Korýtko verzus rovný športiak
Ahojte mamicky,
hladam 2v1 do terenu a zaujal ma Joolz Geo 2, len si nie som ista tym kotytkovym lezanim. Mate nejake skusenosti? Odporucte kocik v podobnej kvalite s rovnym lezanim. Dakujem 🙏
@vsetkopredietatko len malá oprava 😊... Salsa /2020/ sa dá zložiť spolu so športiakom.
@riamia91 dakujem. vzdy som to rozkladala na 2 casti. 🙂
@vsetkopredietatko geo ma uputal, lebo preferujem gumene kolieska, zijem mimo sr a tazko hladat servis, taktiez sa mi paci moznost surodeneckej nadstavby, kedze planujeme 2 deti s nie velkym odstupom od seba, taktiez sa mi paci skladanie sportiaka, cize abc salsa nie je mojim vyberom, ale dakujem krasne za alternativu 👍👍👍👍😉 ❤
@catita tak je to jasne 🙂 salsa je uplne nevyhovujuca. Geo ako surodenecky je vyborny, aj ked je mohutnejsi nez porovnatelne kusky s korytkovym sedenim. Mensi ale inak porovnatelny s Geo2 je Mutsy I2, moze byt tiez tandemovy a je nekorytkovy. Ziadny ina podla mna neexistuje, lebo som naozaj dokladne listovala medzi znackami v mojej hlave 🙂
Tandemovy, aj ked korytkovy a trosku ineho typu, lebo deticky su vedla seba a nie za sebou, no vyborny je bugaboo donkey. Tri kliky a konstrukcia je z mono tandemova. Jednu velku vyhodu spomeniem, ze pri tandemovych za sebou sediacich prichadzate o nakupny kosik, lebo tam je tiez dketatko. Pri Donkey ho mate. 🙂 kociky su moja velkaaaa zaluba, preto ak mate otazky, kludne sa pytaj 🙂

Ahoj,
velmi kvalitny kocik za “nizku” cenu (oproti geo) je podla mna abc design salsa 4 air, pomer cena vykon je tam nadstandardna.
Otazka je preco ta zaujal Joolz Geo2?
- geo sa da urobit na surodenecky, ale salsa 4 air nie
- priestranne vanicky ci nakupne kosiky maju oba, no na Geo ho vies aj prenasat
- salsa ma odpruzenu konstrukciu s nafukovacimi kolesami, ktore vyborne tlmia teren a geo ma nenafukovacie (podla mna nezlmia za tak dobre ako nafukovacie)
- salsa sa neda zlozit so sportakom v 1 kuse, geo ano
- salsa ma vanicku a sportak ako 2 samostatne kusy a na geo “prerobis” vanicku na sportak zmenou textilii, takze je to skladnejsie.