icon

Maclaren golfový kočík. Aké máte skúsenosti?

kingstonka
7. nov 2008

Ahojte.

Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem

manila421
3. apr 2013

@tanija133 dakujem...uz som napisala, stale ho zhanam...

ma_ta1975
3. apr 2013

kočky tak ja možem na Maclaren XT akurát tak zabudnuť... ☹ práve mi utrhlo bubon v práčke...v lepšom prípade oprava v horšom nová práčka 😖 a teraz sa stavím že zajtra budu v bazári super ponuky...

ifkael
6. apr 2013

dnes som bola pozerat rozdiel medzi XT a XLR... no neviem ktory.... vsak klasika, ze nerozhodna Ivana....

ma_ta1975
6. apr 2013

@ifkael stačí kludne XT ...a to madlo predávaš ?či ?

ifkael
6. apr 2013

@ma_ta1975 tak nakoniec nie...lebo este mac bude asi u nas...

ma_ta1975
6. apr 2013

@ifkael 😀 no je to super kočárik ja som sa nan tiež namotala len musím počkať až tak do jula a potom kupim asi nový...lebo na bazáriku zatial XT neni...ale začala sa mi páčiť farba CHAMPAGNE taká béžová nevidela si ju naživo ?

ifkael
6. apr 2013

@ma_ta1975 zatial ideme do nuny... uvidim aka bude, mala som ju niekedy ked nebola este polohovatelna - to mi straasne vadilo. ale aj maclaren chystam...mala som v uk rozpisanu objednavku... s postovnym vychadzal nejako dost... maly bude mat dva roky...fakt uz nepotrebujeme drahy kocik. 😉

ma_ta1975
6. apr 2013

@ifkael no mne sa nuna nepáči ja som mala CONCORD...moj bude mať tiež 8.8 dva roky ale ešte si chcem splniť sen 😀 XT 😉

ifkael
6. apr 2013

@ma_ta1975 mne sa Ti uz ani nechce kociky riesit... tak beriem nunu do mesta ked pojdeme- to jedine vtedy potrebujem kocik.

georgia333
7. apr 2013

bol to aj môj favorit, kým som nevidela babyzen yoyo, ten by som nemenila za nič na svete

anuss
7. apr 2013

@ifkael co je prosim wd 40?

ifkael
7. apr 2013

@anuss sprej na kolecka ... a na ine veci. premasti. u nas to doma musi byt vzdy - nielen kvoli kocikom 😀

anuss
7. apr 2013

@ifkael dakujem krasne, kupim to v drogerii?

ifkael
7. apr 2013

@anuss kaufland,tesco... Drogeria neviem

anuss
7. apr 2013

@anuss aj aj sa chystam kupit xlr, aká farba sa ti videla naj? ja uvazujem nad ciernou- to by som isto kupila pestru podložku alebo celý modručký - tiež by som si kúpila farebnú podložku, ten béžový sa mi vidí fádny....

anuss
7. apr 2013

@ifkael aj aj sa chystam kupit xlr, aká farba sa ti videla naj? ja uvazujem nad ciernou- to by som isto kupila pestru podložku alebo celý modručký - tiež by som si kúpila farebnú podložku, ten béžový sa mi vidí fádny....

ifkael
7. apr 2013

@anuss charcoal/scarlet

anuss
8. apr 2013

nemá niekto na predaj madlo? najlepsie modre 😎

domigb
8. apr 2013

Mamičky onedlho budem predávať náš mac juicy couture 6 krát použitý ešte v záruke. info do IP 😉

tanija133
9. apr 2013

Baby, ako to je, tie nove Questy 2013 maju uz vsetky tu predlzenu striesku? Dnes som maleho posadila do Questu a pozdaval sa mi.... 😉 take nieco male do auta, miesto Xt, na obcasne pouzitie...by bodol... 😉 Inac som skusala aj to BMW, boze to je malicke, strasne malo miesta na sedenie, normalny Quest je priestranejsi.... 😉

antarres
10. apr 2013

@anuss určitě v hypermarketu v oddělení s věcmi na auto 🙂 - oleje atd, my také máme doma, nejen kvůli promazávání kol kočárku. 🙂

dolcegucci
12. apr 2013

@domigb Boze toto je nadhera 😵 😵 mat dievcatko nevaham ani sekundu a bol by moj 🙂

dolcegucci
12. apr 2013

Baby aky je rozdiel medzi kocikami?Ked su oba XT?

face
12. apr 2013

@dolcegucci ten první je starší typ, druhý je novější 🙂

dolcegucci
12. apr 2013

@face diiiky 🙂 ten novsi sa mi paci viacej 😵

face
12. apr 2013

@dolcegucci má i různé vychytávky oproti tomu staršímu modelu 🙂

dolcegucci
12. apr 2013

@face a ty ho mas?

ma_ta1975
12. apr 2013

@face ake vychytávky má ten novší?ja žiadny rozdiel nevidím okrem koliesok a to je len také kozmetické... 😀

tanija133
13. apr 2013

@dolcegucci
@ma_ta1975 ten prvy je 2011, a ten druhy je 2012, podla koliesok....ale ten 2012 ma navyse zjednodusene polohovanie chrbatika, iba zatiahnutim dozadu.....uplny lah, a spod opierky na noziky sa da vytiahnut taka sietka, ktora sluzi pre novorodencov, ale male deticky, na ukoncenie, take ohranicenie kocika na nozicky...a 2013 ma udajne vylepsene brzdy, a zmena dizajnu tej slnecnej clony, nie plastova, ale taka strieborno biela...kolieska ma tie ista ako 2012....

ma_ta1975
13. apr 2013

@tanija133 dakujem a ty máš XT 2012 pravda a tá opierka má niečo také ako CONCORD tu šnurku čo sa potiahne to polohovanie?