icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

anika97
26. nov 2014

Kupim bebetto nico.....nepredavate?

pasarica
27. nov 2014

Prosim Vas, ake mate skusenosti s blednutim farby zo slnka (presnejsie na tom ruzovom)? Docitala som sa, ze velmi rychlo vybledne, tak by ma zaujimal Vas nazor, ktore ste ho mali 🙂 Dakujem

iv01
8. dec 2014

Dievcata, nechce sa mi citat cela diskusia, tak neviem ci to tu niekto uz riesil, vmesti sa tento kocik do maleho kufra auta fiat punto? A da sa novy zohnat lacnejsie ako za 189e? A este jedna otazocka, opierka na nohy sa dazodvihnut uplne hore? Nemyslim do polohy rovno ale uplne hore k madlu. Dakujem.

1104
11. dec 2014

@iv01 Da sa kupit v Dunajskej Strede v OC Max za 175 euro, opierka na nohy sa neda zodvihnut a neviem ci sa zmesti do maleho kufra , my mame velke auto 🙂 .

mimisk
11. dec 2014

@1104 neviem co mate za model, ale ma polohovanie noziciek

1104
11. dec 2014

@mimisk má polohovanie noziciek , ale @iv01 sa pýtala či sa dá dať až úplne hore k madlu. Takže sa dá len to tak neostane stáť .

mimisk
12. dec 2014

@1104 da sa zodvinhut ,tak ze odopnete madlo , da sa horo polohovanie a zapnete madlo drzi to madlo

erikaa28
19. dec 2014

ahojte dievcata, chcem kupit bebetto nico plus a neviem sa rozhodnut aku farbu. chcela by som cietnu ale bojim sa, ze vybledne. mate niektora? dakujem

lucka13189
1. jan 2015

@andrejka1994 Ahoj prosím ťa kde si kúpila tento kočiarik za takú super cenu? Už sa ťa to síce viaceré pýtali no nepostrehla som odpoveď 🙂...ten tvoj červený je veľmi pekný 😉...ďakujem za info

janasydlovska
1. jan 2015

Ahojte, prosim vas co je to za znacku,kto to vyraba a ako je z blednutim farieb?dakujem

l7067
1. jan 2015

Nemozete mi prosim vas niektora zmerat sirku chrbtovej opierky?dakovala😉

julkal
2. jan 2015

Ahojte zienky, nepredavate niektora Bebetto Nico? 🙂

julkal
2. jan 2015

A aky fusak mate?

danuska25
5. jan 2015

Mamičky, nepredávate niektorá športový kočík Bebetto Nico 🙂

andrejkahe
6. jan 2015

@katusap Ahoj, mohla by som sa prosim opytat, ako ste spokojni s b-motion? Bola som prenho rozhodnuta, len som nikde nenasla info ako zvlada sneh a zladovatene chodniky v meste, tak som sa zacitala do diskusie k nico a vidim, ze vy ste b-motion kupovali pred zimou, tak by si mohla mat skusenosti. A ci k nemu nemas nejake vyhrady - som citala o tazsom polohovani chrbatika, blbom vychadzani na chodnik a malom nakupnom kosiku. A mate 3- alebo 4-kolesovy? Vdaka za odpoved.

katusap
6. jan 2015

@andrejkahe Ahoj. Kupila som 4 - kolesovy prave kvoli tomu, aby sa s nim dobre jazdilo v snehu. Kolesa su super, ze su nafukovacie, chodi sa s nim dobre po snehu, nemala som s tym ziadny problem. Rovnako ako s vychadzanim na chodnik. Kosik sa mi nezda maly, mal by mat nosnost 2 kg, no mala som tam uz x-krat nalozenych 10 kg a nic mu nie je - akurat pri takej zatazi sa uz potom tazsie ide na ten chodnik, ale tak s takym nakladom nechodim kazdy den. Co sa tyka polohovania chrbatika, tak je pravda, ze sa s tym trosku tazsie manipuluje, ale zase na druhej strane sa mi to paci, ze to ide tazsie, lebo nech to das do akejkolvek polohy, tak to dobre drzi, v tomto by som ziadne negativum nevidela. Teraz ho mame uz druhu zimu vlastne, mala ma 2 roky a paradne sa do neho zmesti aj s fusakom. Ja som s nim velmi spokojna, je to nas treti kocik a nemenila by som.

andrejkahe
6. jan 2015

@katusap Dakujem Ti velmi za odpoved 🙂. Si ma potesila. Som presla celu tuto diskusiu, tak som sama zvedava co nakoniec objednam 😉 🙂.

1104
10. jan 2015

@katusap prosim ta ako mas rieseny fusak ? Mne sa stale smyka ma sice take snurky lenze to nemam kam pripevnit.

svetlusska
10. jan 2015

@1104 no fusak sa smykal aj mne, hlavne ked uz maly sedel..neprisla som na ziadne vylepsenie :(

1104
10. jan 2015

@svetlusska este som rozmyslala ze si nasijem neake cvoky tak to pripevnim, len neviem ci pri tom tahu ako sa maly bude hybat ci sa mi neroztrha latka na kociku.

1104
10. jan 2015

@chjulia nesmyka sa ti fusak a ako si ho pripevnila ? Mne sa stale smyka neviem co stym ☹

sisu1ka
10. jan 2015

@julkal ja sa chystám predať Bebeto Nico tak o mesiac cca, máme ten malinkový pre dievčatko, ak by si mala záujem.

julkal
10. jan 2015

@sisu1ka uz som vcera kupila, ale dakujem za ponuku. Tiez ruzovy som kupila.

chjulia
14. jan 2015

@1104 ahoj, fusak sa šmýka ako v každom inom kočíku, nie je to nič strašné, ja som zatiahla hore tie šnúrky a natiahla to cez operadlo a zacvakla to trochu aj strieška. Mne sa nešmýka keď tam syn sedí, len keď ho vyberám, tak sa nám niekedy vyberie aj s ním 😉 .

sylvya
19. jan 2015

ahojte , prosím vás kto má tento kočík nico bebetto prosím kolko váži celý? kto ho už má doma :D dakujem

adriana132
20. jan 2015

Ahojte bebeťačky ;) prispievala som tu davnejsie...no a nakoniec sme sa rozhodli pre nico plus zeleny ...a kedze ho uz pouzivam niekolko mesiacov tak mozem povedat ze v podstate som spokojna, zatial najlepsi zo vsetkych kocikov co som mala, velke plus ma rozopinatelna strieska na sportovej casti...ale ...co sa mi nepaci..ked je sedacka otocena v smere jazdy tak tazko sa dava opierka chrbta do sedu a spat do lahu a ta strieska vadi a otiera sa o rucky a uz sa mi pomaly prederavuje na niektorych miestach...a este jedno minus ...kolieska sa nedaju zaaretovat v smere dozadu..co by ulahcilo skladanie kedze musia byt otocene opacne pri skladani s nasadenou sportovou castou...tak mozno som niekomu pomohla pri rozhodovani

mimisk
20. jan 2015

@adriana132 ak sa vam opiera streska o rucku troska ju zmacknite

garonka
22. jan 2015

@sylvya kočík je ťažky, na nete píšu, že spolu s konštrukciou a sedačkou važi 12,2 kg.

mima2109
22. jan 2015

Maminky, nepredávate niektorá bebetto nico?

niquska
31. jan 2015

@e_kociky dobry vecer prosim vas viete mi poradit ake vanicky pasuju na konstrukciu bebetto nico? mam len sportovu cast a potrebujem uz aj vanicku dakujem 😉