icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

katka253111
20. okt 2015

@f3rari skus prestriekat...aj ked oni celkovo idu tuhsie vdaka.tej funkcii, se si.drzia smer...

petrahankova
21. okt 2015

Prosím ako dlhá je chrbtová opierka?Dakujem

bebettka
6. nov 2015

Nemáte, maminky, reálné foto (za denního světla) kočárku odstínu 230 nebo 208 se stříbrnou nebo černou konstrukcí? Možno i s bílou, moc děkuji 🙂

veronka
6. nov 2015

@bebettka mame, v sukromnej skupine

bebettka
6. nov 2015

@veronka moc děkuji, tak a teď jsem ještě více nerozhodná ☹ 😀

veronka
6. nov 2015

@bebettka 141 😉

bebettka
7. nov 2015

@veronka ale ten odstín 230 se stříbrnou konstrukcí tam není ☹

bebettka
7. nov 2015

@veronka máme chlapečka, červený nee 😉

veronka
7. nov 2015

@bebettka tiez mam chlapceka a je v nom krasny, ta cervena nie je taka syto cervena, pozrite v sukiromke

veronka
7. nov 2015

@bebettka kocky kupuju len na bielej vacsinou

betka011
7. nov 2015

kocky idem sa vas opytat, kolke uz ste reklamovali to, ze sa vam roztrhala latka okolo cvokov , kde sa pripina nanoznik? Ja som to teraz reklamovala druhy krat, prvy krat mi to opravili, teraz mi napisali, ze je to manualne poskodenie....

sarianah
9. nov 2015

@veronka aj ja poprosím pridať do súkromnej skupiny ďakujem🙂

petrahankova
9. nov 2015

prosím a farbu 230 nemáte niekto,ako vyzerá real?

veronka
9. nov 2015

@petrahankova v sukromnej skupine

petrahankova
9. nov 2015

@veronka prosím a tam sa ako dostanem?

veronka
9. nov 2015
petrahankova
23. nov 2015

dievčatá,nepredáva niekto 208 či w17?dakujem

helenka2
2. dec 2015

kocky nepredava niektora bebetto nico?

schiantii
3. dec 2015

@helenka2 ahoj ja predavam, resp. Buduci tyzden bude k dispozicii, viac info cez IP

chirabell
3. dec 2015

@helenka2 ahoj ja predavam ...farba 277 rocnik 2015...je na ciernej konstrukcii a vyzera podla mna krasne....ma asi 2mesiace...kocik je uplne v poriadku,len ja som mala pred nim brio go a neviem si na nico zvyknut a kedze stary som este nepredala ak sa nade zaujemca o nico posuniem ho. ak by mal niekto aj iny okrem teba zaujem tak blizsie info o cene a pripadne detailne foto poskytnem cez spravy.

helenka2
4. dec 2015

Kocky mate niektora 2015 vo farbe 148? ak ano mohli by ste poslat fotky? dakujem pekne

katrin21
4. dec 2015

@chirabell k sa mozem spytat, v com je rozdiel oproti brio go, ze si nevies zvyknut?

chirabell
4. dec 2015

@katrin21 hlavne v skladani kocika a vyslednej velkosti zlozeneho kocika...my dost cestujeme a aj ked necestujeme casto (niekolkokrat do tyzdna) ho skladam do auta a nasledne z neho von....a aj polohovanie opierky chrbta nico ma 3polohy brio ma kolko chces lebo je tam akoby lanko ktore si povolis alebo dotiahnes ako potrebujes...inak je nico fajn sikovny kocik,dobre sa ovlada,dobre sa s nim jazdi....ak by som ho mala v meste alebo na dedine s tym ze sa autom presuvam raz za cs tak neriesim...ale toto su pre mna take dve dost dolezite veci a nejak ma to stale vytaca ze to nie je take ako som bola zvyknuta

katrin21
4. dec 2015

@chirabell jaaj, a mne prave to lanko/pás sa nepaci na BRIO... desny system, kde je dieta oprete, ani to nezdvihnes, nerozumiem, naco to hentak vymysleli.... sice, Ok, viacej poloh, ale nepohodlne to je...
tu skladnot do auta neviem az tak posudit, ale zda sa mi aj bebetto celkom skladne, ale OK, neviem az tak porovnat, beriem 🙂

ludmilataraskova
4. dec 2015

Ja už by som si tento kočík nekúpila vživote. Tešila som sa že má super ohlasy, ale som z neho sklamaná! Mám ho 2 mesiac, nánožník roztrhnutý, po predĺžení strieška absolútne nedrží, musím nosiť imbusový kľúč pri sebe a zaťahovať, po otočení do protismeru sa strieška škre O vnútorné šróby rukoväte a látka nekvalitná umelá. 😢 Jedno pozitívum je že sa ľahučko kočíkuje.

chirabell
4. dec 2015

@katrin21 tak ja som v briu odvozila syna...velke dieta 🙂 teraz ma 3,5 a meria 108cm a vazi 21,5kg...proste ako 5rocny a nikdy som s tou opierkou nemala problem....malu neriesim lebo ta ma o tyzden rok len....neviem ktory model mas,ja 2013 a dvomi rukami kvoli tej poistke som ho z lahu dvihla vzdy v pohode...je pravda ze nico s jednorucnym ovladanim je mozno pohodlnejsie ak nema clovek navyky alebo naopak ako tebe ze ta snura vadi 🙂 ale tak to ma byt...kazdej vyhovuje ine a preto je aj tolko kocikov 🙂

katrin21
4. dec 2015

@chirabell ja som to skusala len v obchode teraz na novom modeli a zle to islo, tak neviem....

katrin21
4. dec 2015

@ludmilataraskova ako sa ti roztrhol nanoznik?

andrejkakasova
4. dec 2015

Prosim vas nepredavate niekto vanicku na bebetto nico alebo neviete kde este by sa dala zohnat? Viem ze sa predava ako nico plus aj s vanickou ale niekde som pocula ze by sa to dalo ako nahradny diel....dakujem 🙂

ludmilataraskova
4. dec 2015

@katrin21 V predu čo je spevnený ako keby lankom alebo čím mi to predralo tú látku, čiže mi to trčí von