Mutsy Igo Urban Nomad

mirka2506
19. jan 2016

Ahojte mamičky, prosím máte niektorá tento kočík? Aké sú Vaše skúsenosti s ním? Ďakujem 🙂

nelysz
19. jan 2016

@mirka2506
Kupila som si ho k tretiemu dietatu, pri prvych dvoch ( pred 10 rokmi) som mala vtedy novinku quinny speedy sx. Mozem teda porovnat. Mutsy som si vybrala, lebo par veci mi na speedy chybali, napr. sportova cast sa nedala polohovat do uplneho lahu, nedala sa otocit do protismeru, po 6 rokoch pouzivania- a to som ho nesetrila, chodila som v zlom terene atd sa zacala strieska samovolne sklapat ked sme prechadzali cez hrbolaty chodnik. Niektorym vadilo, ze nema original plastenku- mne nikdy nechybala stacil mi fusak.
Teraz k mutsy- velmi sa mi pacil, dokonca aj ich starsie verzie, uz pri druhom dietati som planovala,ze si ho raz kupim. V predajni som si ho skusala, bola som spokojna s vyberom. V reale je trochu tvrdsi, babo viac citi otrasy pri zlom terene, prvy krat musim musim obchadzat vymoly hrboly a dost ma to obmedzuje, viem ze vacsina mamin to robit musi a neriesi to, ale ked mate prvy kocik s perfektnym perovanim zvyknete si na iny komfort. Dalsi detail, speddy mal tazisko vzadu, takze sa lahko dvihala predna cast ked som potrebovala ist z cesty na chodnik ale ak som na rucku zavesila tasku preklapal sa kocik dozadu. Mutsy ma tazisko vpredu, dvihanie prednej cast je trochu tazsie, ale mozete mat tasku zavesenu na rucke aj ked je tazsia. Speedy mal vyborne vyrieseny spodny kos, mal navrchu sietku ktora sa dala zatiaknut, takze som tam dala celkom slusny nakup a urcite cestou nic nevypadlo. Mutsy ma kosik maly plytky vela sa t

nelysz
19. jan 2016

Omylom so odoslala, tak pokracujem: mutsy ma kosik plytky, moc ho nenalozite, nakupy robim radsej autom. Sportovu cast napokon aj tak nedavam uplne do lahu lebo mala vela grcka, do protismeru tiez nedavam, lebo je zvedava a rada pozera von, ked jej svieti do oci nechce sa mi ju vyberat a otacat celu sportovu cast radsej na tu chvilu otocim kocik a taham za sebou, na leto urcite kupim slnecnik.
Mutsy ma lepsie vyrieseny fusak nasuva sa zhora na opierku, aj ked sa dieta mrvi a kope urcite sa fusak z miesta nepohne.
Vanicka je tiez dobre vymyslena, porovnatelne s quinny.
Rucka je na mutsy umiestnena trochu vyssie, ak mate vysku do 165 cm mohlo by vam to vadit.
Ak by som mala porovnat vsetky pre a proti bol by z toho samostatny blog. Kludne sa teda pytajte ak mate este nejake otazky.

mirka2506
autor
19. jan 2016

@nelysz vďaka za odpoveď, ešte sa chcem spýtať-vanička nie je príliš malá ? Budem mať májovčatko a v tej ozajstej zime už asi bude musieť byť v športovom(tam zase vidím tú výhodu, že sa dá dať do úplného ľahu). A máte tú novšiu verziu s odpruženými zadnými kolieska? Aj tak zle péruje? Bývam v Petržalke a tu ten terén teda nie je nič moc...A ešte ako ste prosím riešili vajíčko, kúpili ste tú Maxi Cosi, čo k tomu ponúkajú ? Rozmýšľam že vajíčko kúpim z druhej ruky, ak teda k tej konštrukcii bude pasovať. Ďakujem 🙂

nelysz
19. jan 2016

@mirka2506
Vanicka mi neprisla mala, taka ako quinny. My sme ju pouzili len par krat, dcerka mala reflux, tak som ju musela nosit v manduce. Ak mate zaujem predam, mam presne tu farebnu kombinaciu, co je na fotke.
Konstrukciu mam novsiu odpruzenu.
Vajicko som mala pozicane od sestry, starsi typ maxi cosi, neplanovali sme ju davat na kocik.

ajsa4
24. jan 2016

mne kocik stoji v obyvacke a caka na marec kym sa maly narodi;0) mne sa strasne pacil dizajn kocika , mam farbu bright sky a aj tie vyhody ako lahke skladanie, lahka vanicka, aj to ze sa da dat sportova cast takmer uplne do lahu. viac veci nemozem este potvrdit pretoze som v reale neskusala ale urcite pridam neskor komentar. My sme si k tomu dokupili adaptery aj maxi cosi autosedacku z druhej ruky a univerzalnu plastenku- vyzera ze sa rovnako zmesti na hlboku aj sportovu cast tak hadam nebudem musiet kupovat original. Rozmyslam nad tym slnecnikom ale to zistim asi az neskor. som prekvapena ze aj tento model 2015 stale je taky tvrdsi aj po odpruzeni. videla som v jednom slovenskom eshope ze predavaju za dobru cenu aj s tymi nafukovacimi kolieskami tak neviem teda ci by to nestalo zato kupit.

ajsa4
13. máj 2016

tak kocik pouzivame uz o sto sest a uplna spokojnost a vela ludi pozera ze aky pekny kocik taky sme este nevideli. super sa s nim manipuluje, krasne lahko sa otaca a aj lahko sa sklada. Vanicka by mohla byt ocosi vacsia ale tak nas je riadny dlhan.

eli1302
8. jún 2016

@nelysz mas este ten mutsy kocik na predaj? Mala by som zaujem

nelysz
8. jún 2016

@eli1302 už som ho predala

eli1302
10. jún 2016

@nelysz skoda,tak dakujem

eli1302
1. júl 2016

@nelysz mozem sa opytat sportova cast u muzsy igo je korytkove sedenie alebo sa pekne da cely polohovat a babo sa v nom vibpekne vystriet?

ajsa4
1. júl 2016

@eli1302 da sa vystriet takmer do uplneho lahu

eli1302
2. júl 2016

@ajsa4 dakujem 🙂

espritka29
4. júl 2016

Žienky, nemá niektorá auto VW Polo? Zmestí sa doň?

ajsa4
4. júl 2016

Ja mam male bmw1a zmesti sa akurat, pred kupou som vsak pre istotu behala s metrom v kufri

lilac
24. sep 2016

Ahojte, predavam kocik mutsy igo 2014 kupeny,pouzivany len 9 mesiacou. Je vo vybornom stave, bola som s nim velmi spokojna.

lilac
24. sep 2016

@lilac este pridavam foto ktoru verziu mam.

kikinaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajsa4
25. apr 2018

@kikinaj dobry den, kocik bol super.teraz ked maly mal 2 roky tak sme ho uz predali a kupili lahky sportak mutsy nexo a aj na zaklade toho ze som bola s igo velmi spokojna. fakt bol igo kvalitny kocik.

lady36
26. máj 2018

Dobry den, mam na predaj mutsy igo, kupovany v 2016, presne taky ako na prvej fotke, mam k nemu 2 vajicka, jedno maxi cosi skoro nepouzite a druhe mutsy polohovatelne az do lahu.

kikinaj
27. máj 2018

@lady36
Dobry den. Viete mi poslst ponuku alebo link na tie sutosedacky. Dakujem

nikussska12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikussska12
10. okt 2020

Dievčatá mutsy igo nemáte na predaj???