icon

Nafukovacie kolieska na Cybex Balios S

mima0711
8. máj 2019

Dobry den.chcem sa spytat ci nahodou niekro nevie ci pasuju na cybex balios S nejake nafukovacie kolesa...myslim zadne..dakujem velmi pekne

Strana
z2
lenka732
4. jún 2019

@menasuobsadene zdravím, mne ide ľahko zlozit tak ze sa podrzia tlacitla ako je vyššie spomenuté pritom vysuniem najprv uplne rucku a potom svihom zatlačiť tak ste to skusali? treba to "rozchodit"

menasuobsadene
5. jún 2019

update 🙂 zlozila som ho! nejde to lahko, ale ako pisete, asi to treba "rozchodit".
Este raz dakujem za rady, krasny den 🌞

ketkat24
5. jún 2019

Tak uz mam aj ja kocik doma. Som vcelku spokojna napriek tomu ze som vyberala len podla videi obrazkov a recenzii. Na predne kolieska som dala tie valceky ako tu bolo radene- preventivne a skutocne idu tichucko ale teda na macacich hlavach mi trosku hrkaju vzadu asi tie pstruzinky na zadnych kolieskach🤷‍♀️.. Mate s tym aj niektora ina skusenost? Ako neni to nic hrozne ale predsalen. Tak ja uz neviem asi som narocna ked mam poziadavku aby siel kocik aspon kym je novy chvilu ticho🤔..inak este ten material nie je velmi prijemny na dotyk taky draplavy alebo co mam verziu blue denim. Strieska je fakt paradna a celkovo posoby ten kocik tak sikovne a kompaktne. Este k tomu sedatku ako fakt mi to sedenie pride uzke. Syn( 18m) je chudy takze viem ze to niektorym nevyhovovalo ale ja som zo teda neriesila lenze neviem si v tom predstavit sediet 4rocne dieta ako deklaruju. Sestrin 2,5r syn by sa tam isto nezmestil. Nam zatial vyhovuje.

dinusa
6. máj 2020

Skúste napísať na info@kenyo.cz

dinusa
6. máj 2020

Nie je to pokazene. Treba len príst na to a hlavne keď je kočík nový rozchodiť to skladanie. Treba stlačiť zospodu a ten vrchný dať doboku doľava a zatlačiť. My sme mali to skladanie rozobrate, lebo sme si mysleli, ze je tam nieco vyskocene. Stale nam skladalo len jednu stranu. Treba len nájsť princíp 🙂 Manzel na nic neprisiel. Vsetko bolo v poriadku. Len to nastriekal wedečkom a lahulinko sa sklada teraz.

Strana
z2