icon

Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?

majkokova
20. feb 2010

máte niektorá skúsenosti???

tintinka
17. jan 2011

@triowax ja co som si porovnavala, tak sa mi zda ze len to polohovanie rucky a tu druhu vec si neviem spomenut..mozno to bola len ta rucka, nic viac

bezaz
17. jan 2011

@bartas fakt je ta 4kolka taka zla? teda ja som nad nou povodne uvazovala, nechcela som 3kolku, ale akurat ju mali vtedy za super cenu, tak ma mm presvedcil.. a som fakt spokojna 🙂

triowax
17. jan 2011

@tintinka co jsem vypozorovala je lehci.

bartas
17. jan 2011

bezaz: no já měla ten starší model,ještě vyloženě lunu,ne lunu mix a zadrhávaly se mi kolečka a protože tu máme celkem terén,tak jsme myslela,že zešílím.Tříkolka jede naprostě parádně, fakt nevím, třeba je to kus od kusu🙂

triowax
18. jan 2011

když já právě nechci tu trojkolku. chjoooo

měl by existovat jeden hluboký,jeden sporták,jedny golfky, abych nemusela tak patrat a vybirat

hranolka22
31. jan 2011

Maminky prosím zmerajte mi,ktorá máte trojkolesovú Lunu mix šírku a dĺžku sedacej časti.ďakujem pekne 😵 😵

bezaz
1. feb 2011

cafte baby, nemate niekto zaujem kupit uplne novu podlozku do luny? http://www.mamasandpapas.com/product-luna-mix-l... tu vacsiu, z jednej strany je zelena a z druhej tie stromceky

jankasom
15. jún 2011

baby, ktora mate lunu 4-kolesovu.... ako sa tam polohuju nozicky??? ja som kupila uz pouzitu a s tymto si fakt neviem dat rady... daju sa vobec polohovat???

bezaz
15. jún 2011

@jankasom ma len dve polohy, hore a dolu, vlavo na boku je taka packa, ktorou sa to polohuje

jankasom
16. jún 2011

@bezaz Diky za odpoved, ziadnu taku packu tam nemam... asi mam nejaky starsi model...

bezaz
16. jún 2011

@jankasom aha 😲 ja mam momentalne lunu u nasich, tak potom skusim odfotit, ako to tam mam

monapink
17. júl 2011

@jankasom ahoj,muzu se zeptat na tu ctyrkolku Lunu,vejde se tam Tva dcerka skoro ve trech letech v pohode?Take jsem koupila,dcerce je osm mesicu a ja mam pocit,ze za chvili se tam nevejde,zadova operka se mi zda dosti kratka 😠 Pri sedu to samozrejmne casem vadit asi nebude,ale pri usnuti asi ano..

jankasom
18. júl 2011

@monapink je to pravda, ta opierka je trochu kratka, moja mala v koci nespavala, tak to nevadilo, ale keby mala v kociku spavat, nevosla by,

monapink
18. júl 2011

@jankasom moc dekuji za odpoved,prave ze se mi to nezdalo..budem muset poridit neco jinciho..jen nevim co..

tatiana1985
28. júl 2011

ahojte, nepredava niekto striesku v dakej zaujimavej farbe? alebo neobjednava/nenosi zo zahranicia?
mam fialovu a zltu... a velmi sa mi paci ta cierno/biela , ktoru vidim na nete 🙂 🙂

laloona
6. sep 2011

Holky nebudete některá prodávat Lunu nebo Oru? 🙂

bezaz
13. mar 2012

ahojte, nikde nikto 😅 baby, predavam denimovu striesku na lunu, uplne novu, objednala som si dve, ze ktora sa mi bude pacit viac, ak by ste mali niektora zaujem 😉

lumimka
27. mar 2012

ahojte baby, odkial aku maju kvalitu kolieska? Nezapichavaju sa do nich kamienky? a co pruzenie, nehrka kocik na kockovych dlazbach?

bezaz
27. mar 2012

@lumimka kamienky sa zapichavaju ako kazdemu kociku 😀 teda myslim, ze len do gumenych sa nezapichavaju.. a hrkoce tiez normalne, ako bez pruzenia 😉 nie je to nic strasne

sopticek
31. mar 2012

Ahojte baby, našla som tu tuto temu nahodou.,...ja mam Lunu mix, takmer nová, 4kolesová, aj s vaničkou-tá nebola ani použitá, zelená a idem ju predavať. Ak by ste niektorá mala zaujem tak mi pisnite poštu. Dam aj inzerat. 🙂

gabika783
6. apr 2012

@bezaz hoď fotku striešky a po čom ju predávaš?

bezaz
6. apr 2012

@gabika783 mas IP 😉

blahav
26. apr 2012

chtěl bych se zeptat, jeslti má madlo před dítětem odklápěcí,tak že se vysune jen na jedné straně a zůstane viset na kočárku. A jak moc jde stříška naklopit dopředu,tak aby stínila proti slunci.
Díky za informace

bezaz
26. apr 2012

@blahav ano madlo sa vyklikava, ale myslim, ze ide vykliknut aj cele, priznam sa, neskusala som to este, strieska sa neda moc zatiahnut

beruska113
28. apr 2012

@blahav veru strieška moc dolu nejde, taka klasika, nie ako napr na Quinny. A madlo sa lahučko odklikne aj na oboch stranach, ako a kde potrebuješ

bezaz
29. máj 2012

@blahav ak by ta to este zaujimalo, zistila som, ze zalezi od striesky, kolko tieni, lebo teraz som si spravila "upgrade", kupila som si taku maskacovu striesku a ta ma este vpredu jedno tienitko navyse, co zlta ani denimova nemaju 😉

katrenka111
1. dec 2012

baby kde možem zohnat tento kocarik????ako ste s nim spokojne??? ta strieska nie je moc mala????

katrenka111
8. dec 2012

to vážne nikto neporadi???

bezaz
8. dec 2012

@katrenka111 ja som kupila novy na e-bay, spokojna som, jazdime uz pomaly tretiu sezonu, striesku ma ako vsetky ostatne sportaky, ako som uz vysie pisala, este zalezi od modelu, teraz mame maskacovu a ta ma tienitko navyse, pred tym sme mali zltu a denimovu, tie boli len klasicke

katrenka111
8. dec 2012

@bezaz a kde sa da prosim ta zohnat na ebay uplne novu??? no tuto maju v jednom eshope
http://answers.mamasandpapas.com/answers/4006/p...
len neviem, rozhodujem sa medzi Baby Joger city mini 4 a luna mix
a že luna ma nosnost 15kg nie je to malo???a da sa s nou aj v zime???