 😀

peggy722
24. máj 2011

Tak jsem se dneska naprdla a našila na kočár dole v tý sedací části sucháč, na podložku taky a sedí jak přibitá a nesjíždí 😀

siskaa
24. máj 2011

@peggy722 ja som inak rozmyslala, ze ci by nepomohla taka ta protismykova vlozka pod koberce z ikea :D skusim ju kupit a vyskusat, to by bolo pre nas nesikovne :D

renisco
24. máj 2011

@peggy722 já to řeším takhle.... ta spona to drží a nic nesjíždí - mám to teda zaháklé i za ty poutka...

denisocka
24. máj 2011

baby,ake su geslleiny? može niekto porovnat s Jané ? pači sa mi Future, chcem niečo do dediny,ale aby to nemalo 100kg

xkacatkox
24. máj 2011

@denisocka v porovnání s Jané, by mě osobně gess vyhovoval více, také bydlím na dědině 🙂 osobně mám F6, jde u něj přehazovat rukojet, u future nejde, s Jané mám kámošky a obě se dost natrápili, jak s trjkolkou, tak i s Nomadem, nedá se stím jezdit ve sněhu, z trojkolkou pozadu a z nomadem se ti lepí sníh mez přední kola, obě to řešili koupí kočárku z druhé ruky a Jané mají jako letní kočíky, ale jde o věc názoru, určitě se najde někdo kdo má z Jané výborné zkušenosti

denisocka
24. máj 2011

@xkacatkox no,prave že ja mam len dobre skusenosti,mam nomad a chcem Slalom. ale tak,chcela som aj future - nema on prehadzovaciu sedačku?

dosa
24. máj 2011

@denisocka future ma sedacku otocnu, ale F6 ma aj sedacku otocnu, aj rukovat... tak nemusis zdvihat celu sedacku, ked je dieta v kociku 😉

renisco
24. máj 2011

@denisocka
JANE: je prostornější - má delší ložnou plochu a je trošku širší
- nemá otočnou sedačku
- je o hodně lehčí
- není odpružený
GESSLEIN:
- je prostorově menší než jane
- má otočnou sedačku
- je z těch těžších
- je víc odpružený
A taky záleží, jaký chcete podvozek. Mě futurko absolutně nesedlo, košík je hrůža, kola si můžete vybrat - jeslti nafukovací nebo pěnové...