icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

mon47
25. sep 2015

@erka21 potom mi prosím dajte vedieť 😊 ja som ho bola kupit v predajni pre deticky v Kolarove. Nikde som ho nevedela zohnať.

ludmilataraskova
25. sep 2015

Dobrý maminy, do teraz som bola nadšená že som si kočík objednala, má mi prísť za 2 týždne, a teraz sa tu dočítam toto, že krivé kolesá. Porazí ma keď aj mne príde vodný.

erka21
25. sep 2015

@mon47 Konečne odpisali : Dobrý deň,

pri niektorých modeloch kočíkov sú zadné kolieska zámerne umiestnené
mierne "došikma", aby boli zaistené adekvátne jazdné vlastnosti kočíka.
Pokiaľ je kočík plne funkčný a pojazdný pravdepodobne nie je dôvod na
reklamáciu.
Samozrejme, ak chcete kočík reklamovať, máte na to právo. V tom prípade
nám ho zašlite na našu adresu spolu s vyplneným reklamačným lístkom,
ktorý nájdete v našich obchodných podmienkach

No tak neviem asi reklamovať nebudem.

ludmilataraskova
25. sep 2015

A teraz čo si myslieť, je to vymyslený argument alebo to naozaj má tak byť. Len čo je zaujímavé že do teraz tu žiadna mamina o šikmých kolesách napísala a teraz zrazu.Máte to tak aj ostatné prosím vás na modely 2015?

mon47
25. sep 2015

@erka21 Ďakujem. No co ja som videla tak sa mi zdali tie kolesa dosikma aj na iných kocikoch. Ale bola by som spokojnejsia keby sa aj ostatne mamicky vyjadrili 😊

katka253111
25. sep 2015

Mne.sa tiez zda, ze boli kustik sikme 🙂 aj co som.mala.chicco s3 sportovy, tak mal.zadne sikme... 🙂 zienky, nestresujte, tak by nepredavali vsetky zle 😀

zuzana2886
25. sep 2015

Aj ja mam nico bebetto a tie kolesa mi idu tiež tak dosikma. Tiez som sa na to pytala a ze to tak ma byt. Inak som s nim velmi spokojna a nemenila by som ho za nic 🙂

mon47
25. sep 2015

Ja som s nim tiež maximálne spokojna. Lutujem ze som ho nekupila uz skôr 😊

katka253111
25. sep 2015

@zuzana2886 ja som veru predala 🙂 krpcovi nevyhovovalo madlo 🙂

erka21
25. sep 2015

@mon47 aj som s nim spokojna je fakt super, len tymi kolesami som si nebola ista..ale vytocili ma aj tak, plaštenku aj navleky mam roztrhnute, tak im to posielam naspat.

chirabell
25. sep 2015

@erka21 nuz najlepsie by bolo konakovat predajcu a zistit ci to tak ma byt ci nie...

chirabell
25. sep 2015

@erka21 tak uz som sa docitala...hm...zaujimave

simonka77
26. sep 2015

dobry vecer dievcata, mate niektora na predaj Beb.Nico? farba neutralna (pre chlapca), dakujem.

veronka
26. sep 2015

@katka253111 a aky si kupila?

veronka
26. sep 2015

@chirabell no co, stale zvazujes, ci uz si kupila?

lucia_ma
27. sep 2015

Ahojte vidim ze je tu rozbehnuta diskusia na rozne temy ohladom kocika a naozaj nemam cas citat 50 stran.. prosim napiste tie co ho mate ci odporucate ano alb nie? Nasa xce spat len v odpruzenom na nafukovacich kolesach.. ked sme mali umeloh. Kolieska plakala. Zvazujem kupu tohtk kocika. Dakujem

babenko789
27. sep 2015

@lucia_ma za mna urcite ano, mam ho len chvíľu, ale zatial som nadsena 🙂 neda sa to porovnať oproti peg peregu, co mam

chirabell
27. sep 2015

@veronka este som nekupila ale uz sme uzavreli debatu o farbe...ideme do tej ruzivej....chcem ho objednat buduci tyzden 🙂

mimisk
27. sep 2015

@lucia_ma ak vam mozem doporucit tak ano, mali sme jednu zakaznicku, ktora radsej vymenila peg perego za nico a je velmi nadsena a ze urobila velmi dobre

babenko789
27. sep 2015

@mimisk ja presne tak isto 😀

lucia_ma
27. sep 2015

Dakujem vam

veronka
27. sep 2015

@lucia_ma pridam ta do sukromky?

lenka0802
27. sep 2015

@lucia_ma. Ja tak isto mozem odporucit my sme tiez mali ten isty problem ze maly sme kociar na um. Kolieskach a maly stale plakal ... Tak som sa rozhodla pre nico a som velmi velmi spokojna a tak isto aj maly pospi mi v kociari aj dve hodiny a strasne rad sa v nom vozi... 😊

petrahankova
5. okt 2015

Prosím,zvažujem kúpiť tento kočík,len som čítala,že je madlo akosi daleko vpredu pred dieťaťo,že ho nedočiahne,ako to je?Aj vám sa to tak zdá?Dakujem pekne

kika7777777777
5. okt 2015

@petrahankova ahoj my sme madlo doteraz nepouzivali na golfaci v lete .ani ho tam nas nechcel mat .ako sme kupili nico madlp je moxno malickp viac vpredu ale vobec nie tak xeby nedociahol.praveze ho musim strazit aby neokusol(idu nam zubky ocne)ja som s kocikom velmi spokojna .kupili smd z bazaru vyzeda ako novy kazdy hovori aky krasny.nasa najlepsia kupa(5v poradi).dokonca aj priatel sj chvali ...my sme sa do nica zalubili asi vsetci♡

jajuska9
7. okt 2015

baby a nezdaju sa vam tie bezpecnostne pasy zhora kratke?aj ked ich mam nadstavene najdlhsie co to ide tak sa mi zda,ze to malu moc nepusti ked sedi,ze jej to dost brani v pohybu dopredu

veronka
7. okt 2015

@jajuska9 zapni ju iba okolo pasa, ak sa da

chirabell
7. okt 2015

@jajuska9 presne ako pise veronka, ja som syna a teraz aj malu v roznych kocikoch zapinala len okolo pasa (tie horne som viedla po rukami dopredu, nie cez ramena), je takto istena ale ma volnost v pohybe kolko potrebuje ci pri sede ci ked spinka a nie je nervna preto ze niekam nedociahne 🙂

veronka
7. okt 2015

@chirabell uz si predala Brio a kupila NIco? 😉

chirabell
7. okt 2015

@veronka brio som nepredala este, lebo nemozem ostat bez kocika, denne chodim s malym rano a poobede do a zo skolky a malu vozim v kociku lebo mi poobede spava vonku v nom zatial...tak sme sa s muzom dohodli ze pojdeme opacne, kupime nico, vypucujeme brio, nafotim a dufam ze predam 🙂 nico som objednala cez vikend, tak snad koncom buduceho tyzdna bude doma...vzala som nakoniec 277 fialovoruzovy (vraj to nie je cista ruzova ani cista fialova tak somzvedava na realnu farbu, lebo 2015 je vraj viac do fialova a 2014 je viac do ruzova...info od predajcu) na ciernej konstrukcii...nech mam zmenu, lebo brio mam na bielej