Multifunkčný kočík na cestovanie
Ahojte maminky, poraďte mi kočík ktory bude skladny, aby mal vacsie kolesa,nie tie mini midi mestské,nase baby sa má narodiť v zimnom období,takze aj kocik chcem aby bol tomu prispôsobený,hlavne kolesa...a za rozumnu cenu..neplanujem extra investovať do noveho kocika, no chxem aby splnal urcite kriteria...ja som rozmyslala nad g mini lord/grand...ale nepaci sa mi na nom to, ze tie popruhy vzadu ,ktore sluzia na premenu na sportak su podla mna slabe...neviem.. a dalsia vec...nanoznik je všelijaký z boku je tam fuga ,tym ze madlo je nizsie ,nesplna to podla mna tu funkciu aku ma...viacero veci ma na nom odradza...paci sa mi tento...ale netusim aky je ci ma niekto skúsenosť.
https://www.kocarkysnu.cz/spd/319059/Detsky-koc...
nieco na tento styl, aj ked tie ten nanznik ak by bolo babo vo vanicke,tiez by na neho fucalo...tiez to nema taky vyssi kryt na pripvnenie,aby mu tam nefucalo...no nase zimy su uz take skoro ako jesen :D ale clovek nikdy nevie... každopádne. dakujem za kazdu radu ;)
Ako športový je ale dooost veľký tak do lietadla mám babygo. Top sportovy kočík na cestovanie 🙂 okolo 150€
Ten G mini som chcela no keď som ho videla reálne v predajni, tak nestojí ani za tie €

Ja mám Bexa ultra model 2018 ..stal 400€ v kindercentre. Špekulovala som veľmi dlho a toto bola najlepšia voľba,je väčší ale pohodlny.