Kočíky od firmy Adamex
Ahojte, poprosím Vás o rady, skúsenosti, tipy ak máte na kočíky od firmy Adamex. Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂
@evka0706 A odkial si objednavala? Zhanam z druhej ruky sedu barlettu ale bez sance
Ahoj kočík som nakoniec nemala keďže mi zrušili objednávku. Je problém s kočíkmi Adamex...Malo sa týchto novších vozí na Slovensko. Povedal mi to aj pán predajne v Čechách. Buď čakáš dlho alebo sa ani nedockas. Tak sme kúpili Edrema Brewa.
Baby prosím vás viete my povedať, kto je výrobca kočíkov??? presnejšie Adamex Barletta
@alenapiestany
Dobry den. Este stale zhanate kocik Adamex? Mam dvojkombinaciu v sivo cervenej farbe- Adamex Barlleta.
Dakujem uz som kupila riko lebo barletu som vobec nezohnala. ChcelaJa som sivo biely.
@iiiiiiiii
Kocik je podla mna vyborny...nemala som s nim ziaden problem. Len Adamex patri k vyssim kocikom, tym padom mi nesadol. Pouzivany 6mesiacov a sportova cast vobec nepouzivana. Posielam link na bazos, tam ho ponukam na predaj.
Ahojte aj ja uz môj Adamex predávam Adamex Pajero Alu. máte niekto záujem. bud dvojkombinácia alebo troj podla dohody
Ponukam Adamex Barletta Dream 2016. Platna zaruka kupovany v auguste 2016. Sportova cast nepouzita...v pripade zaujimu poslem viac fotografii. Cena je 330€.
ahoj nie nekupila som ho bála som sa ho objednať, nakoniec som kupila Brano riko ecco
Ja som zvažovala Riko Brano eco, bexu a adamex..Vyhral adamex,keďže bexa mala polohovanie zvnútra a Riko malo veľmi zle recenzie a z týchto troch bol najhorší,aj športová časť o ničom,zatiaľ sme s adamexom spokojní
@harvanovasimona
@iiiiiiiii adamex barletta,3kombi za 250€ rok a pol ešte v záruke..Oni ho kupovali v partizánskom za 450€

Dievcata neviete ci k adamexu pajero alu pasuje vajicko maxi cosi?