Máte skúsenosti s Luna mix od Mamas & papas?
máte niektorá skúsenosti???
@bezaz takže aj ťažsie dieta sa v tom odvezie??? ty mas 3kolku??? ja ked tak 4kolesový...no neviem aký bude lepsi a je lahka, lebo potrebujem taký co možem nosit aj po schodoch....
@katrenka111 vidis 😀 ano, ja mam 3kolku.. urcite aj tazsie, aj ked teda ja ich oboch vozim vynimocne, ale stalo sa to uz parkrat.. co sa tyka vahy, tak ma mysim 8kg, co nie je take strasne. zmojho pohladu jedina nevyhoda, ze sa neda nejako skladne poskladat, v podstate sa len zlozi na polovicu
@bezaz a aký je rozdiel luna a luna mix??? ja som este nikdy nekupovala na ebay, tak netusim jak to chodi....
@katrenka111 mo luna mix je 3kolka, normalna luna je 4 kolka.. inak na oficialnej stranke mamas&papas luna mix uz ani nemaju 😲
na ebay by si musela pisat predajcovi, ake by bolo postovne na slovensko a je to drazba, nema tam moznost kupit hned
@bezaz nasla som toto, to je akože nový???
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamas-and-Papas-Luna-...
tak ja som kupila lunu orchid a som veeelmi spokojna lahky kocik, lahucko sa s nim manipuluje sklada.
@geenna ahoj, chcem sa opytat, citala som ze mas kocik luna m&p, ze kolko asi vazi ten kocik, a zlozeny by sa vmestil aj do mensieho kufra? neviem nikde najst nieco o rozmeroch a vahe tohto kocika, dakujem ti pekne...
@lucinka1717 luna ma cca 8kg, ale skladny moc nie je, mne v passate sedane zaberie polku kufru
@lucinka1717 ja mam lunu ma 9kg. a je dhlsia pri zlozeni ja mam micru a davam ju tam na stojaka a mam tam este aj miesto.
babule a ako to je s konstrukciou a kolieskami, pocula som že MP nie je dobra znacka kocikov...
@katrenka111 ja mam skusenost len s luna mix, vozime sa uz dost dlho, zvladne odviezt aj nasich oboch naraz, zatial jedina vada, co sa objavila, odtrhli sa cvoky, co drzia kosik na konstrukcii, aj to preto, ze ja tam vozim cele tazke nakupy 😀 si myslim, ze za tie peniaze super kupa

@katrenka111 my sme kupovali pred 3 rokmi, vtedy to bol relativne novy model, pozeram, ze teraz na ebay nova ani nie je v ponuke, ine modely od mamas&papas su, ale luna nie.. jedine pouzivany 😖 co sa tyka nosnosti, obcas tam normalne vozim obe deti naraz, to maju spolu do 30 kg 😀 v zime sa trochu ubija sneh do toho dvojiteho predneho kolieska, ale tak to je normalne