Na akom kočíku sa dá športová časť zložiť v celku?
Ahojte dievčata neviem kde si vpichnut do debaty. Hladam radu. Chcela by som kocik najlepsie 3 kombinaciu, kde sportova cast sa da zlozit v jednom celku!! taky spratnejsi najma do kufra, a este vyhoda je aby mal vacsi nakupny košik dole. Dakujem za kazducuku radu ( ja sa v kociaroch a v znackach vooobec nevyznam, tak dufam ze mi pomozete 🙂 )
@eliskapa no musim pockat pokial ten ssvoj predam :D asi musim spustit cenu :D lebo 2 kociare doma nechcem mat ani nahodou :D
@ivana456charlie aj Cam dinamico sa da vcelku zlozit sportova cast.
Ak aktualne nepotrebujete vanicku-kupila by som sportak napr. PEG PEREGO BOOK - a ak by bolo treba-vanicka sa da v pohode na to dokupit. Naco kupovat-ked este netreba. Mozno dovtedy budu zas ine kociky 😉
@ivana456charlie brio go je presne Britax go - brio predalo značku britaxu 🙂 tak tri roky dozadu. Ale je to celkom velky kocik - treba si ist vsetky ochytat. Kvalita super.
Concord, cam, Patron, Jane vela sa ich da zložit aj so športovou časťou. Ja som myslela ze hľadáte ľahko skladateľny a nie velky kocik 🙂
@ivana456charlie
Hej hej ... ja som tak tiez spravila ... najprv predala az potom kupila 😉 skus dat inzerat aj na m.bazar ... mne sa odtial dvaja zaujemcovia ozvali 😉
@sisikociky hladam lahko skladatelnu sporotvu cast, neviem ako velkostou sa dalej delia tie sporotve casti, proste nejaku klasicku/ nejaky zlaty stred ked vopach aj 7 mesacne aj 2 rocne dieta 🙂
@ivana456charlie
Ak by som si dnes kúpila len športiak - kúpim si joie muze - iba športiak ide uplne do lahu a je super ľahučký - tam sa ale zatial nedá resp nedováža sa vanicka ale keďže ide do lahu je vhodný od narodenia.
www.babypoint.cz
Alebo Inglesina zippy light - tam sa dodáva aj taká nazvem to fusakotaska taká light vanicka. Oba super ľahké.
Ja vozim este dieťa v kociku a oceňujem to ze hmotnosť ma len 6 kg 🙂 neviem si predstaviť ze by bol ťažší 🙂
@eliskapa ze ma to nenapadlo, uz je tam :D
@ivana456charlie
Sportiaky sú rozmerovo rovnaké ( norma) sedačky, len konštrukcie sú menšie a vacsie🙂
Pokial sú trojkombin sú ťažšie , čisté sportaky ľahšie. Inak aj na valco baby mam dobre ohlasy
@sisikociky dakujem za rady, az nestiham :D ale skor by som chcela otocne stran jazdy, zatial moji favoriti su brio go, a britax motion
@ivana456charlie
Brio go neexistuje uz sa to vola Britax go popr Britax go next.
Oba sú super ale určite si ho skúste naživo. Rozdiel asi 200 v cene.
Presne ako go je aj concord wanderer akurát nemá takú dlhu rukoväť .
Kocikov je veľmi vela na trhu, treba si zvoliť co vlastne chcem: rozmer, váhu, cenu, kolesa.
Ja som ich skúšala asi 8 a co bolo pre mna uplne zle - to si pani co som jej ho predávala nevie vynachváliť 🙂
@eliskapa este by ma zaujimalo ci ti nevadilo ze kocik sa nedal dat do uplneho lahu? v pohode ti tam spalo dieta?
@ivana456charlie
Uplne v pohode tam spala nemala s tym problem ani ona ani ja 🙂
@eliskapa uz som si nasla jedenj bri go, a svooooj som konecne predala tak sa tesim z toho :D a tesim sa na novy
@ivana456charlie
Jeeeej tak supeer tesim sa ... uvidis to je brutal jazdit s brion ... ja uz mam ulozeny inzerat tu na MK (jeden jediny modry) BRIO GO ... uz len aby som sup sup tehotna ostala 🙂
inak v popise o kociku pise ze je to kociar vhodny do 15kg (vaha dietata) nie je to malo?
Ved jasne ze tam das aj tazsie dieta ... ked ma konstrukcia 11 tak jasne ze udrzo aj tazsie dieta ... moja segra tiez mala brio a malu tam vozila do jej 3.5roka a kg vobec neriesila 😉
@eliskapa ved ani ja take veci neriesim :D ja len ci naaahodou :D no sa tesim z neheo, stale pokukej po inych a sa to len natahuje :D este ma lakaju trojkiolesove ale ten brio uz je skooooro objednany 🙂 akej farby mas ty?
@ivana456charlie
Uff segra mala britax trojkolesovy ... a neda sa soferovat jednou rukou ... ja ked som ho skusala som mala nervy ale mozno je to sila zvyku ... no ja uz brio nemam lebo som vymyslala ze chcem novy (lebo aj kamosky stale menili kociky) tak som kupila iny ... ale mala som hnedy ale chcem kupit ten modry ...😍😍 a ty aku farbu si si vybrala?
@eliskapa posielam link https://deti.bazos.sk/inzerat/72522582/Brio-go-...
no najkrajsi je sivy a modry, ale nechce sa mi vyhadzovat vela e za kocik :D hnedy je neutral mne sa paci 🙂 orpoti mojej starej veeeeelkej trojkombinacii luxus :D
Cena je super ... ja som svoju hnedu predavala za 350€ a to som si vajicko nechala ... kukni potom tu rucku (lebo sa na foto zda akoby tam bol nejaky potah - vies ci podtym neni popraskana guma ... mne ta guma/pena na rukovati popraskala tiez ale v poho vymena stoji len 20€ cize je to ok ... inak je krasny ... normalne ti zavidim ze ho budes mat 🙂 a kedy ides pon?

@ivana456charlie
Kukala som fotky ze aky mas kocik ... mas vysokeho muza tak brio bude super
Tak brio ma tusim 11 kg a ten co mam ja teraz ma 7 .... ale zlozis ho aj bez zadychania 😉 ... ja ho mozno az moc chvalim ale podla mna si to ten kocik zasluzi ... tym ako sa sklada sa ti nezaspini ... moj sa sklada tak, ze vzdy je spinava bud strieska alebo tam kde ma mala nohy ...