icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

janula1987
22. sep 2013

dievčence mám na predaj, ak by ste mali záujem - bežový 🙂 ešte v záručnej dobe

chjulia
23. sep 2013

Maminy aj vás sa ten kočík tak zle skladá, alebo len my s mužom to nevieme správne poskladať? 😒

minikk
23. sep 2013

@chjulia ani ma nestras, ze sa zle skladá ja som si ho práve objednala 🙂 a ja dosť často chodím autom.

chjulia
23. sep 2013

@minikk nechcem ta strasiť 😉 , to možno len my sme taký babráci 😉 , ja mám ešte Tako kočík a ten poskladám za pár sekúnd a s týmto sa doslova trápim.......... muž mi neveril, že si vymýšľam, že to nemôže predsa ísť tak zle ......... no a včera sme išli na nejaké návštevy a bolo treba kočík 4 krát zložiť a rozložiť a to si mala vidieť aký bol zúrivý 😲 , že čo som to za kočík kúpila, ono dosť že jemu sa vôbec nepáči a keby si videla ako sme šaškovali keď sme to skladali 😖

minikk
23. sep 2013

@chjulia no takze sa mám na co tešiť 🙂 a kukala si stranu 7? Tam ho jedna babenka nafotila ako sa skladá a na 12 strane z e- kociky vysvetľuje ako sa sklada...

chjulia
23. sep 2013

@minikk samozrejme že som pozerala, systém skladania poznám, len ono sa to skladá zle a v polovici sa nám to akosi zasekne 😒 ......... ale tak už sa nám to podarilo aj poskladať že na prvý pokus ale len párkrát........ no a spolu to neskladáme vôbec pretože ja to nedvihnem - je to ťažké a muž to včera takto zložil a potom to nemohol napchať do kufra

chjulia
23. sep 2013

@minikk inač mne toto skladanie dosť vadí, lebo ja tiež často jazdím autom ale toto má úplne odrádza, musím kúpiť na cestovanie golfáč (už mám aj vybraný 😎 ) a tento asi len na vychádzky budem používať

minikk
23. sep 2013

@chjulia ja mám kocik cam a to ani neskladam vanicku dám dole a konštrukciu hodín do kufra rozloženu mám combi tak to sa sprace možno to budem robiť aj s týmto ak sa nebude dat zložiť ale bebeto sa mi zdá dlhšie tak neviem neviem.. No uvidíme ked dôjde dám vedieť ako sa skladá dnes som objednala z e-kociky ale nemajú ho na sklade..

chjulia
23. sep 2013

@minikk ja som naň tiež čakala 2 týždne

inač akože keby že mám kupovať znova športový kočík, tak kúpim tento, pretože za tých 200 € by som asi lepší nekúpila. Ja som aj očakávala, že nebude dokonalý - mne sa napríklad zasekáva brzda, tá konštrukcia tiež nie je najrovnejšia atď. ale zasa je priestranný, pre dieťa pohodlný, dobre tlmí nárazy - na tie naše chodníky ideálny a ja osobne som spokojná aj s nákupným košíkom - výborný prístup a veľkostne mi postačuje.......... akurát to skladanie je hrozné ale to mám zasa pre muža dobrú výhovorku, prečo kúpiť golfáč 🙂 😀

minikk
23. sep 2013

@chjulia a tiez si objednavali z e-kociky? A co ta taska si spokojná? Je dosť veľká , nezakopavas?

chjulia
23. sep 2013

@minikk ja som objednávala z mravcek.eu, taška je celkom ok - je jednoduchá, veľká a nepremokavá - takú som chcela na zimu, zakopávam akurát o tu tyčku na kočíku čo sú na nej zadné kolesá s brzdou.

minikk
23. sep 2013

@chjulia ináč ja som si nakoniec objednala ten slivkovy nie ten najtmavsi co som povodne chcela 🙂 a to som sa rozhodla len ked som objednavala tak dúfam, ze ma nebude mrzieť. Len tasku neviem aku tu od eminexu majú len tmavomodru no neviem alebo tuto https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/riez/beb.... Bude sa hodiť?

chjulia
23. sep 2013

@minikk čo sa tej tašky týka, tak ja som zo začiatku nebola príliš nadšená touto čo mám - kvôli farbe, no skúšala som aj čiernu a nič moc, ale už som si na ňu zvykla 😉 , tá taška čo máš vybratú je pekná ☹ (aj ta cena 🙂 ), hlavné je aby sa tebe páčila a dala sa dobre uchytiť na kočík

minikk
23. sep 2013

@chjulia no drahá je.. Ale ja si ju potom nechám ..pôjdem ju este naživo kuknut ked príde kocik. Uz sa tesííím na to skladanie .. A ty trenuj potom mi podal info ako nato ..

aaknell
23. sep 2013

@chjulia @minikk s tym ako kocik poskladat som mala zo zaciatku taky problemy ale naucila som sa to ako ho skladat a teraz už bez problemu 😉 tak trenovat a pak to pude samo 😉 hlavne sa to nesmí silou aby se kocik neposkodil
kdyz se sklada tak musi byt predni kolecka vyjeta dopredu jinak kdyz sou dozadu tak se to zasekne jak pise @chjulia pak sa zmackne pojistka zatahne sa k sebe a ohne sa konstrukca a uz to ide samo 😉 a madlo sa musi dotykat te tyce s brzdou 😉 a je to tak snad sem vám pomohla a poradila kdyby ste mali dalsi otazky ráda zodpovím 😉

dejna20
23. sep 2013

@minikk napis potom, prosim ta, ako sa ti to sklada. ja tiez nad nim rozmyslam,ale vela jazdim autom, teda skoro denne, tak ked to je komplikovane, tak ho vylucim. a tiez ci ho vies sama nalozit do auta, niekto tu pisal, ze ho nedvihne 😲
ma 13kg. to mi pride ze sa to da dvihnut. ja teraz nosim syna v autosedacke hore schodami, on ma 7kg a sedacka isto aspon 4kg. a este mam rezervu, co sa vahy tyka a to som pritom vcelku zdochliak 😀

chjulia
24. sep 2013

@aaknell ďakujem za rady, včera som skúšala skladať, fakt to chce asi len cvičiť, mne to zatiaľ veľmi nejde 😒 . Ešte by som sa chcela opýtať na jednu vec, včera som ho dala prvý krát v smere jazdy a nedala sa mi dať opierka chrbta do polohy ležmo a potom som zistila, že tá výstuž na strieške (sú tam dve, jedna pri šiltíku a druhá nižšie) je širšia ako konštrukcia podvozku (rukoväť), preto sa to tam zasekne. Takže keď chcem dať dole opierku, tak musím najskôr presúkať tú výstuž cez konštrukciu a potom môžem dať dole tu opierku. Máš to tak aj ty alebo ti to ide ľahučko ako keď je sedačke v protismere?

aaknell
24. sep 2013

@chjulia rada som pomohla 😉 a chce to opravdu cvicit a za chvili ti to pude samo 😉 a ja davam sedacku pouze v protismere tak neviem ako je to posmere ale kedy davam opierku na ležmo tak si najprv udelam misto na tu opierku aby sa mi to nezaseklo ako pises a ide to v pohodicke 😉 ale mam rozeplou celou tu striesku jestli vies ako to myslim 😉 mam ji rozoplou celou porad vobec ji nezapinam

chjulia
24. sep 2013

@aaknell dnes som bola nútená ísť autom a podarilo sa poskladať 😎 🙂 Tu striešku som už poriešila, trochu som tu výstuž pokrivila a teraz mi to nezasekáva, našťastie je to pružné 🙂

chjulia
24. sep 2013

@dejna20 to zdochliak som asi ja 😀 lebo môj syn má cez 7 kg a ja sa veru trápim s autosedačkou 😀
Ono sa zdá že 14 kg nie je moc, len záleží aj od toho akú má ta vec veľkosť, ten kočík sa zdvihnúť dá, ale ja mám napríklad malý kufor a kým to tam natrepem tak to musím držať a vytrápim sa, keby som mala kombi, tak to tam šupnem raz-dva a asi by mi to neprišlo tak ťažké 😉

dejna20
24. sep 2013

@chjulia ja mam kratku fabiu tiez o nicom. No fakt je to dilema. Tento kocik pre mna nema vadu az nato skladanir 😒
Ten sedak sa z konstrukcie lahko odopina? A ked je samostatne bez konstrukcie da sa nejak scapnut?

chjulia
24. sep 2013

@dejna20 Sedačka ide celkom v pohode dole, každý kočík má iný systém, tak si len treba zvyknúť. Neviem či ti to pri rozhodovaní pomôže, ale premerala som - keď sa kočík zloží spolu tak má 105 x 50 x 61 cm -takže pokiaľ máš dostatočne veľký otvor do auta, tak nemáš problém. Pokiaľ sa skladá na dve časti, tak konštrukcia má 80 x 42 x 61 cm a tá sedačka je na takú "placku" keď sa dá chrbátik do ľahu - 100 x 30 x 50 cm. Tak premeraj kufor a uvidíš 😉 . Inač ja zatiaľ vozím len konštrukciu a naklikávam Maxi Cosi a potom keď vyrastie syn z vajíčka, tak kúpim ešte golfáč, lebo keď do kufra natrepem obidve časti, tak už mám plný kufor a takmer nič tam nedám.
A stým skladaním je to aj o zvyku, ja som mala teraz kočík (Tako), ktorý sa skladá ľahúčko, takže pre mňa je to prechod k horšiemu a musím si asi len nacvičiť 😒

dejna20
24. sep 2013

@chjulia a tako ti nebol tazky?
no ja mam teraz mutsy transporter v hlbokej vanicke je este maly. on ma len 3 mesiace a uz ma 7kg 😅
konstrukciu mam v kufri, vanicku na sedadle spolujazdca a maly je v zadu, miesto je len za mnou 😀
ale ked niekam ideme tak na chlapovom aute, on ma vacsie, tam sa stane vsetko do kufra.
v zasade mi nebude vadit ak sa mi kocik nestane do auta, bude to dobry dovod vymenit si auta 😀 😀 😀
len je to otrava odpajat sedacku, som myslela, ze pri sportaku sa toho zbavim.
teda na jar vytiahnem sportak od mojho mutsy, ale na zimu ho nechcem, ma slabu striesku a nema reverzny sed.

chjulia
25. sep 2013

@dejna20 tako bol presne rovnako ťažký ako Nico, tiež som vozila len konštrukciu a naklikávala sedačku. Myslím, že keď tento na zimu kúpiš, tak budeš spokojná a možno sa ti do kufra zmestí aj so sedačkou.

dejna20
25. sep 2013

@chjulia ja som myslela ze tako ma aj 16kg , dik za rozmery idem pomerst kufor ta strieska a reverznost na nico ma fakt laka a aj farby 🙂

chjulia
25. sep 2013

@dejna20 no väčšinou majú 16 kg ale ja mám s hlinikovou konštrukciou čo má tiež cca 9 kg ako Nico

sz.zuzana
25. sep 2013

ahojte baby.chcem kočik na zimu,tento sa my páči alebo ešte hauck viper...podľa vás ten Nico je vhodný aj do snehu???ďakujem

chjulia
26. sep 2013

@sz.zuzana ahoj, ja som tento kočík vybrala práve kvôli tomu, že je vhodný na zimu - má veľké kolesá, ktoré sú nafukovacie a menej na snehu šmýkajú, je priestranný aj na fusak, má výbornú striešku.........hauck viper neviem, nepoznám

chjulia
26. sep 2013

ešte sme dokúpili ku kočíku z emitexu podložku, deku a rukávnik 🙂

minikk
26. sep 2013

@chjulia nooó super vyzerá 🙂