Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Prosim vas je dost siroky? Dcerka ma 14 mesiacov a s fusakom sa mi nezmesti uz do kocika (inglesina avio) tak zhanam nieco na zimu. Myslite ze je dostatocne siroky na fusak? Aku ma sirku operadlo? Dakujem
@obludka_best moja mala ma dva roky a vcera tam sedela aj s fusakom v pohode 😉 len mam ju v aute tak ja vam to nezmeram jedine az zajtra 🙂
@andrejkakasova super dakujem, zajtra to staci 🙂
@andrejkakasova aký máte fusak?
@veronka no my mame od emitexu taky s flusovou podsivkou 🙂
@obludka_best premeram a napisem 😉 ale viacero bab tu pisalo ze sa tam deticky v pohode zmestili 😉
@andrejkakasova asi emitex 3v1, so zipsami na bokoch? A ako sedi v kociku? Nesmyka sa?
@obludka_best istotne je dosť široký - moja takmer 3r dcéra sa tam v pohode zmestí v bunde, ale viem si ju tam predstaviť aj s fusakom, čo som ale ešte neskúšala ...
baby a neprefukuje v športovej verzii po bokoch? Je to dobre tesnené?
@veronka dobry vecer presne emitex 3v1 a mam to tam hore pekne zalozene a vobec sa nesmyka aj som vam to odfotila na poslednej fotke aj s malou aj ked vobec nespolupracovala len je tam trosku zle svetlo
@obludka_best snazila som sa to premerat a vyslo to nejakych 37 -38 cm tak nejak neviem kolko pisu v papieroch
@andrejkakasova ste spokojna s tym fusakom? Ako sa vam tam dava a vybera mala? Rozhodujem sa medzi tymto combi 3v1 a monti 3v1, ten ma zips v strede. Dakujem
@veronka noo ja si odopnem jednu stranu a posadim ju tam a potom jej tam dam jednu a druhu nohu dovnutra a zapnem, neviem ako vyzera ten druhy, ale mozno bude lepsi ked sa da rozopnut v strede 😉 ale dava sa mi tam celkom dobre
@obludka_best určite sa zmestí, môj syn má 21 mesiacov a vozí sa ako "kráľ", sedačka je široká, fusak mám emitex a v pohode - dosť miesta máme
@andrejkakasova ahoj pozeram ze na tejto foto mas v kociku vacsie dietatko,Prosim ta do kedy sa tam zmesti dietatko je to kocik aj prre vacsie deticky na dlzku
@adka_pajerska ono je to podla mna v pohode pre deticky do troch rokov ako o nom pisu, myslim ze urcite, moja mala ma dva roky a v pohode tam aj spinkaa je na dlzku super, mala ma 90 centi a ked tam lezi tak mam polohu na nohy spustenu asi v strede ani nie uplne kol,o ako ked sedi, neviem ci som to dobre vysvetlila, aby nemala pokrcene nohy. Ja som chcela dalsiu karicku kvoli tomu, ze sa nam ta co som stale mala k dispozicii v aute pokazila a tak som chcela, len nechcela som golfac a reku nech uz je aj na zimu, nech je taka poriadna, ale hlavne ju planujem pre druhe babo, ked budem mat a spravim to tiez tak asi ako tu jedna kocka pisala, ze do tejto sportovej casti vlozim tu prenosnu fusakotasku a bude to uz namiesto vanicky. Ta karicka je taka super, ze banujem, ze som ju nemala ovela skor, ked som malu este casto vozila, teraz uz malo, ale stale ju potrebujem.
Ahojte nema tu nahodou na predaj niektora tento kocik ??? velmi sa mi paci 😉
Ahojte maminky, velmi rada by som vymenila moj kocik Concord Neo za Bebetto Nico tak ak by ste mali niektora zaujem ozvyte sa 🙂
Ahojte baby...mam zaujem o ten kočik...chcela by som ho kupit cez bazar,,,,malý ma 1 a pol roka...odporučate či už je to zbytočne....Môj je už dosť v dezolatnom stave....a nasla som jeden, len predavajuca ma uvedene v inzerate citujem "Má jednu chybu pri rýchlejšej chôdzi sa kolesá predné hýbu zo strany na stranu. Robí to od kedy som ho kúpila cez internet " Je to vada si myslíte ???aretácia nepomôže???dakujem za kazdu odpoved 😲
Predám tento na mieru robený nakupný kosík na nico bebetto je cierny material kocikovina ulozný priestor je vacsí da sa aj zavriet a stiahnut ako mech nic vam nevypadne.. na bokoch nema priesvitné casti sietkove v obchode nikde nenajdete pouzity par krat kedze kocik uz nemam ak mate zaujem napiste mi tu na mk ip dakujem

Ja mam takyto 😊