icon

Môžem používať športový kočík pre trojmesačné dieťa?

halajova
13. máj 2013

od koľkých mesiacov môže bábo ležať v športovom kočári? Všade čítam,že až ked dokáže samo sedieť,mne nejde o sedenie,ale hlboký kočár nám už bude pomaly malý a my máme len tri mesiace 🙂 dakujem

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sapa20
13. máj 2013

vanicku vybrat a tak v nom kocikovat.Aj kamoska tiez tak urobila ako ja...Teda ak nemas super moderny u ktorych to nie je mozne.

lejlla
13. máj 2013

tiez sa priklanam ze az okolo 5-6 mesiaca,ale zalezi aj od toho aky mas sport.kocik.su aj take v ktorych sa da vozit od narodenia.

ewca
13. máj 2013

pokial sa da dat sportovy kocik aj do uplne vodorovnej polohy, tak tam spokojne mozete vozit aj mensie dieta ako 5-6m

ikke
13. máj 2013

ak sa da dat uplne do lahu a ma pevny chrbat,kludne, preco nie? su aj kociky, ktore vanicku vobec nemaju, iba tasku, ktora sa vklada do sportoveho kocika a su urcene pre deti od narodenia 😉

katy1979
13. máj 2013

priklanam sa k nazoru ze ak sa da dat kocik do uplneho lahu a ma pevny chrbatik tak moze ist do sportaku. nevidim rozdiel medzi sportakom a vanickou. Ci lezi tam alebo tam je to predsa jedno.

rolak
13. máj 2013

@halajova ja som vozila vsportaku od narodenia, mala som na nom fusakotasku s pevnym dnom, vanicku som ani nemala.

saska.t
13. máj 2013

sportovy kocik ak nema vanicku,alebo soft tasku na vkladanie sa odporuca zo zdravotneho hladiska po skonc.6 mes. 😉

nikolet_89
13. máj 2013

ahoj my sme mali sportak od 4m tiez sa nam mala nezmestila :D ale je pravda, ze sa dal dat do uplne vodorovnej polohy 😉