icon

Kočíky Gesslein. Ako ste s nimi spokojné?

ziza
29. feb 2008

maminky, mate niektora kociky Gesslein Trend, Future alebo novy F2? Ako ste s nimi spokojne? Ako dlho Vam babo vydrzalo vo vanicke? A v sportovej casti?
dakujem 🙂

veronka
28. aug 2011

@emispheare podla mna budes milo prekvapena, maly ma 16 mesiacov a zacal mi v nom aj spavat co mi nikdy predtym v sportaku z trojkombinacie nezaspal. F4 je velmi priestranna,takze dieta ma dost miesta, my sme s nou spokojni a pouzivame ho iba ako jediny kocik. Drzim palce pri vybere

anamor
29. aug 2011

@emispheare nedaj na "rady" par bab z poslednych stran 😉 to je moj nazor, zaluskaj v tejto temicke a pocitaj dalej, najde sa tam dost vela spokojnych mamiciek s buggy ,. Ja som si tento sportacik kupila pre druhe mimco /4m/ uz teraz ho bravame na vylety, moja dcera, ktora je vysoka baba a ma vyse tri roky sa do neho v pohode zmesti inak stale 😉 Takze podla mna budes milo prekvapena skor 😉 isto sa najdu aj ine fajnove lahsie sportaciky, pripadne golfky, ja som tentokrat uz golfky nechcela - najma kvoli pohodliu kocikovania jednou rukov, kedze mam aj starsiu, ktoru treba chytit za ruku. V kazdom pripade si dobre vyber, ziadny kocik nie je dokonaly, ide o to co preferujes.

emispheare
29. aug 2011

@veronka @anamor holky, děkuju moc. Já jsem se nakonec rozhodla pro lehčí golfky. Sporťák doma mám a nemůžu si ho vynachválit. Nechce se mi hledat moc zpětně, ale koukala jsem, že tu spíš probíráte klasiky, 3kombinace a golfky moc ne. Nemáte někdo zkušenost s gesslein swift? To je teď momentální favorit a jsem přesvědčená, že si pro něj za týden pojedu 🙂

renisco
29. aug 2011

@emispheare on spíše každý preferuje více spojenou rukojeť, tak proto se golfky moc neprobírají. jen se mi u toho swiftu zdá, že nejdou polohovat nožky (pokud Vám to nevadí)...

emispheare
29. aug 2011

@renisco jj. to jsem četla,.. ale zas to jsou "jen" golfky. Taky jsem původně chtěla se spojenou, pro buggy F4, ale to bych šlápla z bláta do louže. Podle mě zabere stejnak místa jako spirit, když se budu hodně snažit a furt budu šašit s dvěma částma kočáru. Máme klasickej sedan a tam by se to nevešlo v kuse 😒 a když, tak tam nedám nic jinýho - to je na dovču na prd 😒 Z toho důvodu swift

renisco
29. aug 2011

@emispheare ale gess buggy po složení není ze dvou částí - to je jedna část... akorát že buggy se skládá do placky, kdežto swift je nudle.
nebo potom baby jogger city mini - ten je po složení taky malý - placka

anamor
30. aug 2011

@emispheare chod vyskusat swifta do obchodu, ja som sla naisto pre neho pri dcere, ked mala cez rok /dovolenka/ a sed bol neuveritelne kratky 😒 ja by som golfky mozno Peg perego si kupila, narychlo som kupila ine lacne golfky na to co mali ucel splnili, ale kvalitny znackovy kocik je lepsie - ale ked mas teut. nemusim vysvetlovat 😉

peggy722
30. aug 2011

Jo baby jogger se mi líbí moc, ale víc se mi líbí ta trojkolka Elite, jenomže ta by mi bývala byla doma neprošla finančně.
Ale má ´žasnou tu střechu. To je asi jediná věc, která mi na Buggy vadí, to šaškování s tou clonou, ale už jsem si celkem zvykla. Jezdí skvěle, nic nevrže, takže já jsem spokojená a Ela je v něm taky spokojená. Mám i golfky a tam se jí zase tak moc nelíbí, protože je tam jakoby zabořená a ona je zvyklá na ten rovnej sed.

emispheare
30. aug 2011

@renisco aha, já to dle obrázků od výrobce viděla jinak 😅 no, už je to jedno... jsem rozhodnutá pro swifta. Trvalo mi to přes týden a už to nechci moc měnit nebo nekoupíme nic 😀
@anamor bohužel nemám šanci ho kde vyzkoušet - v okolí nemaj, buď v Pardubicích nebo Pze - a tam se mi fakt táhnout ještě se Štěpánem nechce 🤐 prostě to risknu. Buď mi sedne, nebo je prodám 😅 co už teď no. 😀 😀 😀

renisco
30. aug 2011

@emispheare ten podvozek F4 je jednak určený pro buggy (to se skládá i s tím potahem) a nebo se na to nacvakává ta otočná nástavba - tam je ten potah sundaný a skládá se to zvlášť (podvozek a otočná nástavba). jde to složit i v celku, ale jednodušší je to zvlášť, líp se to pak skládá do auta.

emispheare
30. aug 2011

@renisco aha, chybička se vloudila 😀 😀 😀 holt blondýna no 😀 😀 😀 😀 co k tomu dodat. Já ho právě kvůli tomu vyřadila z výběru. 😖 Když mi nebude swift vyhovovat, je má volba jasná. Ale to s manžou nejspíš švihne 😀 😀 😀 😀

tanija133
31. aug 2011

Ahojte, nemate nahodou niektora tu z Vas na predaj samostatne madlo na Gesslein Swift? Dakujem...

pusiket
1. sep 2011

Mamči,kdyby někdo prodával samostatnou sportovní nástavbu na F4,tak dejte prosím vědět,na barvě nezáleží.

renisco
2. sep 2011

@pusiket to se asi načekáš, hlavně na tu s kulatou boudou... v DUZE ji prodávají za cca 6.500,- .

pusiket
2. sep 2011

@renisco Já právě kvůli zimě nechci dávat tolik za novou.Stačila by mi i ta hranatá,ale neroztrhaná a nevyšisovaná ☹

renisco
2. sep 2011

@pusiket nová je drahá, to je fakt. jinak ty hranaté budou šislé asi všechny - ty levnější...

pusiket
2. sep 2011

@renisco Tak to už pak nevím,jak vyřešit zimu. 😕

xkacatkox
2. sep 2011

my máme hranatou z roku 2009 , růžovou a teda vůbec nám nešisla, ale je to dost o materiálu, ale kamoška s vzala hranatou a bylo to levnější o 2500Kč oproti kulaté nabídce

pusiket
3. sep 2011

@xkacatkox Uvidím,jestli se někdo vůbec najde,kdo prodá pouze sportovní sedačku 😕

xkacatkox
4. sep 2011

@pusiket no myslím, že to budeš mít asi těžší, ale třeba se najde 🙂

malineta
11. sep 2011

Ahoj holky, můžete mi, prosím, poradit při výběru kočárku? Líbí se mi Gesslein, Hartan, Teutonia, ale nevím, který z nich.. Potřebuji kočár do terénu, abych ho zvládla i s druhým dítkem a abych ho složila do malého auta. Máte někdo praktické zkušenosti s Gesslein? Jde dát sporťák do úplného lehu, apod? Zajímají mě spíše starší kolekce, neboť máme v plánu koupit kočárek z druhé ruky. Moc děkuji 🙂

xkacatkox
12. sep 2011

@malineta tak ta sportovní nástavba jde do uplného lehu, záleží jaký si vybereš podvozek, já byla spokojená s F6, zvádel i lesní terén,hradní stezky a sníh, já osobně skládala do Fiat Panda a ten nemá moc velký kufr, F4 má také fajn podvozek, je ale lehčí, skladnější, projede sněhem v klidu., i u F4 buggy nejde uplně do lehu, ale jak píšu, lze na ni nasadit sportovní nástavbu, možná by ses mohla zajít někam kouknout kde gess prodávají aby ti předvedli všechny funkce a mohla sis ozkoušet manipulaci, nevím odkud jsi, ale třeba v Pce v Duze, ti to krásně předvedou a prodávají tak i jeté kočárky

malineta
12. sep 2011

@xkacatkox Děkuji moc za odpověď! Jsem z Prahy a je fakt, že bych se na kočárek někde ráda podívala. Ta F6 vypadá skvěle!! Buggy určitě ne, potřebuji opravdu kočárek do terénu..

renisco
12. sep 2011

@malineta ta F6 je docela těžká, a nevím, jestli se Vám vleze do malého auta. já třeba měla future a měla jsem problém ve výtahu, protože tyto dva podvozky (future a F6) mají docela široké rozpětí kol. jinak hartan, gesslein i teutonia jsou teoreticky na jedno brdo... akroát jsou změny v podvozcích...

xkacatkox
13. sep 2011

podvozek F6 se vejde i do Fordu Ka, toho bych se fakt nebála, jde o to jak ho tam dáš někde jde naležeto jinde nastojateo, nemusíš ani odendávat kolečka, jako jsem musela u Peg Perega

lodicka30
13. sep 2011

tak jsem na německých stránkách gessleinu našla trojkolku s ruční brzdou - nový typ...

lodicka30
13. sep 2011

@malineta gesslein má nový typ trojkolku i s ruční brzdou, jen na oficiálních německých stránkách

pusiket
13. sep 2011

Ta ruční brzda lze dokoupit už i tady.Teď jsme jí dokupovali na F4 buggy. 🙂

malineta
13. sep 2011

@renisco vidíš, děkuji za informaci, nenapadlo by mě přeměřovat šíři podvozku kvůli výtahu.. Tak na to si musím dát pozor. A že je F6 těžká? Takže taková malá posilovna když k tomu budu mít ještě 2,5 letého prcka, co? Třeba bude o to stabilnější 😉 Tedy není vůbec jednoduché, vybrat kočárek..

malineta
13. sep 2011

@lodicka30 Děkuji, kouknu na to 🙂