Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
No mne dnes dosiel,objednala som cierny,ale mala mi v nom vobec nechce byt ,ma porazi ☹ ,budem ju muset asi postupne privykat a vozit najskor po dome a dufam,ze si zvykne .Inak je celkom pekny a ma obrovske kolesa,co je fakt vyhoda v zime,len mne na nom prekaza to,ze ked chcem sedacku otocit,tak to ide dost tazko a kedze mam dlhsie nechty,tak je to katastrofa a vobec si neviem predstavit to pretacat aj s malou 😝 .Doteraz sme mali Jane trider a tam je korytkove sedenie,tak kvoli tomu som kupovala tento,no uvidime 🙂
@bambulka12 no to sú tie poľské "klik-klaky", že človek sa pritom až zapotí a nanadáva.... Aj ja som mala bebetto (aj keď nie nico, ale to je jedna a tá istá konštrukcia) a neviem si predstaviť pretáčať a naklikávať to s dieťaťom 😕
@piacere ja som to minule pretáčala s mojou malou a vôbec som sa nespotila a ani nenadávala 😀 a aj to odopínanie sedačky mi už ide v pohode...Prvý krát som síce nevedela, že čo a ako, ale časom človek získa prax a aj gríf 😀 No a teraz šup, šup a kočík je v kufri 😀
@bambulka12
@piacere tak to ano,budem si ju muset prehadzovat len doma,ak v tom vobec mlada bude chciet sediet 🙂
@anjelik2509 tak ja verim tomu,ze sa to casom "rozchodi" a pojde to lepsie a na vsetko si clovek zvykne a inak som to skusala teraz skladat aj so sedackou a celkom v pohode,ale je to hebedo tazke,neviem,ci by som to vyteperila vobec do auta takto,tak ja si to budem pekne rozdelovat 🙂 .Ako v celku som spokojna,je pekny,len najviac som sklamana z toho mojho dietata,ale ja dufam,ze si zvykne 😝
My mame červený bebetto nico fungel novy za 140€ 🙂 max,spokojná 🙂
@bambulka12 ale zvykne 😉 ak chodí rada von, ako tie moje bohyne malé, skús jej to spojiť s niečím príjemným, napr že keď tam hačá, ide sa von 😉
Ja som si teraz kúpila nosič pre malú, lebo je už ťažká a nerada ju nechávam len tak samú, keď potrebujem niečo urobiť, tak si ju tam šupnem a je....No a nechcela tam byť najprv, ale som si ju tak naučila, že keď vidí, že si to "obliekam" tak sa vytešuje, že ideme preč z izby niekam inam 😀
Ale dá sa to zvládnuť, ja som sa s tým najprv mordovala, aj muž mi pomáhal, ale teraz to už sama zvládam 😉
@anjelik2509 už sme boli vonku včera, rýchlo som ju tam supla, ani nestihla protestovať a veľmi sa jej tam páčilo, dokonca si tam aj pospala, pred tým mala korytko a to jej veľmi vadilo a nechcela tam spať, takže bebetto má u nás už úspech 🙂
@andrejka1994 prosim ťa a kde si ho kupovala dakujem
@bambulka12 no vidíš, super, teším sa s tebou 🙂 moja sa minule jedovala, keď som ju tam dávala, šli sme sa prejsť a už dlho nebola v kočíku, buď ju beriem len na rukách, alebo nech si cupká, alebo sme boli doma, keď bolo hnusno....Ale keď už sme boli vonku, tak tam čučala ako pena 😀
@andrejka1994 môžem sa opýtať kde si kúpila za takú cenu?
@andrejkakasova Vanička dokoupit nelze-musí se rovnou koupit bebetto nico plus.
@svetlusska Jinak prát by se neměl (aspoň mi to říkala prodejkyně).Pry je látka navoskovaná kvůli vlhkosti,takhle by prý už nedržela uplně tvar,byly by na ní mapy a při malém dešti by hned promokl.Proto raději otřít navlhčeným hadříkem nebo houbičkou.
@inkognitodv no to je sice pekne zeby sa nemal prat...ale tak po 1,5roku pouzivania (samozrejme ze som ho aj sem tam utierala tak ako pises ale ziadny velky efekt to nebol) ho oprat musim kedze niektore veci sa jednoducho nedaju len tak vycistit navlhcenou handrickou alebo hubkou...jedine zeby som tam vozila babiku..
@svetlusska tak zkuste a uvidite. Ja jen pisu co mi bylo receno prodejkyni kdyz jsem se na to ptala... mela jsem uz tri kocary a ani jeden jsem prat nemusela.😉 byly vzdy ciste-stacila ta houba. 😉
@inkognitodv no neskoro 🙂 kocik uz opraty v pracke 🙂
@inkognitodv ahooj diky za odpoved len akosi teraz neviem kde je pravda, lebo predajca v aladinovi v hc mi po edal ze sa da dokupit aj casom ze uz tak objednaval pre niekoho a dalo sa v pohode a potom aj niektori si zajednali len vanicky a nevyzdvihki si ich tak ich potom predal za nejakych 80 eur tak dufam ze to bude pravda lebo karicku som uz objednala a hlavne som to myslela keby sme mali este druhe babo
@andrejkakasova ja som dala namiesto vaničky vložnú fusako-tašku od Emitex (kúpenú tu na MK pár krát použitú za 20 EUR) a krásne tam sedí a keď bude malá väčšia, ešte môžem vybrať sololit zo spodu a použiť ju ako teplučký fusak 🙂
@andrejkakasova tak pokud to tak je tak super. Ja se na to same ptala pani kdyz jsem byla tehu a to jeste neslo. Tak tohle dokupovani je asi novinka. Kazdopadne jsem slysela ze Bebetto nico narozdil od Bebetta Nica Plus ma lepsi a silnejsi latku,takze by jste na tom byla lip.😉
@lowike to je super napad ked to ma niekto odskusane tak som spokojnejsia lebo som uz pocula o tom velmi dakujem za radu 😉
@lowike este predsa by som mala jednu otazocku ci by sa to nedalo odfotit aby som videla ako to vyzera,lebo sa mi tento napad velmi zapacil dakujeeem 🙂
@andrejkakasova pridávam teda foto, lebo už som to tu aj tak dávnejšie niekomu ( @anka56 ?) sľúbila a stále som bola lenivá to odfotiť, tak nech sa páči 🙂
teraz používame tašku zazipsovanú a v lete bez toho krytu ...
Si zlaaata ;) dakujeme
@lowike velmi zlataaa vyzera to fajinsky a myslim ze to uplne postaci, este jedna otazka to je ta tmavomodra farba? Lebo som sa stale rozhodovala aku farbu kocika a chcela som tmavomodru a nakoniec som si nebola ista ci bude ozaj tmava tak som dala radsrj ciernu a akurat mi volali ze v pondelok mi ho uz privezu jupiii, len ma normalne stve ze si ho uz tolko neuzijem ako predtym ked bola babo lebo moja mala je uz vacsia a skor to mam na plane vyuzit aj pre druhe tak dufam ze bude nico dobra volba a tusim by som uz aj to druhe babo prijala 🙂
@andrejkakasova áno, je to tá tmavomodrá 🙂
a teda držím palce, nech si ho druhé bábo užije čo najskôr ;)
ináč baby, ja v ňom niekedy vozím aj moju takmer trojročnú nadpriemerne vysokú dcérku a v poho sa zmestí 🙂
@lowike moja ma dva roky ale este stale sa ta kara vyuzije a nechcela som golfac, ale hlavne dobre kola na zime a nech sa to da dat v celku do auta, aj ju tak skladas do auta? a kolko ma dcerka starsia kilov a vysku prosim 🙂
@andrejkakasova áno, v celku do auta 🙂
moja dcérka má cca 1m a 15kg
@andrejka1994 možem sa opytat kde ste ho za 140e kupili??
chcela by som kupit ..ale na e shope ho nemaju iba o tyzden a potrebujeme kocik cim skor (aj hned 😀 ) nemá niekto na predaj ak tak poslite mi správu dakujem :-*

mam jednu otazku prosim va da sa na sportovy kocik bebetto nico casom dokupit niekde aj vanicka? bez toho aby som mala bebetto nico plus? dakujeeem ak by ste niektora vedela 🙂