icon

Ľahko skladateľný športový kočík

lenicka777
25. jún 2021

Aky športový kočík odporúčate? Nieco. Ľahko skladatelne a otočné v oboch smeroch pre 9 mesačne dieťa? 🙂 ďakujem

vikusjk
•
25. jún 2021

@lenicka777 ja som mala kedysi McLarren, ale nebol otocny v oboch smeroch, bol ale ultralahky (asi 4 kg), vyuzivala som ho na cestovanie MHD s malou sama, dobre sa skladal. Viem, ze boli aj trochu tazsie modely, ktore uz boli aj viac vymakane, tak skus mrknut, ci sa neda aj otocit do oboch smerov ;)

eliskadad1
•
25. jún 2021

na trhu je málo športových kočíkov ktoré sú otočné :/ len kombinované asi

lenicka777
autor
•
25. jún 2021

@eliskadad1 do kelu malý je naučený otočený ku mne este je malý a vyhadzuje z kočika potrebujem ho vidieť 😂🤦‍♀️🙏

nina19833
•
25. jún 2021

Viem že cybex aj jollz sú otočné, ale tiesú cenovo dosť drahé 🙂

lenicka777
autor
•
25. jún 2021

@nina19833 no to su teda dosť palky :D

ikonica
•
25. jún 2021

Mam valco snap ultra trend a som spoko... Ale kupila som si k nemu este aj nafukovacie kolieska kedze nie je odpruzeny...

vsetkopredietatko
•
25. jún 2021

Dobry vecer, ano, je velmi malo otocnych sportakov. Jeden z nich a v prijatelnej cene je kinderkraft evolution cocoon (cca 300e). Sklada sa jednoducho a taktiez je skladny. Ja som nad nim uvazovala, ale kazdy otocny sportak je uzsi - prave kvoli otacaniu sedacky - tak som kvoli sirke sedadla uprednostnila Valco Snap 4 Sport Trend (cca 340e), ktory sice nie je odpruzeny, ale uz ma nafukovacie kolesa a je to parada. Naozaj na kazdy teren a maly je v nom strasne rad. Je tam od 7mes. Ano, je to nevyhoda, ze ho nevidim (aj ked teraz uz ma rok), ale pri vybere som “musela” urobit kompromis.🙂 kinderkraft je o nieco uzsi a aj kratsi a my mame maleho dlhana 😁
Otocny je este aj Joie Versatrax, ktory je cenovo okolo 300e tiez. Ma nafukovacie kolesa a mamicky si ho pochvaluju.

reni1512
•
25. jún 2021

@lenicka777 odporucam ti Moon ReSea ... pojdes do kolien z neho, kolesa top material, neskutocne lahko sa ovlada aj sklada, je spratny, strecha predlzena, nastav rucka, otocna sedacka samozrejme polohovatelny dobry kosik proste topka

vsetkopredietatko
•
25. jún 2021

Este doplnim, ze eshopy ponukaju rozne zlavy na uvodne nakupy, prip. vernostne programy, takze cena vie byt o 5-10%nizsia. Ak by ste vychytili nejaku akciu -15/20%, urcite by to bola parada 🙂
Vyssia cenova je Joolz Hub, no je velmi prakticky, skladny, lahko manevrovatelny a nosnost 20kg.
Valco ma nosnost 20kg
Kinderkraft All road 15kg (cena od 160e). Vyssie som napisala cocoon, to je ale 2v1. 🙈 myslela som all road.
Hadam som pomohla 🙂

gladys_07
•
25. jún 2021

Ja mam Moon ReSea, podla mna by ti vyhovoval

nina19833
•
8. júl 2021

@lenicka777 no to ja viem :D Tak skús pozrieť Valco napríklad, ten vyzerá byť celkom praktický.