Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@veronka vsak ja nechcem 2014 len 2015 ale pisem to kvoli fotkam na nete, ze maju rovnake cislo len rok sa lisi farebne, cize ked si niekto hlada foto 277 tak je dolezite pozerat aj na rok 🙂
Ja praveze bielu nechcem...mne sa nejak nazivo nepacia tie biele kolieska, strasne plastovo na mna posobia...brio ich malo kovove a aj konstrukcia kovova...tam mi to nejak nevadi, ale tu co som pozerala kamoskin s bielou konstrukciou tak to taky plastovy dojem vo mne zachovalo, tak dufam ze na tej ciernej ten dojem mat nebudem az taky a zas ta fialovoruzva na ciernej ukaze krasne si myslim...
@veronka tak tie farby co si si vybrala urcite na bielej...to by s ciernou vyzeralo strasne smutne a fadne...kamaratka ma tu vinovocervenu, 147 tusim to ma cislo? nepamatam si presne a ako farba je to krasna, fakt...len ja mam cierne a fialovoruzove doplnky k briu (deky, tasku, fusak) tak sa mi to cele nechce menit a v kombinacii s tou cervenou by to vyzeralo hrozne...k fialovoruzovej to pojde 🙂
Ja som tiez povodne uvazovala o tej sedej Wckovej alebo o cisto sedej ale manzel ma prehovoril, ze mozno posledny kocik pre mozno posledne dieta, tak nech ma "dievcenske" farby 🙂
@erka21 kolecka rak maji byt-nejedna se o vadu.Je to z duvodu lepsi stability.😉
@inkognitodv Ano Ďakujem, presne to mi predajca napisal. 🙂
Ahojte baby 🙂 Máme objednany kocik tiez Bebetto Silvia 2015 aj s autosedačkou tmavomodrý,máte nejakè skúsenosti s touto značkou ? Je spoľahlivý 🙂
http://obchodkociky.sk/eshop/kombinované-a-hlbo...

@chirabell ale 2014 uz nie su vraj, iba 2015, čiernu konstrukcii by som uz nechcela, vsetok prach je na nej vidiet, zlata biela, co malo brio, ja som brio konečne predala a som rada, stale citam ako sa lame polohovacia spona, opierka, sedak, praska rucka, za tu cenu by to clovek necakal
rozmyslam nad bebettom 148 a w24, paci sa mi aj ta cervena - vinova, ale asi by mi nepresla doma