Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@veronka ahoj som rada ze nie som sama co predava brio a meni ho za polsky kocik 🙂 lebo uz som sa pri mojich uvahach citila ako dili trochu...brio milujem, ale tie predne kolieska su kamen urazu aj u nas, nakolko sme sa v lete prestahovali a jednoducho tu s nimi bude v zime obrovsky problem, uz aj dazd je zadrhel (blato)....inak som mala brio 2r pri prvom dietatku a teraz 9mesiacov pri druhom...dufam ze tuto vymenu nebudem lutovat 🙂
žienky, ja to moje bebetto tak milujem, že mi je normálne ľúto, že mi malá pomaly z neho vyrastá... Má síce iba necelé dva roky, čiže sa ešte chvíľu voziť budeme, ale aj tak.... Neviem, či sa ho budem vedieť vzdať, nebudem ho predávať, nechám si ho bárs aj v pivnici 😀 alebo žeby povozil aj tretie? Som ochotná mať aj tretie len kvôli tomuto kočíku 😀 😀 len kočík je ružový a čo ke´d to bude chalanisko? 😀 Ako staré detičky vozíte v tých svojich bebetách? 🙂
@jankaasimonka prosim vas tie foto zo strany 36, to je ta fuchsia (ruzova) farba?...silno nad nou uvazujem ale dost sa jej bojim lebo obrazky predajcov strasne skresluju...a nie kazdy sa mi paci...tak ze ako vlastne vyzera nazivo 🙂
Tak zienky,ak to vyjde,ja uz dnes bebetto mat nebudem ☹ 🙂 bude mi za nim smutno, lebo sa s nim.chodilo paradne, ale krpcovi vadilo.to.daleke.madlo, nepacilo sa mu v nom.az tak ako.doteraz v inych.kocikoch,co ma.mrzi...zatial.unho vedie brirax b agile, tam mi prespi aj.dve hodiny... Na zimu budeme.mat asi stary.xlander xt, co uz... Uvidime, ci zoberu dnes Nico... Ak nie,mozno.ho.nechame, joooj, skvele je
@chirabell u mna bolo to citenie podobne, aj ked tvrdia, ze sa k briu urcite vratim, ale ja si to nemysli, tiez mi vadia tie male kolesa, to ze nie su nafukovacie kratka strieska, hlboky sed a kazdu chvilu citam ako praska rucka, lame sa sedak a opierka, nici sa polohovacia spona, to ma dost zaraza na taky drahy kocik. Takto ho predam, kupim nico a este mi aj zostane 😉
Pozri tu ruzovú na 39, tam su fotky aj vonku a tiez na 42 su
https://www.modrykonik.sk/group/7957/
Kočky, vytvorila som súkromnú skupinu Kočík Bebetto Nico/plus. Dajú sa tam označovať príspevky a nebudeme musieť hľadať na toľkých stranách. Ako druhú moderátorku som označila @lilu20 keďže ma prvá napadla, dúfam, že sa nehneváš 😉 Ktoré chcete pridať do súkromky, tak nám napíšte.
@veronka mohla by som poprosit pridat do skupiny
@veronka aj mna pls 🙂
ja som si vcera skusala zase trochu pokocikovat v obchode bebetto nico plus, vanicka...
skusala som aj britax GO a teda musim povedat, ze ten GO ide predsalen o poznanie lahsie, uplne priam na dotyk...ale ta cena...... Bebetto mi doslo tvrde oproti tomu...
Tak som sa zneistila, ze ci predsalen nekkupit po 1 dietati ten Britax, alebo ist do toho Bebetta.... casu mam este dost, ale ... aj tak..
neviem.... zase mne sa nepacia cierne kociky a britaxy su vacsinou cierne vacsia cast kocika , alebo ine, ale take fádne... jednofarebne. a strieška nie je taka variabilna , ako na NICO....
vam sa dobre kocikuje , baby??? ci sportak pojde lahsie?? nebol nahodeny...ale zase podla mna je to aj o kolesach, konstrukcii ako takej....
@veronka zalezi ake BRIO... mas to GO? ale ja pisem o BRITAXE,viem, ze to je akoze pokraacovanie znacky BRIO.... ten co som pisala , ten GO, sa mi zda ze asi mal nafukovacie.. neviem, mozno tym , ze novy model..ale nestudovala som to nejako, to je pravda....
ja by som rada farebny kocik.... len teda u Britaxu si clovek nevyberie... ani jedna ich kombinacia sa mi nepaci , vela ciernej..
@chirabell Dobry den, myslim ze hej. Ja som ho kupovala z druhej ruky a nemam k nemu fakturu, cize neviem zarucit ci je to ta farba. Pekny den. 🙂
@katrin21 nie, Brio nemalo nafukovacie kolesa a nema ani britax go, iba britax go next ma nafukovacky
@veronka ahoj, ak môžem poprosiť, môžeš ma tam hodiť 😉 ďakujem 🙂
@chirabell ja mám tú fuchsiovú/či fuksiovú farbu, ak chceš, pofotím ti, ako to vyzerá 😉
@anjelik2509 jeeej, bola by si taka zlata? velka vdaka vopred 🙂
@chirabell ale jasné, bez najmenších problémov 😉 len teda nebude to hneď, ak nevadí 🙂 v priebehu dneška, max. cez víkend, môže byť?
@anjelik2509 samozrejme 🙂 diky
@chirabell no, dnes som s kočíkom mala generálne upratovanie, alebo skôr čistenie 😀 tak sú aj foto 😉 dúfam že môže byť 🙂 snažila som sa to čo najlepšie cvaknúť.... a na dennom svetle.... A povedala by som, že je to ozaj taká fuksiová, tmavá ružová 🙂
@anjelik2509 kraaaasny....tak je u nas rozhodnute 🙂
A prosim ta to mas situ podloku do kocika ci kupovanu lebo vyzera ze celkom dobre tam sedi

@katrin21 urcite sa viac oplati trojkombinacia ako sportak plus ostatne