Máme skladovať kočík pre druhé dieťa?
Mamky so skúsenosťami. Mame dcerku, ma rok a pol, o 4 roky by sme chceli ešte babo. Rozmýšľam, či kocik nechať alebo ho predať a potom kúpime nový🫣 aký máte názor? Ako ste vy urobili? Je perfektný no zas skladovať… neviem čo robiť 🤔🤣
Ked ho mas kde uskladnit, ze ta to nebude obmedzovat, tak nechaj. Ak by si kvoli tomu mala mat zapratanu pivnicu alebo nebodaj byt, tak radsej predaj a potom kup druhy.
@sundew alebo vymienaju len preto, ze sa im nepaci farba.. 🙄 je mi smutno zo zmyslania niektorych ludi
Mne ostal kocik po starsej.po 7 rokoch som ho vytiahla odbalila a a az na par.skrabancov na konstrukcii je uplne ako novy aj kolesa. odvozim v nom este jesen a radsej potom kupim poriadny sportak.
@vanilkovazmrzka presne tak;alebo vymýšľajú stymi športovými lebo hento lebo toto a dieta ma 3r a 5 kocar 🙈😂 my sme kupili jeden pred 6rokmi a využitý naplno uz druhým dietatom a zidny iny sme nemali (mame jedne mini cestovný do lietadla a stale v aute ako back up)
Ja som skladovala a mam viac ako 6rocny rozdiel, lebo za mňa to bol skvelý kocik a dobre som sa o neho starala. Lebo môžeš kupit napr.taky isty, ale ty najlepšie vieš,ako sa o neho staras. Alebo ak je ti to jedno, predaj a máš miesto, ja som miesto doma mala,tak bolo jasne,že kocik ostane. 🙂
Ja som.si kočík.nechala a odkocikovala.na ňom.vsetky 3 deti.Nikdy by som.nepredavala keď plánujem viac deti.Je to za mňa ekologické,šetrí to čas...vyberiem z pivnice využitím.a užívam.Ake mi tu trendy.Kupila.som.k 1.cisto nový vysnívaný a všetky sa nám.vozia
Mám tri deti a keď sme kupovali kočiar, vedela som že budeme mať viac detí tak sme brali neutrálnu farbu. Kúpili sme obyčajný BEXA ULTRA. Ten kočiar prežil úplne všetko. Rozbité cesty, lesné cesty, mláky, sneh,…..potom som ho odložila, vytiahla pre ďalšiu dcéru o tri roky. Po roku sa ho ujala jedna z rodiny, a potom zas ja pri ďalšej dcére. Vyvozil štyri deti. Kočiar plne funkčný krásny - akurát strieška od slnka vyťahaná, robí radosť ďalšiemu bábätku- darovala som ho ďalej.. neviem si predstaviť ku každému dieťaťu kupovať nový kočiar, to predsa nie je lacná položka
@katuskacicuska no ja som pri 3 deťoch vystriedala 8 kočíkov, ale tak jednak mám väčšie vekové rozdiely a mňa to bavilo vždy kúpiť nový kočík, aj keď niektoré boli z druhej ruky a všetky som zase následne predala ďalej alebo darovala v rodine
@dorotka343 ja mám
@dorotka343 prepáč ale som si nevšimla že musí byť objednávka. To bohužiaľ nemám
Ak je to nejaká limitka Cybexu alebo niečo také, čo už potom nezoženieš tak si ho nechaj 🙂
Mali sme "obycajne" Camarelo z Polska, trojkombinaciu. Pri dcere sme vyuzili dlho. Kocik sme si nechali a v hlbokom vykocikovali aj Janka (rozdiel medzi detmi je 4,5 roka). Jankovi sme kupili novy sportovy a povodny komplet sme darovali. Kocik bol, okrem par skrabancov, v pohode. Tak ak je kocik v pohode a si s nim spokojna, za tych par rokov sa mu nic nestane a na "trendy" by som neprihliadala, skor na funkcnost.
1900e?? To je zo zlata a sam chodi kocikovat? My mame za 400 a nevedela som sa rozhodnut ci taky drahy kupovat... a nema ziadnu chybu, je v nom tretie dieta 🤷🏻♀️
@evelynka86 mám limitovanú edíciu, sám nekocikuje ale tým, že mám veľké zdravotne problémy tak je super odľahčený, do mesta aj do hôr. Konštrukcia je draha🙂
@zuzanka.zuzu ale no
Ja som skladovala a medzi prvými deťmi je rozdiel skoro 4 roky , po dcére som kočík predala , ale keď sa malo narodit 3 som kúpila nový. A teraz neviem či ho mám predať , alebo ešte odložiť 😀
Ja som 3 kombinaciu predala ,ale golfový som nechala a o 4 roky som ho využila pri druhom. Ak to mate kde skladovat zabalite do fólie a mate potom ušetrené. Je to na vás
je to dlho ja som mala retazove porody tak som to aj chcela tak som si samozrejme nechavala a teda ja som neni taky rozmarny typ skorej prakticky... bol dobry tak som si nechala... ale 4 roky skladovat kocik sa mi zda zase dlho zavisi ako si s nim bola spokojna a aky bol drahy.. a hlavne ci ho mas kde odlozit... materialy za 4 roky su podla mna este ok
@dorotka343 Ja teda nemám, ale posielam zľavový kód na 10% zľavu, ak ste ešte kočík nekúpili
Mam 3deti a kazde malo svoj kocik. 4roky ti bude zaberat miesto, casom sa material nici aj ked sa nepouziva, napr plasty, vyzorovo sa ti uz nemusi pacit a mozno uz dalsie dieta nebudete mat. Nevies ako sa rozhodnete, su to 4roky, co je dlha doba. A mozno bude za 2r 🤷🏻♀️.
Na to,že bol tak drahý,tak by som si ho nechala a dobre uskladnila.Osobne by som toľko € za kočík nedala.
Zavisi od kocika, porovnala by som nadobudaciu cenu a cenu, za ktoru si ho schopna predat. Za 4 roky bude vsetko drahsie.
@domi4545 dakujem
Píšeš, že je drahý, tak asi aj značkový a kvalitný, možno by som zvážila nechať si ho, nemusí sa podariť predať tak, aby sa ti to oplatilo.
Ale ja som kočíky predala, pri jednom dieťati som vystriedala štyri 😅 (trojkombi hneď išiel preč, ako sa dalo, poľský nepraktický športiak po dvoch pouzitiach, no a dva som striedala podľa nálady, či terénu a počasia do skoro troch rokov veku dieťaťa. Mňa to bavilo meniť, skúšať, často sa využívali, boli mojím hlavným dopravným prostriedkom, maly sa aj rad viezol a vždy sa mi podarilo dobre a rýchlo predať.
Prosim vas mam zarucnu dobu na novy kocik s predajne feedo ?
@dorotka343 prečo by si nemala mať? Na všetky nové veci je záruka 2-rocna.
@janickacrazy lebo som citala co.tu minule baby davali ze im nechceli vyreklamovat novy kocar.

My mame rozdiel 3,5r a športovú cast sme používali kym mal 3r a potom sme dali vaničku a bllo pre druhe. Ak mas miesto,nechaj kočík; teraz jhonpredas za zlomok ceny a porom zas kupovat,nerozumiem tym co stale kupuju a predavaju