icon

Ktoré trojkombinácie kočíkov nepotrebujú adaptér?

jarmilka83
29. jan 2015

Viete o kočíkoch, ktoré nepotrebujú pre pripojenie vajíčka a športovej časti adaptér? Dík

margaretka99
•
29. jan 2015

my mame JANE MUUM trojkombinaciu, kamaratka ma znacku BABY POINT tiez bez adaptera, len neviem presny model

lusinda1989
•
29. jan 2015

Peg perego boom plus

kikuleenka
•
29. jan 2015

casualplay S4, tam sa ale sportova cast okrem ineho pevne cvokmi pripina na konstrukciu kocika, vanicka a autosedacka su naklikavacky

meusicka
•
29. jan 2015

Cam Cortina

jarmilka83
autor
•
29. jan 2015

Dík baby. Mne sa pozdáva to peg perego, ale pri športovej verzii by sa mi na kočíku páčilo, keby sa dal v športovej verzii zložiť celý bez odnímania sedacej časti od konštrukcie kočíka. Dá sa to pri niektorom menovanom?

siska53
•
29. jan 2015

@jarmilka83 aky adapter? Ani neviem,ako to ma vyzerat. Ja som.mala inglesinu magnum,kupila som ju ako trojkombinaciu a len som to tam.naklikla.
Jedine viem,ze vacsinou vajicka jednej znacky nedas na kocik inej znacky. Teda,najskor som ju kupila ako 2kombinaciu,lebo vajicko som mala z druhej ruky inej znacky a to som predala tak pre mladsie dieta som.len dokupila vajicko Inglesinu,aby to pasovalo,hoci sme to tak vyuzivali malokedy.

mimka79
•
29. jan 2015

@jarmilka83 mne sa zda ze prave ten peg perego sa da zlozit aj so sportakom...maly sme ho vybraty a myslim ze nam vravela predavacka ze sa da...Len niesom si ista presne ktory typ z nich to bol,z toho peg perega myslim....

beatkazvenuse
•
29. jan 2015

Mame pegperego pliko p3. Da sa zlozit cely do dazdnika. Velky na uplne lezanie velka strieska. Velmi dobry mne sa osvedcil. Pozri moj bazar ponukam.

gapre
•
29. jan 2015

cam dinamico, len nakliknut a poskladat sa da tiez cely v kuse

svetluska03
•
30. jan 2015

Ahoj, ja mam Peg Perego GT3 (3-kolesovy), ten sa da zlozit priamo aj so sportovym kocikom, sportovy kocik sa nenaklikava, ale sa navlecie na konstrukciu. Vajicko a hlboky kocik (XL navetta) sa naklikavaju na konstrukciu bez adapterov, dokonca hlboky kocik sa da pouzit aj ako autosedacka, len sa musia byt v kociku namontovane pasy a vanicka sa potom zvonku prichyti pasmi auta. Ak mas zaujem o pouzity, ponukam na predaj trojkombinaciu...

kikada
•
1. feb 2015

@jarmilka83 tiež všetky Jané a Concord modely sú bezadaptérové.