Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Ahojte dievčatá, ak by mal niekto záujem predávam tento perfektný sportovy kocik čiernej farby po jednom dieťati. Este je v záruke. Boli sme s ním velmi spokojní, môžem len odporučiť, ak zvažujete jeho kúpu.
@lucy1345 poprosím cenu a foto
@katka253111 a ty už predávaš? Veď si ho chcela nechať na zimu 😀
Dám 60€ 😉
@veronka ten prvy šedo čierny mam objednany, tak potom pridam foto. Inak je tu pofoteny niekolko stranok dozadu
@babenko789 toto je šedo šedý, šedo čierny je w17
@veronka ahaaa na mobile mi to vyzeralo ako cierne 🙂
videla som nazivo ruzovy fuxiovy bebetto, je naadherny... rozmyslam nad nim.... len teda v inej farbe...
poradte mi, ked to je NICO Plus. teda aj s vanickou, je tam nejaky rozdiel v kostrukcii, alebo sportovej verzii??? lebo napr. tento bol s bielou kostrukciou, aj biele nafuk. kolieska ( guma cierna, ale ramik biely) .. a v predajni som videla takto a pride mi to ine.. ci sa mi to len zda?
A ako je to, keby clovek chcel NICO, da sa k tomu prikupit napr. LEN vanicka? ci to si musi kupit uz to NICO PLUS...
Prosím real fotto béžového. Ďakujem
a neviete ako to financne vychadza? lebo ten v obchode maju ze 255 v akcii, bez autosedacky, ta je ze okolo 50E.. takze v cene sportak a hlboky + plaštenky atd....
ak by som kupila sportak NICO + dokupovať vanicku, asi to vyjde drahsie. ci?
@rebeka94 presne, ja som mala vybrate nico ešte pred porodom, nakoniec sme kupili camarelo art, to predavam, potom som opat chcela bebetto, ale kupila som brio go, aj to predavam a predsa kupim to bebetto nico 😀
@ludmilataraskova našla som na nete
hej, ale ja nechcem ruzovy... 😀 o farbu mi nejde.. ine riesim 🙂
@veronka ďakujem moc

@duduska25 mas 2014? A v pohode ti to zreklamovali?