Mám kúpiť už športový kočík?
Ahojte, dostali sme pár rokov používaný hlboký kočík. Fungovali sme s ním pol roka, ale už dosluhuje a potrebujeme ho vymeniť.
Nechcem ešte, aby mi malý v kočíku sedel. Chodíme na prechádzky, keď spinká. Predpokladám, že hlboký kočík by sme už aj tak dlho nepoužívali, preto teraz neviem, čo robiť.
Kúpiť ešte na tú chvíľu nejaký iný lacný hlboký alebo existuje aj nejaký športový kočík, v ktorom by mi malý mohol pekne rovno ležať a spinkať? Nemám prehľad. Ideálne keby na mňa aj videl.
Prosím poraďte, prípadne odporučte nejaký konkrétny model. Vďaka za rady 🙂
@ellieellie a zabudla som napisat, mali sme Mutsy Urban Rider. Bol to super kocik, velke kolesa, lahucke otacanie, skladal sa lahko, proste bol ozaj dobry...
Urcite by som nehladala hlboky, vacsina sportakov (normalnych velkych, nie golface...) sa da dat do lahu, moja mala mala 5 mesiacov, ked prelahla do sportaku. Inak na toto obdobie, ked uz chce babo vidiet ale nesedi su tie korytka super.
@ellieellie a ešte ma napadlo, dá sa otočiť do oboch strán, čo je super výhoda pre malé dieťa že vidí na mamu , našu som až okolo 13 mes. dávala sedieť v smere jazdy..
@ellieellie podobny problem s vyberom som mala dva tyzdne dozadu. Dcerka ma 6 mesiacov a uz som ju chcela dat do sportiaku, ale tak aby videla aj na mna.. u nas ku vsetkemu stale velmi fuka, tak moja podmienka bola aj co najvacsia strieska - vitaz, v ktorom sa uz spokojne vozi je Valco snap ultra. Kolesa su penove, ale daju sa dokupit nafukovacie, sklopitelna opierka plynule az do lahu a cena tiez nie je hrozna.
@ellieellie aj ja som sa stracala,ale tolko kociarov co mam nakukanych ako som vyberala a stale pozeram uz akoze pre druhe ....miestami mi z toho uz prepina....ja by som si vedela vybrat aj drahsi kociar,ale zasa nie som ochotna dat 1000€.....
@sarracenia na valcu sa nedaju menit kolesa,musite sa vopred rozhodnut ci chcete nafukovacie alebo penove...
@snehovagula1 uz znova dovazaju 🙂
Ale na Trend a Ultra sa nedaju.
@snehovagula1
@zuzana247 daju sa, menila som pred par dnami. S tym Trendom neviem, ale na Ultra pasuju aj podla vyrobcu.
@sarracenia aha ok 😊😉 na Trend sa nedali,ale skusim prezistit este 🙂
@zuzana247 Trend asi nie, aj ked je to smutne, kedze tiez som ho pozerala a vo verzii Sport nie je skladom vobec nikde
@sarracenia mne jedna mamka pisala vraj sa ma na jar dovazat aj svetlo seda farba Trendu. Tak mozno pridu vsetky naraz 🙂
@snehovagula1 neviem no...ked sme vyberali kocik v auguste 2017 tak nam bolo povedane ze menit sa nedaju
@ellieellie ja odporúčam už športový a za mňaTeutoniu, dá sa dať do úplného lahu, do oboch smerov jazdy.
Kočky, ešte jedna prosba 😉 Ktorá máte fotku so športovým kočíkom - bábo otočené ku vám, v úplnom ľahu, prosím prosím pošlite. Kľudne do správy, budem veľmi vďačná, musím presvedčiť muža.. vraj toto ešte nikdy nevidel a že máme kúpiť hlboký hmm
Už mám fotku, ďakujem 🙂
@ellieellie za mna Valco snap ultra sport, je velmi lahucky, strasne lahko sa sklada (sklada sa smerom dovnutra, takze sedacia cast je vnutri a nezamaze sa ti - niektore kociky sa skladaju smerom von), dost velky priestor pre dieta, plynule polohovanie az do lahu, dlha rozzipsovatelna strieska, ktoru je mozne menit, menitelne kolesa, a tento typ ultra ma aj moznost otocit dieta tvarou k sebe - my sme kupovali Valco snap4 sport minuly rok (drobec mal pol roka), a vozila som ho v nom, len ked spinkal 🙂 vtedy este nebol na trhu ultra, keby bol, beriem hned - este teraz rozmyslam, ci ho nevymenim, ale kedze drobec uz beha a v kociku vydrzi max.5 min.,uz je to zbytocne - mozno pri dalsom babatku 😀
@evkao Ďakujem za recenziu, presne Valco snap máme vyhliadnutý, zajtra ideme pozrieť 😉
@ellieellie najlepsie vidiet nazivo 😉 sedacka sa vsak da otocit smerom k tebe len pri type Ultra (mam pocit), my sme tiez nemali otocnu, ale nevadilo mi to, ked som dala drobca do lahu, na strieske je "okienko", cez ktore som ho pekne videla 🙂 niekomu sa este nezda ta strieska, je to taky material "sustiakovy", ale zas sa dobre cisti, nepremokne, a ked som aj maleho v lete vozila, nie je pod nou horuco, ako by sa mohlo zdat

@ellieellie Nasa starsia sa narodila v auguste, v hlbokom kociku bola do februara. Potom som vanicku vybenila za sedacku, ta sa dala dat aj celkom do lahu, cize hludne v nej aj spinkala a ked uz nespala, tak som ju trochu zdvihla. Neposadila som ju lebo este nesedela, ale bola trosku vyssie, nie v uplnom lahu a mohla pozerat trochu okolo seba. Cize za mna by som hladala sportovy kocik, ktory sa da dat do lahu, ak chces aby dietatko v nom spalo. Ale pomaly sa dieta posadi a urcite nebude chciet lezat v hlbokom kociku, ale bude chciet pozerat okolo 😉 a najma blizi sa leto, cize aj to by som brala do uvahy a kupila uz sportovy kocik.