Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Dobrý maminy, do teraz som bola nadšená že som si kočík objednala, má mi prísť za 2 týždne, a teraz sa tu dočítam toto, že krivé kolesá. Porazí ma keď aj mne príde vodný.
@mon47 Konečne odpisali : Dobrý deň,
pri niektorých modeloch kočíkov sú zadné kolieska zámerne umiestnené
mierne "došikma", aby boli zaistené adekvátne jazdné vlastnosti kočíka.
Pokiaľ je kočík plne funkčný a pojazdný pravdepodobne nie je dôvod na
reklamáciu.
Samozrejme, ak chcete kočík reklamovať, máte na to právo. V tom prípade
nám ho zašlite na našu adresu spolu s vyplneným reklamačným lístkom,
ktorý nájdete v našich obchodných podmienkach
No tak neviem asi reklamovať nebudem.
A teraz čo si myslieť, je to vymyslený argument alebo to naozaj má tak byť. Len čo je zaujímavé že do teraz tu žiadna mamina o šikmých kolesách napísala a teraz zrazu.Máte to tak aj ostatné prosím vás na modely 2015?
Mne.sa tiez zda, ze boli kustik sikme 🙂 aj co som.mala.chicco s3 sportovy, tak mal.zadne sikme... 🙂 zienky, nestresujte, tak by nepredavali vsetky zle 😀
Aj ja mam nico bebetto a tie kolesa mi idu tiež tak dosikma. Tiez som sa na to pytala a ze to tak ma byt. Inak som s nim velmi spokojna a nemenila by som ho za nic 🙂
Ja som s nim tiež maximálne spokojna. Lutujem ze som ho nekupila uz skôr 😊
@zuzana2886 ja som veru predala 🙂 krpcovi nevyhovovalo madlo 🙂
dobry vecer dievcata, mate niektora na predaj Beb.Nico? farba neutralna (pre chlapca), dakujem.
@katka253111 a aky si kupila?
Ahojte vidim ze je tu rozbehnuta diskusia na rozne temy ohladom kocika a naozaj nemam cas citat 50 stran.. prosim napiste tie co ho mate ci odporucate ano alb nie? Nasa xce spat len v odpruzenom na nafukovacich kolesach.. ked sme mali umeloh. Kolieska plakala. Zvazujem kupu tohtk kocika. Dakujem
@lucia_ma za mna urcite ano, mam ho len chvíľu, ale zatial som nadsena 🙂 neda sa to porovnať oproti peg peregu, co mam
@mimisk ja presne tak isto 😀
Dakujem vam
Prosím,zvažujem kúpiť tento kočík,len som čítala,že je madlo akosi daleko vpredu pred dieťaťo,že ho nedočiahne,ako to je?Aj vám sa to tak zdá?Dakujem pekne
@petrahankova ahoj my sme madlo doteraz nepouzivali na golfaci v lete .ani ho tam nas nechcel mat .ako sme kupili nico madlp je moxno malickp viac vpredu ale vobec nie tak xeby nedociahol.praveze ho musim strazit aby neokusol(idu nam zubky ocne)ja som s kocikom velmi spokojna .kupili smd z bazaru vyzeda ako novy kazdy hovori aky krasny.nasa najlepsia kupa(5v poradi).dokonca aj priatel sj chvali ...my sme sa do nica zalubili asi vsetci♡
baby a nezdaju sa vam tie bezpecnostne pasy zhora kratke?aj ked ich mam nadstavene najdlhsie co to ide tak sa mi zda,ze to malu moc nepusti ked sedi,ze jej to dost brani v pohybu dopredu
@jajuska9 presne ako pise veronka, ja som syna a teraz aj malu v roznych kocikoch zapinala len okolo pasa (tie horne som viedla po rukami dopredu, nie cez ramena), je takto istena ale ma volnost v pohybe kolko potrebuje ci pri sede ci ked spinka a nie je nervna preto ze niekam nedociahne 🙂
@veronka brio som nepredala este, lebo nemozem ostat bez kocika, denne chodim s malym rano a poobede do a zo skolky a malu vozim v kociku lebo mi poobede spava vonku v nom zatial...tak sme sa s muzom dohodli ze pojdeme opacne, kupime nico, vypucujeme brio, nafotim a dufam ze predam 🙂 nico som objednala cez vikend, tak snad koncom buduceho tyzdna bude doma...vzala som nakoniec 277 fialovoruzovy (vraj to nie je cista ruzova ani cista fialova tak somzvedava na realnu farbu, lebo 2015 je vraj viac do fialova a 2014 je viac do ruzova...info od predajcu) na ciernej konstrukcii...nech mam zmenu, lebo brio mam na bielej

@erka21 potom mi prosím dajte vedieť 😊 ja som ho bola kupit v predajni pre deticky v Kolarove. Nikde som ho nevedela zohnať.