icon

Kúpiť kočík Jane Slalom Pro model 2008 alebo 2009?

nostek
19. apr 2009

Ahojte. Mame v plane kupit kocik Jane Slalom Pro. Boli sme rozhodnuty pre minulorocny model, ale teraz ked som bola pozriet aj novy pre rok 2009, tak som v pomykove. Pre mna zasadny rozdiel je vo velkosti striesky (2008 ju ma dost sirku, 2009 je krajsia uzsia) a v materiale. Vraj je to 100% bavlana napustena 50 % nejakym impregnantom, ktory neprepusta vodu a vietor. To ze novy model nema sietku na muchy a zabudovanu hudbu ma netrapi. Len neviem, ci ten material po case na slnku nevybledne.
Mate niektora z Vas tento novy model a ake mate skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved.

veqa
13. aug 2010

@standa82 mám 08 ale len športový, trojkombináciu som mala ročník 05 a tam teda bola vanisko 😀 fakt obrovská vanička, úplne perfektná 🙂 tieto nové vaničky netuším aké sú veľké...

standa82
13. aug 2010

@veqa ..tieto 08 a 09 sú 80x40 cm.A 05 vanička bola použiteľná aj ako autovanička?

veqa
13. aug 2010

@standa82 áno, dala sa použiť ako autovanička, to sa dajú asi všetky vaničky jané, bol tam pás cez bruško a na krajoch vaničky boli také pracky na pásy...len to sa dá použiť len ak máš v aute len túto vaničku, tak, že máš len jedno dieťa, alebo asi by to šlo ak máš na strednom sedadle normálny pás čo ide zozadu sedačk.y..

janefonda
13. aug 2010

@veqa dakujem, aj ja mam 08 a okrem toho vrzgania konstrukcie, ktore teda dufam odstranim namazaim som s nim velmi spokojna. Kolieska pistali, ale namazanie to vyriesilo a je klud. Vyborne sa ovlada a ja ocenujem teraz v lete aj tu sietku vo vanicke 😉

standa82
13. aug 2010

@veqa ...ja to využijem. Jakubko už bude v škôlke a keď by náhodou išli obe deťúrence v aute, tak po Jakubkovi mám škrupinku, takže sa zmestia obaja. 🙂

veqa
13. aug 2010

@janefonda no skús to nastriekať, ja som použila teraz ten druhý sprej, čo som písala a fakt to zabralo, už mi to šlo totiž od februára ako ho mám na nervy 😀

standa82
13. aug 2010

@janefonda ..a kde si ho kupovala?

veqa
13. aug 2010

@standa82 my sme to nevyužili, lebo vždy sme mali v aute aj staršieho syna .... ale je to super vec, ak to máš ako využiť 🙂

standa82
13. aug 2010

@veqa ...no dúfam, ale myslím, že áno, lebo my na víkend chodíme autom k babke (my na jednom aute) a Jakubko je od piatku u starkej do nedele, tak ten chodím k babke so starkou na druhom aute. Máme super starkú (moju maminu), Jakubka berie od jeho 1/2 roka každý piatok k sebe na víkend, aj keď v sobotu sme u babky všetci spolu. Je to ohromná pomoc, trošku si aj my oddýchneme a mamina nie je sama.

veqa
13. aug 2010

@standa82 super, ja mám takýchto svokrovcov, starší je tam každú chvíľu a hádam aj pomaly zaučíme mladšieho 😀

standa82
13. aug 2010

@veqa ...moji svokrovci sú stráááášne "zaneprázdnený". A mne to tak aj vyhovuje. Nikdy na neho nemali čas. Svokra mi ani nie je svokra, je to mm nevl.mama a má svojho syna s manželovým otcom, takže sa ani nečudujem. Teší sa, keď bude mať vlastné vnúča. Aj teraz cez prázdniny Jakubkovi sľubovala, že ho zoberie a do dnešného dňa sa tak nestalo. Je pedagóg, takže má prázdniny. Jakubko k nim chodí, len keď musí, že idem do poradne a manžel nmôže zostať s ním, alebo ideme na väčší nákup a moja mamina nie je doma. Ale nevadí.

janefonda
13. aug 2010

@standa82 ja som kupovala cez o-baby. Chcela som povodne v obchode v NR, ale model 08 mi tam ponukali za 725 eur a ja som ho na o-baby kupila za 499, co je teda rozdiel. Myslim tym celu trojkombinaciu. Sportak, vanicka, vajicko. Hned ako im prisli peniazky na ucet ,kocik odoslali. 😉

standa82
13. aug 2010

@janefonda ..pozerala som aj na tej stránke, no majú super ceny 🙂 , ale nemajú farbu ako chcem ja. ☹

veqa
13. aug 2010

@standa82 ☹ smutné....ale aspoň máš super maminu 😉

janefonda
13. aug 2010

@standa82 hmmm, tak to je skoda. My sme nakoniec kupili stylon- tmavomodry. Paci sa mi aj material...ja som s nim naozaj spokojna, a najspokojnejsia budem ked odstranim to vrzganie konstrukcie. V pondelok vybehnem kupit nejake mazadlo s tym davkovacom a vrhnem sa na mazanie! 😉

standa82
13. aug 2010

@veqa ...to mám, najsuper 😵 😵 😵

standa82
13. aug 2010

@janefonda ..ja chcem červený, ale prevažná časť červenej nad čiernou H59

veqa
13. aug 2010

@standa82 len ma teraz napadlo, ak teda kúpiš ten čierno červený, ten vankúšik čo je v športovej časti v lete moc na slnku nepoužívaj, je z bavlny a mne trošku vybledol a ten čierny by ti mohol dosť vyšedievieť...inak kočík nešedievie, teda aspoň tento modrý 🙂

standa82
13. aug 2010

@veqa ...toho sa obávam, že čierna čo je na ňom vyšedivie.

veqa
13. aug 2010

@standa82 pozerám, že rodíš v novembri, to v lete budete už v športovom, tak ten vankúšik si vyberieš, ten nie je ani pripútaný....ja mám viac vložiek do športového, iné ti tam nemá čo vyšedivieť, ostatok je červený a taký hrubý šuštiak....ja som si to až teraz všimla, že je trošku svetlejší ako na začiatku (na druhej strane) a to som ho mala taký svetlo tyrkys, takže čierny slnko tiež vyťahá....

standa82
13. aug 2010

@veqa ...aj ja som už pozerala vložky do kočíka, bude trošku farebnejší.

veqa
13. aug 2010

@standa82 🙂 neva, však nech je veselý, však sa v ňom vozí dieťatko 😉

standa82
13. aug 2010

@veqa ..presne 😵

hobit
13. aug 2010

@veqa
@sonkab aj ja som myslela hlboku vanicku 🙂...sportak je OK

veqa
13. aug 2010

@hobit už som to pochopila 😉

zuki81
14. aug 2010

@sofiaella včera mi odpísali, že ich systém zaregistroval k môjmu menu len 1 číslo balíka, tak mi poslali aj to druhé a nakoniec sú oba balíky na ceste 🙂 tak som to pozerala a možno v pondelok - utorok to dorazí 🙂 tak potom napíšem..... ale kočiariky majú rozpredané ....

sofiaella
14. aug 2010

@zuki81 tak super,lebo ja som sa tiez utesovala ze to je len zle napisane a oni mi to poslali,no zial neposlali. tak sa tesim s tebou 🙂

standa82
16. aug 2010

@zuki81 ...a kde si si objednala kočík?

dandysek
20. aug 2010

Holky, jde u typu Slalom PRO 2009 sklopit u hlubokého lůžka stříška? Připadá mi taková málo stabilní... 😲

petule12
21. aug 2010

@dandysek - sklopit normálně jde, je připevněná ke korbičcce vzadu na zip a vepředu je natažená na plastové konstrukci a stíříška jde i úplně sundat.