icon

Ktorý kočík je teraz top?

11. nov 2022

Aký kočík by ste odporučili? Nemusí byť top na trhu, ale pomer kvalita/cena, nejako rozumne. Mala som Britax go next, ale to bolo už 7r dozadu. Teraz nemám prehľad 🙂

liloastitch
11. nov 2022

Ja som si zadovážila Britax go big aj keď už nie je zrovna v "móde". Ale tie čo sú aktuálne teraz tie lepšie ma nijak neoslovili. Sestra kúpila Cybex,to je jeden z tých aktuálnych top, mne sa vôbec nepáčil .

si_sa_6
11. nov 2022

Ťažko povedať. Podľa mňa sa ani ten najlepší kočík nedá nejak vybrať, keďže každej mamičke sa páči , ale tak isto aj vyhovuje niečo iné

7lenka11
11. nov 2022

my sme objednali BabyStyle Prestige3.. nevyberala som podľa odporúčaní, ale podľa toho, čo nás oslovilo.. boli sme pozrieť kočíky v Brne aj tu na SK, videli sme, vyskúšali sme si.. nakoniec sme vybrali v Hlohovci v Aladdinovi.. budeme mať zimné bábätko, takže sme chceli väčší kočík, do ktorého ju nebude problém zababušiť + aby bol v tmavých farbách (z praktických dôvodov, aby som ho nemusela čistiť po každej vychádzke) dvojkombinácia vyšla na takmer 800 Eur, ale berieme to ako investíciu aj do budúcnosti a myslím, že je to také zlatá stredná cesta, čo sa týka ceny

anavianavi
11. nov 2022
abet
11. nov 2022

Ja mám Moon pretože sa mi veľmi páči😁 nesťažujem sa je úplne super a ak moc cestuješ autom tak športová časť sa dá celá zložiť aj s konštrukciou

tianna
12. nov 2022

Keby som ešte niekedy rodila určite by som chcela Easywalker Harvey 3 🙂

zuzanka.zuzu
12. nov 2022

tak chceš podľa nadpisu top či hľadáš podľa textu kvalita/cena? top je cybex, to druhé netuším, asi valco

selu11
12. nov 2022

Joolz Hub
Bugaboo Fox 3
Easywalker Jimmey / Easywalker Harvey3
Cybex priam
Tieto za mňa, ale hodnotím len na základe toho že sa mi páčia. Osobnú skúsenosť mám len s kočíkom Moon, podľa mňa hrkálky a Britax go big ten je super vo veľa smeroch. Teda sedem rokov dozadu si mala dobrý výber 😉

s_i_l_v_i_k_a
15. nov 2022

My sme hladali nejaky vhodny do terenu, vyberali sme medzi: Bogaboo Fox 3, Joolz, Cybex Priam a Easywalker Jimmey. Boli sme na predajni kde mali aj drahu s roznymi povrchmi. Na terene vyhraval jednoznacne Easywalker Jimmey. Ten vyhral aj po financnej stranke, lebo v cene mate aj tasku, fusak a dalsie doplnky.