icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

vifka
10. apr 2014

@lowike tak to máš pravdu, ja som taký vyslovený smoliar na všetko, mne sa nič nemôže podariť na prvý krát. ale tak uvidíme, ešte sa mi neozvala, dúfam že mi uznajú reklamáciu, potom dám vedieť viac.... drž palce....

lowike
10. apr 2014

@vifka budem držať palce 🙂

ludka31
12. apr 2014

Ahojte, mne včera šedý Nico dorazil domov a pri jeho testovaní som bola nadšená, pri dnešnej prechádzke som ani necítila že tlačím kočiar, ide ľahúčko, vďaka veľkým kolesám prejde cez každý terén a pri ich odpružni to necítiť. Strieška je neopísateľná, už nás nezaskočí počasie. Všetky funkcie idú ľahko (skladanie, kočíka, polohovanie rúčky a najľahšie ide brzda) madlo ide trošku ťažšie, čo mne vyhovuje, nakoľko moja malá ho vedela na starom odopínať. Starý šporťak nám doslúžil a tak som dlho vyberala kočík, aby splnil všetky moje požiadavky. Potrebovala som hlavne dlhú ležiacu časť, aby mohla moja 22mes. dcérka pokojne spať mimo domu a zároveň poslúži pre ďalšie bábo stačí doň len prenosná taška. Tak ja som spokojná a dúfam že ma ďalším používaním nesklame.

bupi22
16. apr 2014

Ja som si tiež teraz kúpila tento kočík a nezda sa mi nestabilný.Kupovala som ho cez internet.Sice mi poslali inú farbu ako som chcela ale chybu spravil výrobca pri baleni a namiesto ruzoveho zabalili do krabbice zelený.Internetova predajňa nemala problém mi ho na ich náklady vymeniť ale nakoniec som si ho nechala.Kocik je super a ja som snim spokojna akurát je trochu ťažší na prenasanie keď je v zlozenom stave.Taktiez ho bez problémov skladam spolu aj so sedenim a pekne sa zmesti aj do menšieho auta.

inkognitodv
16. apr 2014

Maminky, prosím chtěla bych pro naše ještě nenarozené díťátko pořídit Bebetto nico plus,ale v jedné diskuzi mě nahlodala paní s tím,že je ta sportovní sedačka hrooozně ouzká a dvouleté dítka v ní už mají problém.Zvlášť s fusakem. Je pravda že má 31 cm....Nevím nevím no...je to tak hrozné????

lowike
16. apr 2014

@inkognitodv neviem, koľko cm má šírka sedačky, ale mne teda úzka rozhodne neprišla, skôr naopak - je jedna z tých širších...

maya_k
16. apr 2014

Maminky, přemýšlím nad B.Nico, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem a současeně s X-Landerem?

Jak velký má Nico košík.. chodíte na nákupy s kočárkem, nebo je to jen na malý nákup? Nemám auto, nakupuji tedy jen s kočárkem..

A ještě - okénko ve stříšce jsem nikde neviděla nafocené, ale tuším tam je, a je zakrývací..? využíváte?

A poslední 🙂) někde jsem tu četla, že nánožník špatně drží, jak to je u nejnovějších..?? Díky moc.

mexin23
17. apr 2014

@maya_k Ahoj, sice Bebetto Nico ještě nemám, ale tento týden by mi měl dorazit. Dřív jsem měla i X Lander XA, tak potom mužů napsat zkušenosti. Jinak doporučuji se podivat na YouTube na videa s Nicem. Koukněte na odkaz, ale je jich tam ke shlédnutí víc.

https://www.youtube.com/watch?v=p-EIyExV1g0
inkognitodv
17. apr 2014

Nemá tu někdo reálné fotky Bebetta nica Plus? Je pravda že ta látka u Plusu je slabší?Je to vážně taková katastrofa?

chjulia
17. apr 2014

@maya_k ahoj, ja bežne nakupujem len s kočíkom, do košíka vopchám veľkú igelitku - plnú a aj takú menšiu, niekedy sa sama čudujem, čo tam všetko odveziem 😉

chjulia
17. apr 2014

@maya_k okienko je zakrývacie, určite je praktické keď je dieťa v smere jazdy - dá sa takto pekne skontrolovať, nánožník prakticky nevyužívam, je taký veľký a nemotorný, ako takto keď sa zapne tak drží ale nemyslím, že plní nejaký účel, keďže je široký a taký divný ........... jedine keď prší ako kryt, ale voči chladu asi moc nie, ja som cez zimu mala len fusak a takto na jar keď je chladnejšie dávam len deku

sisu1ka
17. apr 2014

@maya_k my okienko používame ako vetračku a nánožník drží dobre akurát je taký nemotorný, zbytočne veľký ale ked máš dobrý fusak tak ho ani netreba, kočík máme asi 2 mesiace a som s ním uplne spokojná

maya_k
18. apr 2014

@mexin23 ahoj
To by bylo supr, ja prave rozhiduji mezi Nico a XA a kazdou chvili vyhrava jiny.

Co tu holky ted pisou ze nanoznik u Nico je blby... ja bych pouzivala rada. U nas porad fici jak na vetrne hurce a jarni fusak mi to profoukne a zimni davat nechci, kdyz ono je teplo ale vitr :((

Proc jsi dala pryc XA? Resp. Vadilo ti u neho neco?

maya_k
18. apr 2014

Holky dik moc za reakce. Jeste jedna vec - mohl by nekdo prosiiim vyfotit jak moc jde stahnout striska/stinitko kdyz prcek spi, tedy v plnem lehu?? Diky moc.

mexin23
18. apr 2014

@maya_k XA jsem dala pryč hlavně proto, že mi po půl roce ježdění začaly vibrovat přední kola, když jsem šla trošku rychleji. Dvakrát jsem ho reklamovala a řekli mi, že se o něj nestarám a že je to údržbou. No a dělal to dál, měla jsem kolekci 2011. Jinak byl super, veliká stříška, prostorný, skvěle se zvedal na obrubník a celkově se s nim pořádně jezdilo. Nevýhodou pro mě bylo, že byl dost velký a do kufru auta jsem musela sundat zadní kolo a byl docela těžký. Nevím jaké jsou nové kolekce, třeba některé mouchy vychytali. Dnes mi psala paní z obchodu a dorazi mi v uterý, tak dám vědět, jak obstál 🙂.

chjulia
19. apr 2014
chjulia
19. apr 2014

foto

maya_k
20. apr 2014

@chjulia jeee,dekuji,to je lepsi nez jsem doufala. Bala jsem se ze v lehu to nepujde tak hezky. Mile prekvapeni 🙂

kacurka3
21. apr 2014

@monika1308 krasny nebudet eho predavat , ja len tak 😀 ale ozaj krasny

monika1308
21. apr 2014

@kacurka3 dakujem, zatial sa nechystám ho predať 🙂 určite ho ešte využijem 🙂

maya_k
21. apr 2014

Holky, ještě dotazek - Nico ma přehazovací sportovní korbičku... využíváte někdo to, že byste přehazovali jako i později? Mi přijde, že jakmile je dítko už trochu větší, tak to beztak zůstane v jednom směru?? a vozí se na obě strany dobře lehce??

maya_k
21. apr 2014

Ahojte, holky, já vím, že mám blbé dotazy, ale beruška je ještě malá, a nějak s tím nemám zkušenosti... 🙂
Využíváte u kočárku plný sed? Malá začíná ted sedet,a nechce být opřená dozadu, jen v sedu... kamoška mi řekla, že ji to přejde, a že dítě je bud v částeč.lehu nebo předkloněné..Jako vím, že Nico to má, tak se bát nemusím, že by mi to chybělo, spíš by mě zajímalo, jestli to v praxi využíváte?? 🙂

ester83
21. apr 2014

Dievčatá, nestíham všetko čítať, niekde som čítala, že je kazový, inde, že je super. Prosím, oplatí sa kupovať, alebo nie?

chjulia
22. apr 2014

@maya_k ahoj, môj syn bude mať 15 mesiacov a stále mením smery jazdy 🙂 , hlavne keď viem, že pôjde spať, tak si ho otočím k sebe a ide na oba smery ľahko

chjulia
22. apr 2014

@ester83 ahoj, ja mám kočík pol roka a neľutujem, akurát ho strašne nerada skladám, takže ho neprepravujem pokiaľ nemusím - do auta mám golfáč, inak je fakt pohodlný a super do terénu........... a kazové môžu byť aj drahé kočíky, občas natrafíš aj na zlý kus ..........

maya_k
23. apr 2014

@chjulia ahojky
A to jde otocit i s prckem uvnitr? Nebo mas na mysli ze to nastavis nez ho tam das?

chjulia
23. apr 2014

@maya_k samozrejme najskôr nastavím a potom dám syna, to by som ho neuniesla 😉 ..........

mexin23
24. apr 2014

@maya_k Tak mi dnes Nico dorazil, je moc pěkný a není až tak těžký, jak jsem si myslela. Použité materiály jsou sice na pohled levnější, ale pěkné. Celkově stříška i sezení je pěkně zpracované. Na konstrukci jsem sice našla pár malých kazů, ale nic hrozného. Skládat mi jde také v celku dobře. Když ho srovnám s XA, tak jde zvedat na obrubník o něco hůř, ale pořád to jde v pohodě. Nico je rozhodně lépe odpružen, nebo spíš XA nebyl vůbec. Ale nafukovací kola to docela kompenzovaly. Jak už se tu psalo, tak mi jde také špatně odepínat madlo před dítětem a náročnější je i odepínání sedačka.

Ale chtěla bych se zeptat, jestli vám některé klape v kolečkách (řekla bych, že to je něco s tou pamětí jízdy), když s kočárkem jezdíte dopředu a hned dozadu, jako když chcete uvozit dítě??

janina999
25. apr 2014

@chjulia Zdravím, tiež rozmýšlam nad kúpou tohto kočíka, mohli by ste mi prosím vám povedať aký majú priemer predné a zadné kolieska a aká dlhá a široká je lehátko ak ho dáte úplne do polohy ležmo aj s opierkou na nožky. Ak by sa vám to chcelo odmerať budem vám vďačná 🙂

maya_k
25. apr 2014

@mexin23 diky. Ja se na nej byla dnes kouknout vypada supr jen ten nakupni kosik je malinky :( ja chodim nakupovat jen s kocarkem
Pokud mozno ne jazdy den neb je to cca 20min sviznou chuzi
Tak nakupuji vzdy poradne, a tady kdyz dam treba sunar, ryzi, mouku tak by byl plny.. a kam nacpu balik plenek,toal.papir nebo jine vetsi baliky...? :((((