icon

Máte skúsenosti s Takko Captiva alebo Camarello q12?

nikuska0119
26. jan 2013

🙂 🙂

sweetsuzi
26. jan 2013

My sme mali camarello q12, pouzivali sme ho denne vyse dvoch rokov a nemam mu co vytknut. Bola som s nim velmi spokojna a nemali sme s nim ziaden problem ak neratam defekt ktory sa ti ale prihodi na akomkolvek kociari s nafukovacimi kolesami. Je dost priestranny, da sa nasadit v oboch smeroch jazdy, plne polohovatelny... Mozem odporucat 😉

snubenci08
26. jan 2013

ja mam momentalne camarelo a uz by som ho nekupila...pruziny na kociku su hrozne labilne, uz pri nakliknuti vanicky klesnu, po vlozeni dietata do vanicky este viac, a tento tyzden sa mi stalo, ze pri naklikavani vanicky sa zohli vsetky 4 cupliky, kedze sa poistky na konstrukcii zasekavaju a cupliky drzia na vanicke len pomocou uplne chabych? plastovych kolajnic. teraz sa aj bojim maleho v kociku vozit, aby sa nezlomili cupliky uplne a maly nespadol aj s vanou. a podotykam, ze vanicka bola odkliknuta a nakliknuta na kociku cca 5x, cize ziadne prilis caste naklikavanie. sportak zatial este nepouzivame, takze ten hodnotit nemozem.

ela2710
26. jan 2013

My mame Camarello q12 a sme spokojní 🙂 vanicka je priestranna, lahko sa s nim vonku manipuluje, tiez nam vyhovuje aj vajicko a v sportovej casti sme zatial boli len raz, ale ani tej nie je co vytknut, som spokojna najma preto, ze si mozem zvolit, co bude mala otocena ku mne alebo odo mna 🙂

heidynka
26. jan 2013

máme tako captiva mohican, tiež sme mali 2-krát defekt, na jednom kolese sa nám rozsypalo ložisko...

emilii
26. jan 2013

my máme tako captiva mohican a sme max spokojný .. je to najlepší kočík aký sme mali ... ja ho môžem len odporúčať 😀

veronika1982
26. jan 2013

my mame takko captiva mohican a tiez som velmi spokojna. sportova cast sa da nastavit v smere a v protismere jazdy. velky priestranny kociar. odporucam. videla som uz aj ten uplne novy tip takko s palstovou vanickou a je nadherny

magali
26. jan 2013

my sme mali camarelo a uplna spokojnost.. ziadne problemy s vanickou a naklikavanim.. super velka vanicka aj sportiak a vajicko tiez super.. ja odporucam

natali.83
26. jan 2013

My máme Camarelo, fungujeme 4 mesiace a sme spokojní. Vanička je priestranná, dieťatko sa tam zmestí naobliekané + fusak a ešte zostáva rezerva. Keďže do auta sa nám vcelku nezmestí, musíme vaničku "rozklikávať", ale zatiaľ žiadny problém nebol. Ľahko sa skladá a rozkladá a na to, aký je veľký, sa dá prekvapivo "zmenšiť". Športovú časť sme ešte neskúšali, takže sa neviem vyjadriť. Inak defekt sme zatiaľ nemali a to bývame na dedine, kde cesty nie sú ktovieaké. 🙂 Dobre sa s ním jazdí aj v snehu a mne vyhovuje, že sú predné kolesá otočné, takže ho nemusím nadvihovať, otočím ho v pohode o 180° jednou rukou. Inak čo sa týka tých pružín, je možné nastaviť dve možnosti pruženia, viac a menej. Treba si nájsť na nete video, ktoré presne popisuje, ako kočík zložiť, rozložiť a aké "funkcie" má. Dá sa na to prísť aj systémom "pokus-omyl", ale nie všetko človeku napadne. ;)

brulinka
26. jan 2013

mame camarelo tiez zatial len 3,5 mesiaca a sme spokojni, je to idealny kocik pre zimne babo , velka vana, vypolstrovany, dobre sa soferuje , zatial bez problemov ... Uz je aj novy typ camarelo dakota , neviem ci je tiez taky velky ale ma byt lahucky a vyzera tiez fajn ...

jacine
26. jan 2013

my sme mali camarelo a podla mna je ten sportiak zbytocne moooooooc velky, je to skor tak pre trojrocne dieta, nie pre rocne, nase tam strasne lietalo z jednej strany na druhu, jedine na nom dobre je ta vanicka...

kiakocikovsvet
27. jan 2013

podľa nás tieto dva typy kočíkov sú diametrálne odlišné, prevedenie konštrukcie, kvalitou tkaniny, kolesa a ďalšie špecifické doplnky

janaalzbeta
27. jan 2013

ahoj ja sním skúsenosti nemám Takko captiva. Akurát som sa vrátila so synom z rehabky a tam ho mamky mali s malinkými.............Boli spokojné, ani jedna sa nesťažovala len bolo zaujímavé vidieť 15takých istých značiek kočíkov ale v iných farebných prevedeniach 😀 😀 😀 😀 😀 .