icon

Ktoré kočíky sú odpružené a ste s nimi spokojné?

mima81_nr
11. feb 2012

Ahojte mamicky a buduce mamicky, strasne som domylena z kocikov a uz ma boli hlava z tolkych internetovych strankach a sledovania a porovnavania tolkych kocikov, co su na trhu. Viem, ze ziadny kocik nie je idealny ale uz viem aspon co hladam. Rada by som chcela kocik odpruzeny a vanicka aby bola primerana, nie krpata a cenovo pristupny, max do 600 eur za 3-kombinaciu. Budem rada, ak mi date vase rady a skusenosti s Vasimi kocikmi. Dakujem vopred za kazdy koment. 🙂

Strana
z3
33eliot331
8. júl 2013

@mary653 mozem sq opytat?sportova cast sa moze od akeho veku pouzivat? dakujem pekne ;)

mary653
8. júl 2013

@33eliot331 to mas rozne. Ale malo by dieta vediet uz sediet, aby tam nebolo pokrutene. Ak ho davas len spat, tak je to asi jedno..mozno od toho 4mesiaca, lebo vanicka je predsa len rovnejsia. My sme ho zacali pouzivat v siedmom mesiaci. Ja som ju v kociari len uspavala takze mi stacil hlboky, ale raz mi z tade skoro vypadla, kym som ju prisla vybrat tak sme hned presli na sportovy aby bola priputana.

ask
8. júl 2013

@loulou02811 Urcite sa pokukaj na dorjan - danny sport. Ja mam od nich prestige flover a max spokojnost-spomedzi 6kocikov co sme mali🙂

loulou02811
11. júl 2013

@ask
Už sme kúpili hartan 😉 ale ďík

biancal
11. júl 2013

@nathuska my mame nieco podobne 🙂 je super, ja si neviem predstavit tie otacacie kolesa 😀 staci mi ked vidim ako s nimi mamicky lomcuju na kolajniciach prip. nerovnom povrchu 🙂 Super vyber!!! 🙂

ask
11. júl 2013

@loulou02811 Tiez dobry vyber 😵 Nech vam sluzi k spokojnosti 🙂

blondy12
14. júl 2013

@jarus_galbi ahoj moja pocuj aky mate kocik?ten camarelo dakota?prave premyslam nad nim ...

jarus_galbi
15. júl 2013

@blondy12 ahoj 🙂 nakoniec sme kupili Tako Alive, je to tiez polske. Ten Camarelo bol lahsi, no ten Tako je pevnejsi, tak sme sa rozhodli nakoniec inak. Rozmyslate nad Camarelom?

blondy12
15. júl 2013

@jarus_galbi no videla som ho..ale skor som si vsimla camarelo colorado len nemal taku vahu tak premyslam ze by som sa mrkla este na ten druhy...aj tako alive som videla ten mi skor sa podobal na ten colorado..len ten sportak ma odradza ze musis ho dat dole ked skladas kocik do auta a ja dost casto chodim autom...no uvidime no...

jarus_galbi
16. júl 2013

@blondy12 hej, ten tako musis cely rozlozit 😖 (ani som inak nevedela, ze ine kociky sa daju nalozit do auta bez toho, aby sa casti od seba odpojili) a nam sa aj tak nezmesti do auta, aj ked sme to vymeriavali 😀 (teraz sa uz smejem, ale nebolo nam najskor do smiechu). Tako ma este po Alive jeden model, ten som tiez videla a vyzera pekne aj sa lahko ovlada. Od toho Camarela nas v obchode trosku odhovarali, ze je taky labilnejsi.

samila1
16. júl 2013

@mima81_nr
Ahoj, ja som mala aj Hartan VIP. Je super, lahucky, len mal v predu male kolieska a tak vysokym snehom nepresiel.
neskor som mala a este mam Bumbleride. Mala ma uz 2.5 roka a tento BUML. je priestranny, velke kolesa, super skladanie, velka strieska, velky nakupny kocik, neda sa v nom az tak hojdat dietatko, ako v Hartane.

renata20591
28. okt 2013

Ahoj kocky chcela by som sa opýtať máte niektora kočík Tutek Tambero čo naň poviete????

chovancova27
28. okt 2013

Brio go, najlepší kočík

Strana
z3