icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

lelec
12. okt 2013

@chjulia no mne tiez predne kolesa vzgali ale to je teraz prestali nemazala som nicim iba som ich par krat zablokovala a odblokovala a prestalo to no myslim ze to je tym ze kolesa maju funkciu antisok take nieco ide o to ze si zapamatavaju polohu v ktorej sa islo cize ked idete dlho rovno tak si zapamataju polohu a potom ked sa hybu do smeru do zadu alebo rotuju okolo osi tak vrzgaju to nieje chyba ale aj mne to zo zaciatku liezko na nervy no teraz nevrzgaju

cekankacamomille
15. okt 2013

ahojte dievcence. s manzelom sme teda zvolili bebetto nico a zvolili sme spravne. JA Z NEHO ODPADAVAM! nech ide do certa graco aj maxi cosi, ktory ma teda brutalne prehnanu cenu, nezodpovedajucu produktu. po zime Vam dam vediet ako sme to zvladli, no uz teraz vidim, ze lavou zadnou. krasne odpruzenie, peckova konstrukcia, vela miesta pre dieta, peckove kolesa.....som nadsena a vrelo doporucujem 🙂

lelec
16. okt 2013

@cekankacamomille tk tak ja mam na neho len chvali a ta strecha uplne uzastny aj dizajn je peckovy

lelec
16. okt 2013

@chjulia pocuj odporucila si mi tu tasku a poslala link ale tam na obrazku je nakresnene ze taska je uchytena o take umeliny na kociku ale ja mam na nico bebetto take dva vytrcajuce stupliky a nie take kolieska ako je na obrazku co to patri k taske a dava sa to na tu rucku? dakujem

elle0
16. okt 2013

ahojte baby, dlho som sa rozhodovala aký kúpiť športový kočík pre malú, aby spĺňal aspoň nejaké moje kritéria (a to napríklad nafukovacie kolesá, odpruženie, veľká strieška, priestrannosť, a taktiež veľkú rolu hrala aj cena). Keď som objavila tento kočík na nete, veľmi sa mi zapáčil, a potom ako som si tu prečítala, že väčšina z vás je s ním veľmi spokojná, rozhodla som pre kúpu tohto kočíka. Zajtra by mal prísť, tak som na neho veľmi zvedavá 🙂 🙂 🙂 A už sa teším na prvú prechádzku s našim novým kočíkom 🙂 Len by mohlo byť krajšie počasie

cuncika97901
18. okt 2013

@lelec .... ahoj brutalna podlozka !!! este nemas foto o tom nakupnom kosiku 🙂 ... velmi som zvedava ;)

lelec
19. okt 2013

@cuncika97901 no ete nemam foto nakolko mi ho mama ete nespravila kedze mala uraz a ruku v dlahe ale za taky tyzden uz by mohla zacat na tom pracovat a nebol oznacim ta do prisveku urcite to sem dam

lelec
19. okt 2013

@elle0 nebudes lutovat ja som nadmieru spokojna a to som mala kocik za 400 euro casualplay S4 a tento je tisic krat lepsi

lelec
19. okt 2013

@cuncika97901 a dakujem za podlozku tiez robila mamina heh

cuncika97901
22. okt 2013

@lelec .... mozem sa ta este opytat ... ale fakt skutocny nazor a skusenost ... lebo rozmyslame s manzelom ze by sme si tiez kupili Nico len sa neviem rozhodnut ci ciernu alebo cyklamenovu farbu a ciernej sa bojim kvoli letu a cyklamen ci to nebude too much ( giiicobe ;/ ) ... dakujem ti velmi pekne za odpoved

aaknell
22. okt 2013

@cuncika97901 tak jestli mozem reagovat aj ja 😉 mame ten cierny a mozem ho len odporucat cez leto super tak ako ze som cierny nechcela tak som s nim vela spokojna 😉

cuncika97901
22. okt 2013

@sosovica ... ake je cislo tejto farby ?

sosovica
22. okt 2013

@cuncika97901 skuste pozret na e-kociky.sk tam su oznacene tie farby

cuncika97901
22. okt 2013

@sosovica to viem len na tych fotkach je ten odtien iny a vas je pekny cyklamenovy ... ako pomoc som to chcela

sosovica
22. okt 2013

@cuncika97901 ja som kupovala cez e-kociky a mne prisiel takyto a ak sa pametamtak iba jeden tam bol taky ruzovy a priziel mi takyto cyklamrnovy.Nesledujem farby ci su aj ine mna zaujal tento no.🙂Mozno cez e-kociky maju taketo cyklamenove ')

zabka1992
22. okt 2013

Baby nemáte záujem o kúpu Nica Bebetta ? je ružovej farby asi cca 3 mesiace používaný a aj to nie vela ... mám k nemu nový fusak emitex aj novu tašku ... 🙂

lelec
23. okt 2013

@cuncika97901 no ja som spokojna na mieru cyklamenovy sa aj mne pacil ale mam taky graco evo tak pretň tento cierny ale ruzovy sa dost spini a neboj sa ciernej baby vraveli ze cez leto v pohode a verim im je odvetrany ma okienko a strecha nie je taka ze by sa tam nedalo dychat o farbu nejde lebo ten to je len myt ze cierna pritahuje slnko.vsetky farby pritahuju slnko rovnako.a cierny je taky krasny da sa doladit aj s inymi farbami ja mam na zimu zlte farby donho

katusap
24. okt 2013

Rozmyslam nad kupou tohto kocika. Moja dcerka ma rok, ma 80 cm a cez 10 kg. Myslite, ze sa mi tam vojde v zime s fusakom , prip. k tomu este deka? A tie predne kolieska...dobre sa s nimi jazdi aj v snehu? Dakujem.

anna1980
24. okt 2013

@ella10 ahoj našla si ten kočik? aj ja by som ho rada videla osobne 🙂 dik

anjelik2509
24. okt 2013

Ahojte maminy, aj ja rozmýšľam nad týmto kočíkom...čo som tu už prečítala vaše skúsenosti, celkom sa mi pozdáva 🙂 ale budem kupovať až na rok, nejak na leto 🙂 Ale tiež som ho nikde ešte nevidela naživo a čo som sa pýtala v obchode s kočíkmi, že podľa toho predavača nič moc (že je veľký, ťažký a neviem čo ešte)...Ale ak si myslel, že ma znechutí, tak je na omyle...

zblazniva
25. okt 2013

@anna1980 Ahoj. Videla si ho uz nazivo? Podarilo sa niekde?

anna1980
25. okt 2013

@zblazniva nie ☹ nikto sa nehlási.....

anna1980
25. okt 2013

@anjelik2509 podla mna treba vidieť je to každeho osobna vec.... niekto chce priestranný kočik iný čo najmenší pod. predavač može poradiť ale nevie čo potrebuješ ty 🙂

luckazdenek
25. okt 2013

Kočárek Bebetto nico plus mám doma v modré barvě.Tak se klidně ptejte ráda zodpovím Vaše dotazy.Já jsem s kočárkem zatím spokojená 🙂

anna1980
25. okt 2013

@luckazdenek a aký je rozdiel v Bebetto nico plus a Bebetto nico ? dakujem

minikk
25. okt 2013

@anna1980 plus je 3kombinacia a bebetto nico je len športiak 🙂

anna1980
25. okt 2013

@minikk jáááj 🙂 som nevedela 🙂

anjelik2509
25. okt 2013

@anna1980 tiež by som ho rada videla naživo a vyskúšala..No ale ja skôr dám na skúsenosti mamičiek, čo s ním kočíkujú, ako na predavača, čo kočík len rozbalí a má ho vystavený na predajni...ten podľa mňa nevie aké má plusy a aké mínusy v praxi...

chjulia
26. okt 2013

@anjelik2509
@anna1980
keď tak sa popýtajte maminiek, čo majú tento kočík, či nie sú niekde z okolia kde bývate, možno by nebol problém, že by ste sa stretli a pozreli ten ich kočík 😉 ja osobne by som z tým problém nemala 😎

anjelik2509
26. okt 2013

@chjulia mne to už aj napadlo, ale nerada by som niekoho otravovala a nie každá mamina by bola ochotná...I keď ja by som s tým tiež nemala problém 🙂