Ktorý z týchto kočíkov si mám vybrať?
Maminky aky model by ste si vybrali? Vobec sa nevem rozhodnut . Dakujeeem
Druhý, na prvom bude vidno každá spinka, krpec niečo bude papat v kočíku, tak budes musieť neustále čistiť a prať, na tom druhom sa to skôr stratí
Zabudla som dopísať, ze ked začne bežkat, tak to pri nohách bude vyzerať hrozne, z praktického hľadiska určite druhý
@maltinta100 ja ani jeden,mam rada iny styl kocikov..
ale farba sa mi paci ta prva..no asi bude skor na,nom,vidno spinu..
ja som vahala,medzi tou tvojou prvou farbou a cervenou a zvolila som cervenu,aby nas bolo lepsie vidiet a aj kvoli tej spine...
ta druha farba je taka netradicna, taky by nemal nikto, ta prva sa bezne vyskytuje na kocikoch, ja by som bola za druhu, bude to zaujimavejsie
@maltinta100 jednoznacne druhy, je krajsi a je lepsi aj z praktickeho hladiska ako pisala pribinak.
Já jsem chtěla také koupit tento kočárek té druhé barvě. Ale když jsem zjistila, že se polohuje, jako kolébka, tak jsem raději koupila X Lander X pulse v černé.
Takže za mě ten druhý
z týchto dvoch radšej druhý,prvý budeš stále čistiť,už som počula mamičky,ako ľutovali,že kúpili krásnu bledú farbu a potom si išli vlasy trhať
Dakujem pekne za nazory vyhrava u mna druhy 🙂
@mexin23 chcela som sa spytat videli ste ho nazivo? Tu u nas neviem najst predajnu kde by bol. To polohovanir ma ako napr stokke?
Na živo jsem ho neviděla, jen na videu youtube. Vkládám odkaz 🙂.
https://www.youtube.com/watch?v=NDdejZTTlnU

@maltinta100 ja ten druhý 😉