Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@antiiscaremt zlozeni kocika chce cvik 😉 taky som u nej maturovala a rozcilovala som sa ze to nejde ale co som se to naucila tak to mam behem par sekund zlozene i rozlozene a je to 😉
Baby uz som sa aj ja rozhodla pre tmavomodry len teraz vyberam k nemu tasku kde ste kupovali alebo objednavali?
A co podlozka ma niektorá lebo by som chcela nieco farebné len neviem aky tvar ci ta podlhovasta , alebo ta troska ovalna ???
@minikk potom daj foto, keď ho budeš mať. Kde si objednávala? Ja na mravcek.eu, dúfam že nebudem dlho čakať. Zatiaľ vozím stále drobca v hlbokej vaničke, mám doma kombinovaný kočík, v hlbokom je spokojný, v pohode sa tam vyvaľuje ale v tom športiaku nechce byť za nič na svete 😒 , vôbec sa mu tam nepáči, takže dúfam, že nico si obľúbi. 😉
Baby, ja len k tej šmykľavej verzii tohto inak super kočíka 🙂 Ja som to vyriešila tak, že som si kúpila cvoky dva a tie mi manžel nabil do tej podložky, čo sa tak šmýkala a pripevnili sme to tak o spodok. Nemusela som sa trápiť so suchým zipsom, jeho šitím a pod. No a malá to tiež nevie odopnúť. Drží to úplne perfektne a vyzerá to ako od výroby 🙂
@sisa2210 no, ak mám byť úprimná, tak hlboký kočík som mala Retro - Adamex Royal a to bol ten najtichší kočiar, aký si len viem predstaviť. Takže ak Nico porovnám s tým, tak je pravda, že kolieska trocha vŕzgajú, ale ak porovnávam s bežnými kočíkmi, tak je to v pohode.
@chjulia ja som este neobjednala my mame este len 3 mesiace tak možno o mesiac -dva mne sa páči hrozne táto taska len ta cena ... No uvidim ci zladim do červená alebo tyrkysova hihi https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/no1f/beb... a podlozka https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/5z1x/pin...
Alebo dám tu červenú ...
Ahojte baby, vážne rozmýšlam že si tento kočík kúpim. Konečne kočík ktorý sa mi páči, splňa moje požiadavky a aj cena je v pohode. Ale predsa je tu jedna vec ........ vraj sa v nom šmýka? Máte s tým skúsenost? Ako ste to vyriešili? Asi podložkou? Pomohlo?
ahojte kocky, prosim vas ako ma byt ta strieska? ono to tam tak visi cela ta strieska, to ma byt tak? alebo nemohla by mi to niektora odfotit ako ma byt ta strieska, ako ju mate vy...dakujem :D
@zuzana9411 ahoj ma sa to vobec nesmyka 😉 vyriesila som to tak ze som to upevnila dekou nebo plenkou a tim to pekne drzi 😉
Takže babulky kočik bol nakoniec v poriadku nebolo to odlomene.NAkoniec som ho predala lebo som sa bala že sa to znova pokazi.Tak verí že pani bude spokojna a bude jej služiť 🙂
@minikk ahoj, ja so objednavala tasku z mall.sk, kedze mam cerveny kocik tak tuto http://www.mall.sk/prebalovacie-tasky/babymoov-... , perfektne sa hodi ku kociku
no ja asi budem musiet reklamovat kocik ☹ ..som nestastna z toho.....ale taha mi ho do lava ked ideme.....cize nieco bude s kolieskom......
@mita9 ja som mala pri prvom synovi tiež poľský kočík a bočil mi do jednej strany, keďže sme ho kupovali v Poľsku, tak sa nám ho nechcelo ísť reklamovať, tak mi ho manžel opravil, ale musel tam niečo vŕtať, lebo bola nejaká zla os či čo - bolo to už dávno, takže presne neviem. Takže určite reklamuj 😒
@chjulia ta podlozka je sita robila mi ju moja mama aj deky bola povodne do casualplay s4 podla originalu robena z jednej strany bavlna z druhej strany je dekovina....sedi tam ako uliata tie bocnoice su vacsie a aspon si neudiera hlavicku o strechu takze si ju tam necham aj diery na nej mi sedia presne heh takze odporucam podlozku casualplay alebo potom nejaku univerzalnu....mne mama bude ete robit podla tej ciernej vlozky co je tu v kociku original na toto
baby prosim vas kde kupim nejaku tasku na kocik ktora sa da dat na tie kolicky nie okolo madla dakujem
@lelec myslíš takéto niečo? http://www.svetkocikov.sk/tasky-ku-kocikom/2175...

@chjulia Ja mám sivý a som spokojná...mám dcéru a chcela som niečo univerzálne. Kúpila som doňho fusak v kombinácii červená a šedobielo bodkovaná, tak mám taký "Miney"kočík