icon

Máte skúsenosti s kočíkmi z Poľska?

katulka1
13. aug 2007

Ahoj tehulky, nemáte niektorá skúsenosti s kočíkmi z Poľska?
Bola som tam vo štvrtok a majú úplne novú kolekciu, aj trojkolky, zdali sa mi kvalitné, len to neviem veľmi posúdiť. Napíšte ak máte skúsenosť.Ďakujem 😎

ivannocka
24. sep 2010

@butrus
Ahoj.
Myslim ze Poliaci nerobia problemy ked mate plne auto. Ale ak mozem odporúcat terab ist pozriet na Ukrajinu je tam super vybar ako kociarov a iných veci a za lacnejsii peniaz ako tu ci v Polsku. teda ak ta mas pristup

lusi26
24. sep 2010

Neviete či v poľsku dostať kočiky dorjan? Alebo nemáte niekto s nimi skúsenosti?

felicita2
27. sep 2010

Ahojte, neviete mi povedat ci na trhoch v Krosne mali aj KOCIAR PRE DVOJCATA ?
Nevsimli ste si ? A ci mali viac druhov , lebo aj tu v KE maju kociare pre dvojcata vacsinou v katalogoch , ze sa da objednat, ale ja ho potrebujem aj vidiet na zivo.
Dakujem

lufi1
27. sep 2010

@felicita2 ahoj moja kamaratka predava novy tandemovy kocik -krasny oranzovy. kupili ho lebo mala ma rok a teraz maju malicke ale ta rocna uz nechce sediet v kociku takze ho chce predat. Je zo Ziliny, ale mozem poslat foto ak by si chcela. Inak bola s nim velmi spokojna.

felicita2
27. sep 2010

@lufi1 A kupila ho v Polsku na trhu?

cicimotinka
27. sep 2010

My sme kúpili športový kočiar v Poľsku na trhu (Jablonka). Sme s ním veľmi spokojní, dali nám kontakt na výrobcu, záručný, proste komplet servis ako v obchode.

lufi1
27. sep 2010

nie v Ziline

lufi1
27. sep 2010
janulqa07
27. sep 2010

@lufi1 mohla by si dat nejake foto toho kocika a cenu????
@felicita2 dvojickovy kocik tam nie je nikde, boli sme , jedine maju casualplay (ten mame my) v babyboo v nowom targu, ale treba tam zavolat vopred ci maju nieco na predajni
v krosne sme boli pri trhu v obchodoch aj po trhu a je moznost len z katalogu vedla seba minimalna sirka 100cm 😒

lufi1
27. sep 2010

no foto som uz pridala ale cenu neviem musim sa kamosky opytat

lufi1
28. sep 2010

janulqa07 cena toho tandem kocika by bola 120 eur + mozna dohoda

felicita2
28. sep 2010

@janulqa07 a ten casualplay kolko vysiel v Polsku? mozes hodit aj niejake foto?

takze v Polsku na trhu nikde nemaju kociky pre dvojicky ??? no tak to bude este tazsie ako som si myslela

A este otazocka, babenky. Kedy v ktorom mesiaci kupujete kocik. Svokra nechce ani len pocut , ze by som si uz teraz v 5 mes. kupila kociar, ze este je skoro, do predu sa nekupuje - no ale ked budem vo vyssom stadiu tak uz bude komplikovanejsie trepat sa kdesi do Polska a pri dvojickach zvlast. a navyse vidim, ze s tymi kociarmi pre dvojicky to vobec nie je take jednoduche....

felicita2
28. sep 2010

@lufi1 ja by som potrebovala kociar dopredu vidiet , chytit si ho do ruky.... a Zilina je daleko

janulqa07
28. sep 2010

@felicita2 foto nemam iba sportovu cast som pre jednu fotila, ale bol vecer tak foto nic moc, kedze ti to az tak velmi neponahla, nafotim ti nejake foto a ked chces pytaj sa 😉 vysiel ma okolo 900e s postovnym, kocik 840e+prevod do polskej banky 10e+postovne, museli mi to zabalit do dvoch balikov takze 30e, my sme toho brali viac
ale stale to je lacnejsie ako u nas 1150e 😒
kocik nam dosiel za tyzden trvalo to aj s prevodom penazi 🙂

janulqa07
28. sep 2010

@lufi1 diky pokecam s manzelom, cem este jeden ked budu deti starsie a teraz by sa dal kupit kym su peniazky ale este sa mi jeden strasne paci a neviem ci mi ho schvalia

felicita2
28. sep 2010

@janulqa07 uf, tak to je dost . A nieco lacnejsie v tom babyboo nemaju?

janulqa07
28. sep 2010

@felicita2 ja som tam osobne nebola, ja som chcela tento a oni ho mali, len som uz nestihla ist kuk s tym bruchom

felicita2
28. sep 2010

@janulqa07 prosim ta a ty si z PO ? lebo jedna baba pisala , ze v PO na Svaboch , na Svabskej ulici niekde pri trhovisku je vraj dobry obchod s kociarmi , rozne znacky a aj dobre ceny. Nebola si tam nahodou? Ci tam nemaju niejake pre dvojicky nevies mi povedat? Ja som z KE a tu kde som bola tak su vacsinou z kalalogu na objednavku .

janulqa07
28. sep 2010

@felicita2 neviem, akurat mali jeden vedla seba znacku neviem, v best for baby a raz v ke v optime, inak som nikde nevidela, iba na ulici ked som stretla a podla toho som si vyberala

tina_22
28. sep 2010

Ahojte, ak chcete ist do Targu do Babyboo a nie ste si iste, či majú taký kočík, aký chcete, skúste im napísať mail, oni by mali rozumieť aj po slovensky- predavačky tam krásne rozumejú, alebo treba zavolať.My sme im volali, keď sme chceli zistiť otváraciu dobu a v pohode, ochota. 🙂

zuzu1111
28. sep 2010

@tina_22 - otváracia doba v sobotu je od 9-tej do 15-tej? dobre viem?

tina_22
29. sep 2010

@zuzu1111 Myslím, že tak. Do 14,00 určite

mamama11
30. sep 2010

kočky neviete prosím niektorá, či v Targu majú aj kočíky Dor Jan konkrétne Danny sport prestige 2010? Alebo Nestor Quenne?
a ešte by som sa chcela opýtať, koľko tam asi výjdu tie stojany aj s vaničkami na kúpanie, niečo takéto http://www.predeti.sk/?c=detail&id=3784
Ďakujem pekne za radu. 😵 😵 😵

mamama11
30. sep 2010

@tina_22 a môžem poprosiť o mailovú adresu? 🙂 skúsim možno teda napísať 😉

janulqa07
30. sep 2010

@mamama11 ja by som skor volala, ja som tam trikrat pisala a neodpovedali mi ale ked sme zavolali boli starsne ochotny 😉

mamama11
30. sep 2010

@janulqa07 a rozumeli v pohode slovensky? pozerala som teraz ich stránku, ale nejde mi otvoriť ☹ to bola myslím stránka www.babyboo-nowytarg.pl však? 😉 no asi budem musieť zavolať, ak sa mi inak nepodarí zistiť 🙂

janulqa07
30. sep 2010

@mamama11 mne tiez ta stranka trochu blbla ale mozes aj napisat a ked sa neozvu zavolas... idem kuk cislo a rozumeli v pohode, telefonat ako s poliakom 😀 😝

mamama11
30. sep 2010

@janulqa07 tak dobre idem napísať a keď sa neozvú zavolám a nejako sa rukami, nohami dohovorím 😀 😀 😀 aj keď on to neuvidí cez telefón, ale ja si tým pomôžem 😀

mamama11
30. sep 2010

@janulqa07 tak som tam písala a hneď mi aj odpovedali, že tie kočíky, čo ja chcem tam nemajú, ale vypísali mi všetky možné značky, ktoré majú 😉 no nevadí, ten kúpim aj u nás, ale na ostatné isto pôjdem pozrieť tam, keď sa konečne dozviem, čo nosím v brušku 🙂

janulqa07
30. sep 2010

@mamama11 tak super ze sa ti to podarilo 😉