icon

Najlepší terénny kočík za dostupnú cenu

bylmalinka
30. aug 2024

Dobrý deň, poraďte prosím naj terénny kočík v rozumnej cene. Ale že echt terénny. Vďaka!

nila0622
30. aug 2024

Čo je rozumná cena?

bylmalinka
autor
30. aug 2024

@nila0622 Okolo 150? Máme Cosatto Woosh Trail, ale nedáva pekne výškové rozdiely, malý obrubník, konár, vo vyššej tráve zapadne, mačacie hlavy v meste. Jednoducho by bolo lepšie niečo, čo nebudem musieť stále dávať na zadné, aby som prešla cez hrboľatý terén. Čo sa nebude toľko zasekávať a pekne prejde. Neviem, či by nebol lepší nejaký trojkolesový ~ nemám skúsenosť, či by to s takým bolo lepšie. Myslela som hlavne na ten Thule trojkolesový, že ten je cenovo úplne no go. Chodíme veľa mimo chodníka/po lesnej cestičke, takže niečo s poriadnymi kolesami by bolo lepšie.

zabka1987
30. aug 2024

@bylmalinka 150€ je veľmi nízky rozpočet na kvalitný kočík aby zvládol niečo viac a to aj na bazárový .

nila0622
30. aug 2024

Tak možno Kinderkraft Helsi? Alebo Hauck Runner 2 z 2. ruky

lasona
30. aug 2024

Za tu cenu pochybujem, že najdete

oslo1
30. aug 2024

Autorka, ja som mala Jane Cross walker. Vynikajuci kocik.

luciab28
30. aug 2024

@bylmalinka mam trojkolesovy Kinderkraft bežecký, prejdeš s nim kde len chceš. Odporúčam

simonahanka
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
23. sep 2024

@simonahanka Concordu Neo je minimálne 12 ročný kočík a teda terén určite každý nezvládne , mala som ho pred 12 rokmi a výroba dávno skončila . Určite by som taký starý kočík nekupovala , aj kočík nie je naveky bezpečný

simonahanka
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
23. sep 2024

@simonahanka pozerám na životnosť kočíka a bezpečnosť dieťaťa v ňom …. To isté platí aj s autosedačkami

simonahanka
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
23. sep 2024

@simonahanka bože 😂 toto už sa radšej ani nevyjadrujem . Myslím , že pre vaše pochopenie je to nad vaše možnosti . Nič to 😅 pekný deň

simonahanka
Autor odpoveď zmazal
simonahanka
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
23. sep 2024

@simonahanka pani vy len nechápete . Kde vás kto uráža preboha ? Prečo ste zmazala svoje komentáre kde tvrdíte o 12 ročnom kočíku aký je bezpečný ? Každý kočík má svoju životnosť a keď ten čas prejde už nie je bezpečný . Prečítajte si o tom inde .