Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Ahojte dievčatá, ak by mal niekto záujem predávam tento perfektný sportovy kocik čiernej farby po jednom dieťati. Este je v záruke. Boli sme s ním velmi spokojní, môžem len odporučiť, ak zvažujete jeho kúpu.
@veronka ten prvy šedo čierny mam objednany, tak potom pridam foto. Inak je tu pofoteny niekolko stranok dozadu
videla som nazivo ruzovy fuxiovy bebetto, je naadherny... rozmyslam nad nim.... len teda v inej farbe...
poradte mi, ked to je NICO Plus. teda aj s vanickou, je tam nejaky rozdiel v kostrukcii, alebo sportovej verzii??? lebo napr. tento bol s bielou kostrukciou, aj biele nafuk. kolieska ( guma cierna, ale ramik biely) .. a v predajni som videla takto a pride mi to ine.. ci sa mi to len zda?
A ako je to, keby clovek chcel NICO, da sa k tomu prikupit napr. LEN vanicka? ci to si musi kupit uz to NICO PLUS...
a neviete ako to financne vychadza? lebo ten v obchode maju ze 255 v akcii, bez autosedacky, ta je ze okolo 50E.. takze v cene sportak a hlboky + plaštenky atd....
ak by som kupila sportak NICO + dokupovať vanicku, asi to vyjde drahsie. ci?
@rebeka94 presne, ja som mala vybrate nico ešte pred porodom, nakoniec sme kupili camarelo art, to predavam, potom som opat chcela bebetto, ale kupila som brio go, aj to predavam a predsa kupim to bebetto nico 😀

@duduska25 mas 2014? A v pohode ti to zreklamovali?