Máte skúsenosti s kočíkom Roan Bass?
Prosím Vás, máte niektorá kočiarik Roan Bass? Ste s ním spokojné? Ďakujem za odpovede. 🙂
@wifka chcem sa spýtať,to nad kolesami vyzeralo takto?
@weronika692 presne takto. To máš ešte celkom v pohode, my sme to mali viac... Ale určite to skús riešiť reklamáciou... i keď záleží od predajcu, ale nenechaj sa odbiť. A kde ste kupovali?
@wifka ja tento kočík ešte nemám,planujem ho kúpit už používaný.lenze takto vyzerá.a dosť ma to odrádza keď vidím že nie je jediný.keby sa to aj vyrieši reklamáciou nikto nezaručí že sa to neurobí zase.
To je síce pravda, ale to ti nikto nezaručí ani pri iných druhoch kočíkov... žiaden nie je bezchybný... takto aspoň vieš, čo očakávať. Už je to na tebe.. každopádne verím, že vyberieš správne a budeš spokojná 🙂
@lklapicova ZDRAVÍM . chcela by som sa opýtať ako ste aj nadalej spokojná s týmto typom kočíka, aj ja idem mať oktobrové bejby a uvažujem o kúpe práve tohto kočíka soft denim. Zaujímalo by ma, či sa Vám zmestilo v pohode bábo aj vo fusaku a ešte či ste spokojná aj s tou látkou denim. Dakujem za odpoved
@debr88 dobry den 😊 velmi som spokojna, my uz mame teraz sportovu cast, ale ta denim latka je super, tym ze je melirovana, vobec na tom nie su vidiet fliacky. A napriklad, ako pisu dievcata vyssie, ze sa im strieska pokrcila, mne sa potom pekne sama vyrovnala. Co sa tyka zimy a fusaka - uuuplne perfektne sa zmestila, my sme boli v hlbokom hadam do maja, a uplne v pohodicke. Tento kocik ma asi najvacsiu vanicku na trhu. Fakt odporucam 😊 pekny den
Ahojte, my mame kupeny tiez roan bass soft, aky ste si kupili fusak do hlbokeho kocika?
@lklapicova dakujem Vám veľmi pekne za rýchlu odpoved. 🙂 pekný deň aj Vám
Som vmymenila v obchode nas sivy kociarik Roan Bass za celkom biely, sa mi viac pacila farba a boli mi ho ochotny vymenit, nakolko.este sme ho nepouzili, a co sa tyka tej striesky na hlbokej vanicke, nejde na tomto az celjom dole skopit, co je lepsie, tak ani ta strieska sa zatial neskrcila, asi to.bude lepsie. Inac , co sa tyka kociks, tri tyzdne ho pouzivame, super je po vsetkych strankach... vanicku asi ziaden nema sirsiu, my sme teraz narodene v juli, myslim.ze do jari sa v pohode do hlbokej vanicky vmestime
Ahojte maminky,kocik mame od januara,stale pouzivame vanicku,je perfektny,nemenila by som a dokonca cely biely.Jedine co mi vadi su tie prasklinky nad kolesami ako ma wifka,mali sme raz kocik na reklamacii a trvalo to mesiac nez nam ho opravili,predne kolesa sa stale ptetacali a triasli.Tato puklinka tam bola uz aj vtedy ale to sme nereklamovali
@skybielicka ja som vanicku pouzivala od zaciatku augusta do polky marca a to mala nebola nejaky drobec.. No ale aj ta sportova cast sa da dat skoro do vodorovnej polohy co je super
@eliska1707 mozem sa opytat ako ste to riesili ? My sme tiez kupili roan bass 2016 je krasny sme s nim spokojni, ale predne kolieska mi pri rychlej chodzi, alebo nerovnosti proste zacnu skakat, kmitaju zo strany na stranu az mi malu trasie v kociku a neda sa s tym ist dalej, musim ich zaaretovat a potom je to uz dobre. Len som z toho nestastna
@matkovazuzka my ich tiez mame zaaretovane stale , tak je to lepsie.
@kamagma tiez vam to tak poskakuje ? .. tak ked su na volno ide kocik lahsie hlavne otacanie a celkova manipulacia, ale to hopsanie koliecok mi ide na nervy. Snad sa to aretovanie neopotrebuje a bude tie kolesa drzat. Dakujem za odpoved.
@matkovazuzka poskakovanie ani nie. Mne to vadilo ze sa tie kolieska predne casto tak ztocili kolmo ze som musela davat pozor lebo mi to brzdilo.
@kamagma ved asi hovorime o tom istom len to mozno zle opisujem je to kmitanie kolies zlava doprava a nechce sa dostat spat do roviny, tiez ma to brzdi.
@matkovazuzka dobry den.toto iste robilo aj nam.dajte reklamovat,nam to opravili
Dokonca povedali,ze to tak nema robit.toto to robilo uz aj na rovnej dlazbe
@eliska1707 dakujem skusime
@eliska1707 a kolko prosim trvala oprava ? Dali Vam aj nahradny kocik ?
@matkovazuzka volala som do alladin.sk, kocik by vzali na prehodnotenie do 30 dni sa maju vyjadrit, ale nahradny kocik neposkytuju a bez nemozeme ostat :( dali mi nabrh ze kupit nove kolesa, ale chyba moze byt predsa aj konstrukcia neviete co bolo chybne u Vas ?
@matkovazuzka nie je to v kolesach, jeto proste taky system , ktory reaguje na nerovnosti a tie kolieska sa potom kmitaju, teraz cu su novy model tam maju spomalovač kmitania, čo zabranuje kmitaniu
@mimisk dakujem, lenze to kmitanie je v tskom rozsahu ze mi trasie celym kocikom a nevratia sa do roviny a tym mi brzdi kocik, vobec sa s tym.neda chodit ked su kolieska na volno .. mali sme predtym bebetto nico tie kolesa boli na ten isty sposob lenze vyrovnalo nerovnost a sli sme dalej kolieska sa vratili do povodneho stavu
@matkovazuzka bebetta boli prve kociky co zacali robit tento system,tak preto vam to nerobilu, oni to uz mali pred 5 rokmi
@mimisk dakujem za odpoved
Urcite to nema robit,trvalo nam to 30 dni presne kym opravili,poziciat nepoziciali,museli sme si v BA v pozicovni pozicat.ale aj na intetnete sa da,pani vam ho posle kurierom
U nas bola chyba v konstrukcii,ako keby zle nasadene /kolesa s nanoznikom a tym ze to nemalo spravnu rovnovahu tak to robilo,robilo to aj na uplne rovnej dlazbe.
Tak prispejem aj ja svojou skúsenosťou s týmto kočíkom. Používame ho už 5 mesiacov, zatiaľ len autosedačku a vaničku, tá už je len tak tak, vidím to tak na mesiac a pôjdeme do športového. Čo na ňom oceňujem je, že v pohode prejdem cez 60 cm široké dvere a priestranná vanička. Čo sa mi nepáči, rukoväť je dosť vysoko, síce sa dá sklopiť, ale už to nie je ono, predné kolieska sa pri rýchlejšej chôdzi rozkmitajú a tie plasty strašne vŕzgajú, pérovanie sa dá naolejovať, ale tie plasty ťažko a už mi začalo vŕzgať aj vajíčko keď nesiem v ruke a strieška na vajíčku skoro vôbec nedrží a sklápa sa sama. Neviem ako je to s inými kočíkmi tohoto typu, ale asi by som si vybrala niečo iné.

@frederika23
Nasla som.inzeraty na modrom konikovi, presne tak nasa strieska vyzera. Mame my ten prvy, sivo biely. Je to vidiet len na strieskach hlbokych vaniciek..