Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
nemam vyfoceno :-\ ale az pujdeme ven tak vyfotim 🙂 ty pasy tam jsou dobre delane ale moje v nich breci, chce koukat, tak pokazdy trnu strachy aby nevypadla 😀 a doporucuji koupit na teple dny univerzalni vlozku od emitexu 🙂 mame ho ve stejne barve jako fusak a rukavnik a ten material te vlozky je opravdu vice pohodlnejsi pro detatko pri kontaktu s kuzi 🙂 A kdyz se upatlana tak se to jen vypere, za to ta puvodni vlozka v kocarku nee :-\
Tak už aj my sa vozíme 😊 dnes prvá vychádzka zatiaľ spokojnosť, aj drobcovi sa dobre spinkalo ☺ máme tmavomodrý so sivou károvanou a strieborná konštrukcia ..
Holky,prosím Vás.Padá některé z Vás bouda (stříška) u Bebetta Nica? Nám se neustále v pantech povoluje a pak šíleně padá.Jak jste to případně řešiliVy.MAnžel to vždycky utáhne ale jedno dvě natažení a už to padá zas.☹ Myslíte že je to na reklamaci?
@inkognitodv ahoj, my sme mali taky isty problem, muz to namazal zamykacom zavitov, dotiahol a odvtedy je pokoj, pekne drzi, nic sa nepovoluje
Holky, aky je rozdiel medzi bebettom 2014 a 2015?idem objednavat ...a neviem ktory.. DAKUJEM
@vianocka85 2015 na striske ako je zips, tak uz nie je zakryty, spredu ako je slnecna clona tak tam nie je napis bebetto,ma navyse este mas na madlo medzinozicky-neviem ako sa to presne vola a niektore farby maju karovanu strechu a podlozku ...to je asi vsetko, inak je konstrukcia rovnaka
@dianab Můžu se zeptat jakou přesně máte barvu Bebetto nico? Děkuji
baby ja mám nico od minulého roka od novembra a popravde nie som moc spokojná... začalo klepať ložisko, kolesá sú nejaké také...neviem to nazvať, akoby rozhegané kus, vadí mi, že sú tam len pásy a medzi nôžkami nie je polstrovanie, čiže ak dieťa ešte nevie sedieť a šmýka sa do predu, tak medzi nôžkami to tlačí, navyše aj keď dám ten stredový pás natesno, tak sa vždy uvoľní, strieška nedrží keď je zložená v jednej polohe zároveň s operadlom, ale padá do zadu, problém je aj s taškou, lebo keď mám kočík proti smere jazdy, tak taška zavadzia na nôžky, nánožník úplne nedolieha, pripadá mi ako by bol oveľa väčší než má byť :(
ani ja som neni nadsena, uz by som ho isto nekupila, kopec veci uz nieje ako by malo byt a nemam ho ani rok, uz som ho 2x reklamovala, este raz a chcem peniaze, preto som kupovala novy kocik aby mi vydrzal a nie aby bol kazdu chvilu v oprave
Je to individualne... jeden chvali druhy nie.. tak je to pri vsetkom.. dufam ze 1.5 roka vydrzi. Ine neriesim
najdu sa tu aj take, ktore nemaju problem so strieskou a su 100% spokojne?
Mamicky co si myslite o ciernom bebette pre dievcatko?
@vianocka85 kľudne, prípadne tam daj peknú ružovú podložku (a na strechu mašlu) a bude prekrásny - ja mám pre dievča tmavomodrý a chystám sa doň ušiť bodkovanú červeno-bielu podložku ...
@vianocka85 Ja vo vseobecnosti cierne kociky neznasam.. nechapem kto to vobec vymyslel... ved to ma byt ako moderne? Smutocna farba? Ja som za farebne a bebetto ma krasne farby.
@andrejkakasova prosim to je podlozka z emitexu ? Dakujem
@matkovazuzka ahooj ano je to emitex 😉

@lena91 krásne fotky, práve včera sme objednali tento kočiarik aj presne v tejto nádhernej farbe 😵 😵 veľmi ho už čakám 🙂 Môžem Vás poprosiť aby ste hodili 1 fotku ešte ako vyzerá kočiarik zvnútra? Akú má vložku a tieto bezpečnostné popruhy? Som zvedavá moc.. Ďakujem krásne... Krásna dcérka 🙂