Mám kúpiť Britax B-mobile alebo Peg Perego Plico P3?
Dobrý večer. Chcela by som sa poradiť ,ktorý z tychto kočikov je lepší? Na kočíky nemám veľké šťastie a ani malá nie je veľmi kočíkovy typ. Má už 10 mesiacov a chcela by som niečo ľahšie, čo nezaberie veľa miesta. Ale na druhej strane chcem, aby bol pre malú pohodlný. Ďakujem za radu.
nemam skusenost s peregom, ale moj britax ma akurat vytaca, odkedy ho mam heh. 😅 Ovlada sa celkom lahko, ale je dost tazky, nie nejak velmi , ale zas ani malo. Ma strasne malu tasku na nakupy, co je moje asi najvacsie minus 😀 Inak nie je nejaky hrozny, ja to s nim uz dako dobojujem, ale ak maju lepsie skusenosti s peregom brala by som to 🙂
@jennyh
@majka99999 ďakujem za reakciu. Aj mne sa britax dizajnom páči viac, ale mám dojem, že PP je priestrannejsi a tým pohodlnejší pre dieťatko. Hoci som ich naživo nevidela.
@jennyh je dost priestranny, ci sa tam zmesti fusak, neviem, na zimu budem mat moj normalny sportiak, na Vianoce vezmeme PP, ale to uz maly bude urcite slusne behat aj na snehu.

@jennyh Ahoj, ja mam pliko p3, je skladny, maly ho zboznuje, lebo ma rad vyhlad, sedi a kuka, ma super ohybne madlo (netreba davat dole, lebo sa sklada ako golfky). Maly v nom spi prilezitostne, dobre sa polohuje takou packou vzadu, da sa dat skoro az do lahu. Dizajnovo sa mi paci viacej Britax, ma spojenu rucku, PP ma golfovu, asi sa horsie ovlada (urcite horsie ako moj normalny sportiak). Inac som spokojna.