icon

Náhradné kolesá na Balios S

ivanasp
23. apr 2020

Ahojte, neviete, či sa dajú niekde zohnať náhradné kolesá na Cybex Balios S? Hlavne predné. Na Priam majú všade, ale na balios som nikde nevidela :(

Strana
z2
dinusa
21. mar 2021

@chimenka Kontakt na servis ‪226 007 709‬ nebo servis@kenyo.cz

dinusa
Odpoveď bola odstránená
chimenka
21. mar 2021

@dinusa dakujem pekne

chimenka
25. mar 2021

@dinusa vraj uz nemaju je s tym problem s bielym pasik ano ale matne cierne na priam nie fuu kde by som zohnala🙉

ayanamirei
4. apr 2021

@dinusa ahojky, nevies prosim si su rovnake kolesa na Balios S a M ? 🙂 lebo zhanam nahradne na M.

dinusa
4. apr 2021

Myslím, že iné. Ale kenyo je servis a kolieska sa dajú zohnať na všetky typy kocikov znacky cybex.

ayanamirei
4. apr 2021

@dinusa ďakujem , tak uvidím čo mi odpisu ❤️

helloouu
23. okt 2021

@dinusa Dobrý deň, viete mi povedať ako vyzeraju tie penove podložky proti hrkaniu? je to také ako to tesnenie na trubky vodovodne? take kružka myslím 🙈 lebo som kupila balios s odruky vraj nehrka nič a je taky labilny a hrkaju kolesa aj predne aj zadne

vv78
23. okt 2021

@helloouu ja som používala toto na hoc aky kočík .

helloouu
17. nov 2021

@vv78 ďakujem a vieš mu povedať kde to zoženiem a ako to vlastne dávaš na kočiar ?

nina3365
12. jan 2022

Ja tu len pripnem oznam, keby ich náhodou ešte niekto zháňal 😃 Lulubee.sk ich tiež vedia objednať, 39€ cez nich stoja ☺️ Ja som s nimi tento týždeň riešila na Balios S Lux predné kolesa

j_katka
29. máj 2022

@dinusa prišli kolesá? Lebo mi tiež treba tak som im písala dnes

j_katka
29. máj 2022

@ayanamirei a našla si aj ja hľadám

j_katka
29. máj 2022

@dinusa odkiaľ si zhanala ja som pislaa na lulubee

ayanamirei
29. máj 2022

@j_katka na Balios M su uz nezohnatelne. Pisala som priamo na Cybex

didulaellen
7. dec 2023

@dinusa vies mi poslat link na stránku kde si ich kupila? Ked som si dala to kenyo vyskakuje mi ze stránka neexistuje :(

j_katka
26. dec 2023

@didulaellen napíš mj správu viem kontakt na fb na pani co ma eshop 🙂

Strana
z2