icon

Kúpiť ružový kočík alebo radšej neutrálny?

2. okt 2026

odkedy viem že čakáme dievčatko mám vyhliadnutý jeden kočík. je dosť výrazný, ružový a mne sa strašne páči
muž ho ale videl a povedal že s takým von chodiť nebude.
teraz rozmýšľam či si kúpiť ten po ktorom túžim alebo radšej vybrať nejaký neutrálny aby s ním bol ochotný chodiť aj on. ustúpili by ste?

Strana
z2
anonym_690b91
•
2. okt 2026

kup neutralny, tiez by som s ruzovym von nesla, lahsie ho aj predas potom, popripade ak budete mat druhe a bude chlapec tak muz ruzovu urcite neprekusne

anonym_65c667
•
2. okt 2026

Kúpila by som si aký chcem a kľudne by som kúpila ešte jeden z bazára za pár € aby aj muž bol spokojný.

anonym_0fe063
•
2. okt 2026

rodicom niesi len ty ale aj muz.. a preto by ste sa mali na vybere zhodnut a dohodnut .. a nielen si dupnut nohou ja chcem a ja budem mat ...

niki35
•
2. okt 2026

@anonym_autor ja by som šla do neutrálnej farby. My máme takú tmavšiu béžovú. Možno by si si vedela naňho dať nejakú ružovú dekoráciu ale v budúcnosti by si ho ľahšie predala alebo keby ste mali chlapca náhodou tak by sa dal ešte využiť. Čo sa týka takých tých "väčších" veci tak za mňa lepšie neutrálne (kočiar, autosedačka atď...)

anonym_8bd658
•
2. okt 2026

Kúpila by som taký, aby sa páčil aj mužovi. Gýčový ružový pristane 4 ročným ''mamičkám'' a bežnému chlapovi sa pochopiteĺne nepáči.

zuzana76
•
2. okt 2026

myslela by som aj na muza a kupila iny, keby som mala dievcatko, isla by som do nejakej bezovej, sivej, pripadne ciernej a mozes doplnat ruzovymi deckami, fusakom, alebo nieco taketo

https://www.brendon.sk/moon-resea-fold-tonka-ko...

ak sa ti velmi paci a mate dostatok financii a miesta na dva kociky, riesila by som to teda tak

maryetta
•
2. okt 2026

Pri prvom sme kupili neutrálny. Ale tak manžel dal mne na výber.
Pri poslednom som si kupila aj "dievčensky" sportovy.
Z toho ale 2deti v kočiku nechceli byť vobec.

anonym_9ff202
•
2. okt 2026

Jak v roku '82. Ruzova pre dievacata, modra pre chlapcov. To sme sa fakt nikam neposunuli?

anonym_916064
•
2. okt 2026

A uz mate potvrdene,ze je to dievcatko???Lebo sa stavaju take veci,ze na ultrazvuku vidia dievca a je to chlapec,asi by ta to nepotesilo,keby sa lekar zmylil,ze??

anonym_8bd658
•
2. okt 2026
@anonym_916064

A uz mate potvrdene,ze je to dievcatko???Lebo sa stavaju take veci,ze na ultrazvuku vidia dievca a je to chlapec,asi by ta to nepotesilo,keby sa lekar zmylil,ze??

@anonym_916064 mne povedali pohlavie v 30 tt. Už som mala kúpené ružové obluečky aj dupačky. Dnes som videla vonku krásny svetlošedý kočík. Keby som mala mať teraz bábo, je môj. 😁

anonym_9c8ee0
•
2. okt 2026

@anonym_autor kúpte dva

anonym_f3a497
•
2. okt 2026

Uvedom si, že trieskaju s tebou hormóny
Mesiac po pôrode za budeš chytať za hlavu akú ružovú katastrofu si kúpila

anonym_eb5fcd
•
2. okt 2026

Poslúchni muža, ružový kočík je neskutočný gýč

anonym_416847
•
2. okt 2026

s ruizvym by som ani ja nechodila a to som zena. Takze v tomto som na strane muza, urcite bude vhodnejsi v nejakej neutralnejsej farbe.

anonym_595fbe
•
2. okt 2026

@anonym_autor
Super napad

anonym_ed7300
•
2. okt 2026

Daj link na kočiar, zaujímalo by ma to 🙂

anonym_a51ea0
•
2. okt 2026
@anonym_595fbe

@anonym_autor
Super napad

@anonym_595fbe aspoň sa vyhne otázkam "máte chlapčeka alebo dievčatko" 🤣. ale áno, je to hrôza.

2691
•
2. okt 2026

@anonym_autor neutralny

anonym_7556d4
•
2. okt 2026

Nahodou, mne sa ruzovy pacil, taka pudrova ruzova, ci staroruzova. Aj som si chcela spravit radost a kupit taky pri stvrtom dietati. Traja sa vyvozili v bezovom. No ale potom som si to rozmyslela, prave pre ten dalsi predaj...lenze...kocik sme posunuli sestre a po stvrtom som cakala aj piate, tak mame piate babo a kocik je v stave, ze uz ho nepredam aj tak za dobru cenu, povodne som chcela predat hned po cca pol roku a kupit iny sportiak. Ale zistila som, ze ten z kombinacie je celkom fajn. No a piate babo je tiez dievcatko, takze ruzovy by mal vyuzitie, aj sestra ma dievcata...🙃. Ale tak kupila som si tasku na kocik ruzovu, povodny ruksak prisiel o zips. A mame aj ruzovu deku a ked sa odtrhnem, tak si kupim ruzovy fusak. Aj nosic som si kupila ruzovy 😅. Milujem tu farbu, hlavne tie jemne odtiene. Tu kriklavu tmavu, fuchsiovu, tu nemusim.
Mozno kvoli uspore miesta v aute, zvazim este ruzovy sportiak, nejaky ultralahky, skladny. Vacsinou s kocikom chodim aj tak ja. Moj muz nejak akceptuje tieto moje hormonalne vykyvy (ale mozno preto, ze 3 deti boli v nudnom bezovom?), ale zas, preco ma byt kazde dieta v bezovom, sedom a ciernom? Este ak tak tmavomodry sa akceptuje a tmavozeleny? Mozno by som zvazila bordovy, keby bol, ale taky som nevidela, to sa krasne s jemnou pudrovou ruzovou da kombinovat.

anonym_7556d4
•
2. okt 2026

Akoze fakt vam toto pride taka "hroza"? 🫣🙄
Len pre ilustraciu, o akej farbe sa bavime...
https://www.chrusticek.sk/kociky/wozek-dzieciec...

1sally12
•
2. okt 2026

Neviem, staroružová možno áno, ale tiež by som nechcela nejaký krikľavoružový.

anonym_0d2af4
•
2. okt 2026

Muz by mal pocitat s moznostou, ze sa dostane ku kocikovaniu az neskor, mozno s vanickou nikdy :D. Napr u nas sa najprv odmietal kocik uplne, potom maly bol ochotny ist iba somnou a az neskor, ked uz ani vanicka nebola aktualna si pokocikoval muz :D

anonym_7556d4
•
2. okt 2026

Alebo sa bavime o takomto niecom?
@anonym_autor
https://www.svet-trampolin.sk/aga-kombinovany-k...

jablkovastrudla
•
2. okt 2026

U je taka mamina co ma taky echt ruzovy kocik, a mne sa velmi paci. Keby cakam babu tak by som ho aj zvazovala 😃 ale keby mi muz povedal ze ruzovy nechce tak by som vybrala inu farbu, aj sa ti bude lepsie predavat ked bude farebne neutralny (pisem zo skusenosti lebo som predala vela kocikov 😬)

beata_k
•
2. okt 2026

@anonym_autor Je to aj jeho dieta. Ma do toho co povedat. Brala by som neutralny.

anonym_b10140
•
2. okt 2026

@anonym_autor
Mňa skôr zaráža, že muž povie, že kvôli farbe kočíka nepôjde s dieťaťom von. Vďakabohu za môjho skvelého chlapa, ktorý naše deti miluje tak, že by ich vozil aj v kočíku neónovožltej farby

anonym_0e5ffa
•
2. okt 2026

@anonym_autor my sme mali 2 kočíky. Ja som kúpila dcéeke Cosatto taký veselý, farebný a do ružova. Trošku radosti a farieb do života a ulice. Manžel nemal problém, len sa mu zdal tvrdý, tak kúpil druhý na dlhé prechádzky. Mne sa tie fádne farby a tmavé nepáčia

marthy001
•
Včera o 05:28

Mám staroruzovy, mužovi to bolo jedno aká farba to bude🙂 nemá problém kočíkovať

anonym_ffcd27
•
Včera o 06:04

@anonym_autor
Aj my sme mali taky svetloružový, uplne jemnucky a kazdy ho chválil. Na viaceré podvozky sa daju dokupit vaničky, takze sebe by som kupila tu ružovú a muzovi neutralnu vanicku a striedali by ste. U mna je toto kompromis. Kľudne aj použité, mnohé su v top stave a malo pouzite.

zuzubb007
•
Včera o 06:09

S ružovým by som ani ja nechodila vonku 🙈

Strana
z2