icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

andulinne
14. júl 2015

Baby ja mam bebetto flavio rok a zajtra s nim idem na reklamacku :(. Kolesa zacali pri aretacii neskutocne praskotat. Urcite ste ten zvuk postrehli tento kociarik ho ma uz od novoty ale skor v takej forme ako keby lozisko predneho kolieska pri aretovani hovorilo vRRR 🙂 neskutocne to pukoce, ked kocikujem maleho mam pocit ze kazdy na mna kuka. Dalsia vec je po roku skladovania na suchom mieste mam hrdzave sroby na lozisku pri prednych kolesach a posledna vec odpadava mi sustavne srobik ktory drzi pokope striesku to znamena ze nosim so sebou normalne imbusak a vkuse to dotahujem, lebo inak strieska nedrzi. Je to skvely kocik a dufam, ze toto vsetko vyriesia k mojej spokojnosti 🙂 🙂

blondik85
15. júl 2015

@petramurinova jeeeej,krasna podlozka.....sijes aj na objednavku?my este kocik nemame doma, ale budeme mat tiez bebetto nico a tak som sa strasne potesila, ze vidim niekoho, kto sije presne na tento kocik 🙂 a kde by som nasla tie vzory latok?ja som inak strasne zatazena na bodky a gulky 😀

petramurinova
16. júl 2015

@blondik85 ahoj pošli mi do správy tvoj mail a ja ti nejaké fotky pošlem a napíš mi aké chceš farby, zvyšok sa dohodneme... 🙂

bablucha
21. júl 2015

Ahojte,prosim vas,neviete mi poradit,ci sa da kupit samostne strieska na bebetto?Mam ju znicenu a rada by som novu,tak skumam,ci sa da.Dakujem 😉🙂

lilu20
22. júl 2015

Ahoj prosim vas viete mi poradiť kde by som si v okoli Šali mohla kupit bebetto nico v kamennej predajni rada by som si nazivo popozerala hlavne farby Ďakujem veľmi pekne

lilu20
22. júl 2015

Alebo nema nahodou niektora maminka 2015 červenú moj syncek chce červený kočík ci nieje velmi kriklava dakujem

lilu20
22. júl 2015

Prvy bebetto nico druhy bebetto rainbow ma niekdo skusenost Ďakujem

boriik
23. júl 2015

@vianocka85 ahoj prosim ta odkial si objednávala kocik bebetto?

ikaa76
23. júl 2015

@lilu20 ja som mala nico bebeto a bola som s nim spokojna, farba bola pekna nie prilis kriklava, dobre pruzil, miesta ma babo viac ako dost aj na zimby fusak, a vyborna strieska ktora sa dala odzipsovat a bola este hlbsia. A cervenej farby sa nemusis vobec bat je krasna.

katka253111
23. júl 2015

Zeny,dnes.som ho kupila z konika,bola som.ho omrknut,aby.som.zistila,ci.ss mi vopcha do mojho krpateho kufra (Hyundai i20)...a vosiel,paraaada, tak je.doma a ja.predavam moj obľúbený Graco evo a snad raz aj.3kombinaciu 🙂

Mam.k nemu dve otazky - tie predne kolieska ked sa otacaju,tak akoby klikali - je to.normalne? Alebo to je len pre mna.nezvyk? O.skladani sa vyjadrovat nejdem,to je.hrooooza,ale mam.pocit,ze v mieste kde sa kocik pri skladani prehyba, tak na.jednej strane to tak do.seba nedolieha...ci to.sa mi len.zda,ze vidim do toho zlomu?

A este sa opytam akou pumpou.fukate kolesa,dakujem

katka253111
23. júl 2015

@petramurinova to medzi nozickami si na.kociku mala? Ten modry hrubsi pas? Lebo ja to tam.nemam

petramurinova
23. júl 2015

@katka253111 áno malá, vraj to nemaju 2014ky.

katka253111
23. júl 2015

@asha300 ja hi.mam.oddnes a dala som donho predlzenu Pinkie podkozku kupenu na MK, ta pasuje vsade a je paraaadna

katka253111
23. júl 2015

@petramurinova jaaaj,tak.moze byt,vraveli,ze ho kupili min.rok 🙂 ale aspon sa podlozka nesmyka 🙂

katka253111
23. júl 2015

@petramurinova a vedela by si mi.pls zodpovedat aj tie moje otazky vyssie? Dakujem 🙂 hlavne ten zvuk kokies a pumpa 🙂

samajama
23. júl 2015

@katka253111 to klikanie robi aj nas kocik, len kym sa nepretocia, potom to neklika uz, myslim nepretocia ked je zamknute tocenie prednych koliesok

katka253111
23. júl 2015

@samajama mne sa zda,ze to pocujem stale,resp.citim ako.sa krutia...vonku sme s nim este neboli,tak.som zvedava

katka253111
23. júl 2015

@petramurinova @samajama a to naozaj nejde.sedacka úplne kolmo? Aaach, kok.drahy evo graco 🙂 xixi,ale.nie...len.nezvyk,takisto ako na to.daleke madlo 🙂

lilu20
23. júl 2015

@ikaa76 Ďakujem veľmi pekne dlho som uvažovala lebo mam chlapceka ma 7mes a straší 3rocny teraz frcu na cervenej tak ma prehovoril ......myslim si ze v dnešnej dobe sa to uz tak neberie a červený kocik mozem mat aj pre chlapceka 😊

ikaa76
23. júl 2015

@lilu20 jasne cerveny moze byt aj pre chlapca. Moja suseda ma chlapceka a objednala cerveny. Takze v pohode. A este taka pikoska ze jej vypadla taka kritka z boku kocara a stratila ju tak pisala email do polska ze to stratila a normalne jej poslali taku kritku zdarma a aj do zalohy, ja som nechapala. 🙂

katka253111
23. júl 2015

@lilu20 kludne aj ružový, krpcekovi je to jedno 😀 a ja som tiez mala cerveny

simik22
24. júl 2015

@misuliks ahoj, prosim ta, ten ruzovy Nico, to je Nico plus? a fialovy je len Bebetto NIco, nevies nahodou? odkial si ho objednala prosim?

misuliks
24. júl 2015

@simik22 ahoj, neviem ktory ruzovy a fialovy myslis 😉 ja mam klasicky sportovy a je to nico bebetto. ja som kupovala z internetovej stranky e-kociky.sk

petramurinova
24. júl 2015

@katka253111 ahoj mne to zatiaľ s kolesami nerobí, stou sedačkou myslíš do úplného ľahu? mi fúkame normalnou pumpou.

katka253111
24. júl 2015

@petramurinova ja ich pocujem,resp.citim ako sa tocia,ale drzia liniu trasy,tak to asi preto,vobec nejde doprava dolava

katka253111
24. júl 2015

Tak toto je ten naaaas 🙂 kupeny v bazariku na MK, krpcovi sa v.nom paci, ale ten sa rad vozi v kazdom 😀

petramurinova
24. júl 2015

@katka253111 ano to som si všimla aj ja celím kočíkom trasie, myslela som si že je to závada. ale na zadných som mala osmičky. tam mi to vyreklamovali

katka253111
24. júl 2015

Tu nie su osmičky,na rovine ide kraaasne tichucko a netraslavo...len citim otacanie malych.koliesok 🙂

katka253111
24. júl 2015

@tinka1234 paci sa

vianocka85
26. júl 2015

Maminky,budem predavat bebetto ruzove . Kolekcia 2015. Kupeny pred dvoma mesiacmi. Ak bude zaujem,nafotim ho 🙂