Maclaren golfový kočík. Aké máte skúsenosti?
Ahojte.
Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem
kočky tak ja možem na Maclaren XT akurát tak zabudnuť... ☹ práve mi utrhlo bubon v práčke...v lepšom prípade oprava v horšom nová práčka 😖 a teraz sa stavím že zajtra budu v bazári super ponuky...
dnes som bola pozerat rozdiel medzi XT a XLR... no neviem ktory.... vsak klasika, ze nerozhodna Ivana....
@ma_ta1975 zatial ideme do nuny... uvidim aka bude, mala som ju niekedy ked nebola este polohovatelna - to mi straasne vadilo. ale aj maclaren chystam...mala som v uk rozpisanu objednavku... s postovnym vychadzal nejako dost... maly bude mat dva roky...fakt uz nepotrebujeme drahy kocik. 😉
bol to aj môj favorit, kým som nevidela babyzen yoyo, ten by som nemenila za nič na svete
Baby, ako to je, tie nove Questy 2013 maju uz vsetky tu predlzenu striesku? Dnes som maleho posadila do Questu a pozdaval sa mi.... 😉 take nieco male do auta, miesto Xt, na obcasne pouzitie...by bodol... 😉 Inac som skusala aj to BMW, boze to je malicke, strasne malo miesta na sedenie, normalny Quest je priestranejsi.... 😉
@domigb Boze toto je nadhera 😵 😵 mat dievcatko nevaham ani sekundu a bol by moj 🙂
@dolcegucci
@ma_ta1975 ten prvy je 2011, a ten druhy je 2012, podla koliesok....ale ten 2012 ma navyse zjednodusene polohovanie chrbatika, iba zatiahnutim dozadu.....uplny lah, a spod opierky na noziky sa da vytiahnut taka sietka, ktora sluzi pre novorodencov, ale male deticky, na ukoncenie, take ohranicenie kocika na nozicky...a 2013 ma udajne vylepsene brzdy, a zmena dizajnu tej slnecnej clony, nie plastova, ale taka strieborno biela...kolieska ma tie ista ako 2012....

@tanija133 dakujem...uz som napisala, stale ho zhanam...