Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Cervene cupliky som skontrolovala, aj tie na kolieska aj ten na skladanie, su o.k..
Ja som z kocikov, co mali na predajni vybrala ten, ktoremu pri manevrovani s kocikom najmenej ,,pukaju,, tie otocne klby prednych koliesok. Tym padom tam asi najslabsie funguju tie cierne cupliky s pruzinkami na udrzanie smeru kolieska, proti trepotaniu.
Ste zlata, ze to riesite, uz mam vycitky, ze Vas otravujem. Pekny vecer Vam zelam.
Ahojte. Nebude niekto predavat sivy Nico, mam zaujem.
@laura1984 Ahoj, mam na predaj čierny
Baby chcela by som si dať ušiť podložku do kočíka nemáte náhodou rozmery?
mozem sa opytat na vase skusenosti s reklamaciami, je tu niekto komu reklamaciu neuznali, dakujem
idem reklamovat latku okolo cvockov pri zapinani na nanozniku, je roztrhana
Kto ma na predaj kociarik? Mam vazny zaujem.
@vianocka85 Dobry den, ja predavam čierny
Cena a kedy kupovany??
@vianocka85 kupovany v lete 2014 cena 145 €
Maminky, máte některá z Vás už Bebetto Nico kolekci 2015? Odpovídají barvy k obrázkům na internetu? A chtěla bych se zeptat, jaké rozměry má kočárek, když je složený i se sedačkou, na internetu je všude uveden pouze rozměr složené konstrukce bez sedačky. Máme malé auto s malým kufrem a současný kočárek musím rozkládat a sundávat všechny 4 kolečka a je to úmorné!! Předem děkuji za Vaše odpovědi 🙂
Ahojte, predávam Nico Babetto sivej farby, viac info v mojom bazáriku.
@ninka1614 predavam cierny,mam ho v bazariku
@chjulia to je fakt taký ťažký ? ... veď píšu že má nejakých 8 - 9 kg ? Ďakujem
Maminky nejaké foto kočíka v krémovej farbe, jedna mamina tu dávala ale trošku zle je to vidieť. Ďakujem.
@matkovazuzka no 9 kg možno konštrukcia, ale celý ma určite 13 kg tak ako píše výrobca
@chjulia dakujem uz som si to lepsie pozrels
@matkovazuzkaked sa pozriete na nasu stranku, myslim ze trosinku svetla,lebo sme ho pred tyzdnom predali takze viem ako vyzeral a mam kusok latky
@mimisk dakujem
a fialovy mate niektora?
@mirkaze ja mam fialovy
Predavam Nico 2015-novinka, pozrite moj inzerat.
@e_kociky prosím vás je možné dokúpiť prenosnú tašku pre dieťatko do tohto kočíka ? Ďakujem.
@matkovazuzka výrobca takúto tašku nepredáva. Ale iný výrobca Vám tašku vie vyrobiť. Kontaktujte ma ale prosím cez správu, ak máte záujem.
@matkovazuzka ak by ste chceli tmavomodrú, tak ja budem predávať fusafotašku Emitex za 12 EUR. Do tohto kočíka sadne ako uliata
@lowike dakujem za ponuku zatial sa len informujem ci je mozne tam tasku dat ak by sme sa rozhodli kupovat ale zatial nekupujeme 🙂

@mimisk To video som uz videla, ved prave to ma hneva, ze mne sa to trepalo na Nicu ako ten kocik, ktory tam bol na porovnanie. A to som sa len ponahlala po chodniku. :-/
Mozno to, co som reklamovala, ze hrka s kocikom pri jazde kvoli osmickam na zadnych kolieskach, nebol v skutocnosti iba problem zadnych, ale prednych. Ci? S tym uz sa asi treba naucit zit. (?)