Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@svetlusska
@motylik1987
@janula1987 baby, nepredávate daktorá bebetto nico?
@darinkazv nie nie ja nie
@darinkazv áno , ja predávam...
@janula1987 farba a cena? nepamätám si, akú farbu ste ktorá písala, že máte. 🙂 ak chceš, napíš mi do správy prosím 🙂
@darinkazv este nie veru 😉
@kinlly7 ahojky, nepredávaš náhodou bebetto nico? 🙂
@lenkaks ahojky, ty si prosím ťa už predala bebetto nico?
@leeenka10 ahojky, viem, že vás tu všetky otravujem, ale nikde na bazáriku nejdem zohnať. nepredávaš bebetto nico , prosím? 🙂
@misuliks ahojky, čítala som, že si chcela objednať v ružovej bebetto nico. objednala si nakoniec? nezvašuješ ho predať? 🙂 ďakujem 🙂
@misuliks
@kinlly7 žieny, nechce sa mi to tu celé lúskať. vedeli by ste mi zhrnúť vašu spokojnosť poprípade nespokojnosť s kočíkom bebetto nico? idem ho objednať, len si to chcem veľmi zvážiť. dik
@darinkazv kolieska, je normalne ze zacnu vrzgat po zime, nasolenych chodnikoch a tak, ale vsetko vyriesi olej... ja som ich mazala zatial asi 2x odkedy ho mam a robilo mi to aj na predchadzajucom kociari... a ta strieska mne pada iba ked ju mam zazipsovanu, ale ked ju odzipsujem na maximum, tak nepada... dufam, ze si ma pochopila 🙂
@misuliks jasné, pochopila, len, je to dosť blbé, že musí byť odzipsovaná, aby nepadala. keď tú striešku vymysleli, tak mala držať aj zazipsovaná ☹ kolieska ma až tak netrápia, keď je to len taká vada, že stačí preolejovať. mala som kočík jané muum a na ňom som v priebehu pol roka 3x musela tie prredné otočné premazať, aby nevŕzgali.
@darinkazv ja si myslim, ze na vsetkych kociarok to robi... velka krat kolo mna prejde kocik, ci concord, jane, stoke a vrzgaju kolieska 🙂 ale ta strieska sa da pekne poskladat aj rozzipsovana... a mne to aj tak vyhovuje, aj tak by sa mi to nechcelo vzdy zipsovat a naopak... mala mi spi kazdy den na terase a tak si ju zkryjem tou strieskou aby na nu nefukalo 🙂
@kinlly7
@misuliks tak, mám ho doma 🙂 objednala som nový 🙂 a je to ten novší typ, čo spomínali, že tá podložka je prichytená suchým zipsom. a aj strieška drží a nepadá. už som ho dnes testovala po našom sídlisku. 🙂 len viem, že niekto tu spomínal, že sa dá aj so sedačkou poskladať. no mne to nijakovsky nejde ☹ ako ho skladáte?

@darinkazv ahoj,zatial nie,mala ma este len rok,takze este posluzi a je to oblubeny kocik mojho manzela 😉