Kombinovaný kočík Peg Pérego - Book Plus + Pop Up Completo
Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať na tento kočík a skúsenosti s ním.Ako ste boli spokojné a jeho výhody a nevýhody.V júni čakáme prvé bábätko a kedže chcem vybrať dobrý kočík obraciam sa na vás.Poprípade dajte tipy na inú značku, s ktorou ste boli spokojné, ďakujem 🙂
@aber my sme pp kupovali tu http://kmart.sk/ velmi mila predavajuca poradila odporucila ukazala na ntb moznosti .... spokojnost...mame od nich podvozok+vajicko+pop up vanicku a teraz ideme objedat sportovu cas to sa ale este neviem rozhodnut ktoru, nakolko pop up sportova cast sa mi zda velmi uzka.... tak zvazujem nad switch sportivo alebo completo.
a inac pP maju aj tu http://www.babymarket.sk/ tiez su ochotne predavacky... ceny su vsade rovnake aj termin dodania.
mame tento http://kmart.sk/peg-perego-/18027-peg-perego-se...
a podvozok http://kmart.sk/peg-perego-/18048-peg-perego-po...
Skusenost, s podvozkom super som spokojna no ozaj chyba trochu perovanie je sice lahucky ale taky kostnaty .... a prejdem s nim po luke,kopci pokosenej trave uplne v pohode ponatriasa ale super aj po beznej polnej cesticke... aj v meste v BA 🙂
Na rucke znacka sa mi osuchala behom mesiaca... a rucka v klbe na konstrukcii sa hybe ale vraj to tak ma byt bolo to od nova no casom sa viac rozhybala...
co mi dost vadi, ze vanicka pop up sa sice fajn sklada scapi sa na plocho ale nie tak ako som si predstavovala, cize spolu do auta s podvozkom ide tazko, cize do auta odkladame zvlast podvozok zvlast vanicku a su to vlaste dve rarohy....no spratnejsie ako pevna navetta takze spokojnost.
Co mi trochu vadi,ze pop up vanicka akoby kyve na tom podvozku takze silno sa opriet o vanicku rukami nehrozi /nazerajuce deti do kocik kt. sa opru ..../ alebo ked som maleho posadila do vanicky sa mi akoby prehybala do zadu ....
OF striesky bol v lete paradny ziadne prehriatie fakt super.
Polohovanie chrbta podla mna nic moc pre malicke deti, zosuchol sa mi vzdy dole nozkami a hlava mu kveckala do boku vykruteny tam bol, takze polohovanie som nepouzivala ked tak max. na jednu uroven nie o tri, nema to ani teraz rad ked je vacsi lebo sa zosuchne dole a stlaci nozicky ako zabka lebo sa tam uz potom nevmesti ked sa zosunie....
Zhrnutie...PP je pekny elegantny kocik ale praktickejsie su urcie napr. concord,jane....
a tu su videa
https://www.youtube.com/watch?v=WjTeYboSOrg@margaretka ako som pozerala na nete, tak sa nám páči P. P. Book plus s modular sportivo perla... Len neviem či nie je veľmi bledá a muža mám dosť vysokého a či sa dá ten podvozok zdvihnúť, ja mám problémovu chrbticu,aby som sa veľmi nemusela predklanat.som úplne bezradna a neviem či sa to dá, vieš mi poradiť, prosím? 🌼
@aber pre vysokych rodicov nic moc,rucka sa da nastavit no je maly,nizky ja mam 155 cm a prave preto som si ho kupila ze ma za nim aj vidiet.treba vyskusat na predajniach ich maju.
Ahoj este by som spomenute, ze oska , teda ta tyc co spaja vacsie kolesa je prilis blizko a neustale sme do nej kopali, tatino je vysoky ja mala ale obidvom to islo na nervy 😠
@adulkas ano, viem, ze sa do nej zakopavaju
mne sa koknstrukcia tohoto kocika az tak nelubi, ale myslim, ze je v podstate dobry (Vzhlado na to, co je na trhu) ....myslim, ,ze lepsi je bj zip aj britax plusko
tento pp je pritazky, nizka os zadnych kolies na zakopavanie, prinizky, aj kosik...primaly pre dieta..vnutro, pritvrdy, no a po skusenostiach matiek, co ho pouzivaju dlhsie, mam pocit, ze material sa dost rychlo opotrebuje
pp sa mi zda, ze polavil na kvalite :(
dost negativ pre nezakupenie
tak slovo pritvrdy, tak to uz je uzas :D tym som mala na mysli, ze nepruzi :D:D:D:D
@margaretka ja som krpata pri ňom 163 a muž 185, tak neviem ako sa zosuladime
presne tak,
@celasapremenim nevyhovuje mi ako športový, čudná strieška, nepochopiteľný pršiplášť a ešte pár iných vecí, po pol roku sme kúpili Britax, som s ním spokojná
@aber no ono je pravda ze ked vyberam dieta tak sa ohybam ale nie az tak nejak moc , neviem ja som snim spokojna, jedine ze fakt nepruzi ale chodim snim len po meste a tam mi maximalne vyhovuje, hovorim som vysoka ale nezakopavam do ničoho na kočiku aj ručka je akurat pre mna. jedine čo mi fakt ze prišlo divne je naozaj ta strieška na sportovom kočiku je divná proste taká tenká, ale zas dá sa sklopit uplne ze zakryje dieta a no uvidime ako bude ta sportová čast pasovat , uz sme ju mali vytiahnutu ale nebola zima tak bola ok, uvidíme v zime
@adulkas ktora sportova cast switch alebo pop up?
@margaretka Tak to teda netuším,aký je v nich rozdiel?
@adulkas uplne iny vzhlad,materrial vygoogli
@celasapremenim switch je priestrannejsi aj sedacia casst aj chrbtova sirsia a vyssia. Pop up je hrubo vypolstrovany a mensi a skladat sa da aj s konstrukciou.
@tia23 ahoj, ja mam len sportovu verziu PP book plus. Uz by som si ho nekupila, vobec nie je taky skladny ako sa vsade pise, zaberie mi cely kufor auta, ak ho nerozlozim na dve casti. Moja mala ma rok a sedacia cast jej je uz mala,hlavne sirka, nie je to vhodny kocik na spanie dietatka. Ma male kolieska, sice sa super ovlada v meste,ale na dovolenku na chatu sme museli brat iny. Sietka dole sa mi uz para, ak si pozries bazar, vacsina ju ma deravu, asi je to zle od vyroby..
@margaretka my máme pop up
@adulkas a čo vravíš? je to tak, ako ukazujú vo videu?
Pop up sport.cast ma 40x41x48
Do podvozku nezakopavame,mame najnovsi so soft kolesami je super
@margaretka no super. tak som pozerala poznamky co si robim aby som sa konecne zorientovala a je to jedna k jednej🙂) ina uzivatelka tvrdila zas ze sportivo je priestrannejsie ako pop up, ze pop ma mac silne polstrovanie🙂) dorici. ty si to prosim merala na svojom kociku?
@janakasp sportivo je typ upravy \ bez nanoznika, nadstavba sa vola switch
Ano switch posobi vacsie koli polstrovaniu pop upu,a sedacka je sirsia o 8 cm a dlhsia opierka o 2,5 cm, no nezlozis ho spoly s podvozkom, musis zvlast podvozok a zvlast nadstavbu,pop up ide jednym tahom zlozit spolu. Kto mate moznost vyskusajte si chytit sedaciu cast nadstavby lebo na pop up ta cast kt.je na nohy- kym nevisia nozky je velmi slabo polstrovane....
dorici... tak to skladanie je nepraktikus veru. a pritom sa mizda ze v popise pri switch bolo pisane ze sa sklada spolu :( ooch. dakujem !

Ahojte viete mi prosím poradiť kde v ba nájdem obchody s PP? POZERÁM na nete, nejako neviem nájsť, síce máme ešte čas, ale už som zvedava, moc dopredu ďakujem