Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?
máte niektorá skúsenosti???
bezaz: no já měla ten starší model,ještě vyloženě lunu,ne lunu mix a zadrhávaly se mi kolečka a protože tu máme celkem terén,tak jsme myslela,že zešílím.Tříkolka jede naprostě parádně, fakt nevím, třeba je to kus od kusu🙂
když já právě nechci tu trojkolku. chjoooo
měl by existovat jeden hluboký,jeden sporták,jedny golfky, abych nemusela tak patrat a vybirat
Maminky prosím zmerajte mi,ktorá máte trojkolesovú Lunu mix šírku a dĺžku sedacej časti.ďakujem pekne 😵 😵
cafte baby, nemate niekto zaujem kupit uplne novu podlozku do luny? http://www.mamasandpapas.com/product-luna-mix-l... tu vacsiu, z jednej strany je zelena a z druhej tie stromceky
baby, ktora mate lunu 4-kolesovu.... ako sa tam polohuju nozicky??? ja som kupila uz pouzitu a s tymto si fakt neviem dat rady... daju sa vobec polohovat???
@jankasom ahoj,muzu se zeptat na tu ctyrkolku Lunu,vejde se tam Tva dcerka skoro ve trech letech v pohode?Take jsem koupila,dcerce je osm mesicu a ja mam pocit,ze za chvili se tam nevejde,zadova operka se mi zda dosti kratka 😠 Pri sedu to samozrejmne casem vadit asi nebude,ale pri usnuti asi ano..
ahojte, nepredava niekto striesku v dakej zaujimavej farbe? alebo neobjednava/nenosi zo zahranicia?
mam fialovu a zltu... a velmi sa mi paci ta cierno/biela , ktoru vidim na nete 🙂 🙂
ahojte, nikde nikto 😅 baby, predavam denimovu striesku na lunu, uplne novu, objednala som si dve, ze ktora sa mi bude pacit viac, ak by ste mali niektora zaujem 😉
ahojte baby, odkial aku maju kvalitu kolieska? Nezapichavaju sa do nich kamienky? a co pruzenie, nehrka kocik na kockovych dlazbach?
Ahojte baby, našla som tu tuto temu nahodou.,...ja mam Lunu mix, takmer nová, 4kolesová, aj s vaničkou-tá nebola ani použitá, zelená a idem ju predavať. Ak by ste niektorá mala zaujem tak mi pisnite poštu. Dam aj inzerat. 🙂
chtěl bych se zeptat, jeslti má madlo před dítětem odklápěcí,tak že se vysune jen na jedné straně a zůstane viset na kočárku. A jak moc jde stříška naklopit dopředu,tak aby stínila proti slunci.
Díky za informace
@blahav veru strieška moc dolu nejde, taka klasika, nie ako napr na Quinny. A madlo sa lahučko odklikne aj na oboch stranach, ako a kde potrebuješ
baby kde možem zohnat tento kocarik????ako ste s nim spokojne??? ta strieska nie je moc mala????
@katrenka111 ja som kupila novy na e-bay, spokojna som, jazdime uz pomaly tretiu sezonu, striesku ma ako vsetky ostatne sportaky, ako som uz vysie pisala, este zalezi od modelu, teraz mame maskacovu a ta ma tienitko navyse, pred tym sme mali zltu a denimovu, tie boli len klasicke
@bezaz a kde sa da prosim ta zohnat na ebay uplne novu??? no tuto maju v jednom eshope
http://answers.mamasandpapas.com/answers/4006/p...
len neviem, rozhodujem sa medzi Baby Joger city mini 4 a luna mix
a že luna ma nosnost 15kg nie je to malo???a da sa s nou aj v zime???

@triowax ja co som si porovnavala, tak sa mi zda ze len to polohovanie rucky a tu druhu vec si neviem spomenut..mozno to bola len ta rucka, nic viac