Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
ahojte 🙂 rozmýšlam nad kupou tohoto kočíka, ale Nico plus, máte niektorá skusenosti s vaničkou? nejake problemy alebo tak? a chcem sa opýtať nikde nevidím že Nico plus je na bielej konštrukcii...tak neviem či sa v takej kombinácii nevyrába alebo čo...diki za všetky rady a nazory🙂
Ahojte "bebeťáčky", tak už aj my máme doma nové fáro , je tomu už týžden, pár krát sme boli voziť, malej sa v ňom ohromne páči, je perfektný. Len mi akokeby pukotali zadné (tie veľké) kolesá a trošku by chceli tie pružiny na tlmičoch vrzgotať ( šla som s ním po schodoch, či to nebude preto). Stretli ste sa s tým niektorá, ze čím to môže byť? Mám to reklamovať? Či sa ten kočík len potrebuje zabehnúť? Ďakujem 🙂
Mal by niekto zaujem o kupu bebeto nico mam aj foto je zeleny 😉
@potamota prosim ta....mas tu foto jak babo spinka v kociari...to je uz uplny lah alebo to ide este nizsie? Lebo podla mna ťo nie je uplny lah ....uvazujem nad tymto kočiarrom achcem k nemu dokupit prenosnu tasku pre babo aleked to nejdenižšie....tak asi nic z toho
@lowike prosim ta ked sa rozhodnes pre bebeto nico aprenosnu tasku mozes mi dat vediet ci sa tto v pohode da takto riešit...ci tam pekne vojde taskaci nepada a ci nevadi ze nie je sedacka totalne do lahu.dik 🙂
@adriana132 ide to uplne v pohode aj ked je tam taska foto je uplne vlahu ale s taskou nemam foto ale je dole v kociku
@adriana132 ja mam taku uzku tasku a nechces zelenu farbu ja predavam xixix
@adriana132 a etse ta moj taska je taka ze sa da rozne nastavit nie ako tie klasicke a drzi mi tam v pohode a nezavadzia to ..mam tam take dve klipsy co sa do seba zacvaknu a na kociku su take uchyty alebo ako to mam nazvat a tam si to nastavim a ideme..
Ahojky, ještě před několika týdy jsem právě tady hltala všechny možné informace o Bebettu Nicu a nakonec jsem ho objednala-i když ve verzi Plus (s hlubokou vaničkou). Dnes přišel a jsem z něj naprosto nadšená!!! První dojmy: červená barva není ani tak červená jako spíše vínová,bílá konstrukce má vážně šmrnc,krásně se s ním jezdí a je prostorný.Vanička má polohovatelnou opěrku zad...atd.atd. Vše tu již bylo řečeno. Přikládám pár fotek,kdyby se tu náhodou chtěla nějaká maminka mrknout i na verzi Plus...
@potamota ....jaj sme sa asi nepochopili...prenosnu tasku pre male babatko sommyslela ...ze namiesto hlbokej vanicky by som do sportovej casti dala tu tasku a do nej babo...tak som to myslela....takze toto je uz uplne najnizzie v lahu ako sa to len da dat..nechpem prečo na niektorych foto je to este viac nizsie.. ☹
@inkognitodv krasny je....i mne sa tato farba paci 🙂a ako to ze mas nico plus a mas bielu konstrukciu...ked tu baby pisali ze nico plus je so sivou konštrukciou ? To ti vpohode takto objednali?
baby...neviete mi povedat ..tie gumy ..drifting alebo speed?..ktore su na aky teren lepsie resp. Sktorymi salepsie kociar ovlada?
@adriana132 ted je to nějak nově lze si vybrat ze tří barev konstrukcí.Je šedá (stříbrná s černými koly),pak celá černá a bílá.Já zase netušila,že jdou vybrat gumy-to slyším prvně... 😉
@inkognitodv Aj ja mam objednanú inú konštrukciu ...celú čiernu a vrch ružový....na predajni mali vzorky látok nico+ a kedže to má byť dievča, tak ideme to ružoveeej 🙂
Čakáme kdy nam zavolaju aby sme pren prišli ...Náš je presne ten v strede....Sa neviem dočkať a potešil ma Váš príspevok - spokojnosť....
@adriana132 Gumy sme pri objednávke neriešili 😲 Tak snad budu tak ako na obrázku 😝
@ri_jana TAky jsme chtěli růžový,ale pak ve 32.tt mi jeden doktor řekl,že má spíše podezření že to bude chlapeček,tak jsme nakonec raději vzali tu červenou. A je vážně boží!!! Dnes jsme si ho vezli z obchodu domů (zatím tam na nás čekal) a první cesta jasně ukázala,že pokud je kočárek alespoň maličko zatížený (miminkem) jezdí opravdu parádně.Gumy jsme taky neřešili-nikdo nám nenabízel jiné-máme ty speed a myslím,že super.Je krásně vysoký,tažka je prostorná a s příhrádkama na lahve a drobnosti.U kočárku je super pláštěnka s uzavřeným okénkem (na mimi netáhne ani neprší a moskytiéra.Látka je UV 50-i to mně mile potěšilo.Hned jsem zkoušela které peřinky pasují atd.🙂Už aby bylo miminko z bříšku venku😀 Tu jízdu si budu vážně užívat.-)
@inkognitodv Sa teším z Vášho, tak neviem si predstaviť kolko presedím pri našom ružovom 😀 Mne sa Nicu páčilo, že aj ked má nafukovacie kolieska, tak nízkoprofilové a teda nemali by byť také hrubé mohutne...však? My sme v 32.týždni ...nieste v skupine augustovky 2014?
ri_jana jo jo.-) jsem🙂 33.týden.-) Kola jsou super-ani tlusté ani hubené-krásně vše tlumí-pokud na něco najedete🙂 Dáte sem taky pak fotku Vašeho? Zajímala by mě ta růžová jaká je ve skutečnosti🙂
Teď koukám,že jste se ptala na jiné diskuzy,zda se dají potahy prát.Já se dnes na to ptala prodavačky když jsme ho platili a prý je látka navoskovaná a raději by to tedy neprala.Když prej se to vypere,zečne to do sebe cucat veškerou vodu ,který se na to dostane-takhle to má voskovou impregnaci a při malém dešti to nepromokne-navíc by to prý asi bylo pak flekaté a barva by na slunci mohla šisovat...Takže radši asi opatrně utřít houbičkou...
Ahohte kocky...kocik mame asi 2 tyzdne a vrzga na trochu konstrukcia...je to ok ci to len nam? inak som velmi spokojna 🙂
@bokroska materiál je kvalitný,nepremokavý, taký z akého sa zvyknú robiť fusaky, spacáky...Údržba je ľahká, stačí pretrieť vlhkou handričkou. Niektoré snímateľné časti je možné ručne preprať, za použitia mydla, pri teplote do 30°C sušiť voľne, nie na priamom slnku lebo vybledne farba
Niektoré farby máme na sklade, záleží teda na požadovanej farbe 😉

@potamota ked som kontrolovala kociky pred predajom tak to tam ma kazdy kocik