icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

katrin21
13. jan 2016

@veronka mne sa to zda strane dlhe, velke... ale inak sa vozi dobre.. len je prehnane velky.. totalne nespratny a dlhy :(. A teda nie som fanusikom trojkoliek navyse....

veronka
13. jan 2016

@katrin21 mne max vyhovuje na nase rozbite cesty a do snehu, bol to moj sen este pri prvom synovi a teraz sa mi splnil 🙂 mam este bj city mini GT, ten je mensi, lahsi, spratnejsi, tiez super, akurat nema polohovanie noh

kikusik88
3. feb 2016
waikikijuri
3. feb 2016

baby kde by som zohnala vanicku na nico?

katrin21
3. feb 2016

@waikikijuri to sa neda nasadit, iba ked mas verziu nico plus.. a to by si mala aj vanicku uz...

waikikijuri
3. feb 2016

@andrejkakasova ahoj zohnali ste nakoniec vanicku? a maju len ciernu farbu?dakujem za info

waikikijuri
3. feb 2016

@katrin21 aha nevedela som lebo v bazari som videla aj trojkombinacei nico

katrin21
3. feb 2016

@waikikijuri tak ale to bolo potom NICO PLUS 🙂 len asi to neoznacili spravne 🙂

waikikijuri
3. feb 2016

@katrin21 ale nico plus je pomerne nove a tieto veru vyzeraju starsie preto som myslela že sa da nakliknut vanicka.skoda

katrin21
3. feb 2016

@waikikijuri hm.. no , neviem, nechcem zavádzat, ale tak sa mi zda, ze sa to tu spominali a baby pisali, ze sa neda... tak neviem...

waikikijuri
3. feb 2016

@katrin21 ano mas pravdu uz som to nasla len na plusko jaaaj skodaa

chirabell
4. feb 2016

@waikikijuri vsetko sa da ak sa chce...kamaratka chcela cierne na bielom ale v nico plus sa jej to nepacilo...predajca bol ochotny jej to vysklada...kupila sportak nico vanicku (ci s adaptwrmi alevo rovno naklikne neviem) @ vajicko vsetko zvlast a vyslo ju to lacnejsie ako nico plus....ale vanicka je len cierna k dispozicii....treba hladat a pytat sa

waikikijuri
4. feb 2016

@chirabell cize chapem spravne ze sa da zohnat vanicka na nico bez pluska?🙂

chirabell
4. feb 2016

@waikikijuri da ale len cierna a len u ochotneho predajcu a treba sa pytat aj na rok vyroby neviem ci aj na starsie ale na 2015 model ano

waikikijuri
4. feb 2016

@chirabell dakujem ti pekne😉

andrejkakasova
4. feb 2016

@waikikijuri ahoj ano zohnali sme vanicku na luna kociky bez problemov a v kratkom case a za super cenu...takze ano som prikladom toho ze som mala len sportak a len som dokupila vanicku a naklikla presne ako sportovu cast takze nepotrebujes ziadne zvlast adaptery...som velmi spokojna a vrelo odporucam 🙂 mozem pridat aj foto ak chces 😉

andrejkakasova
4. feb 2016

@waikikijuri ahaaa a ano da sa iba cierna ale za 59 eur co je super cena

waikikijuri
4. feb 2016

@andrejkakasova budem rada ak das aj foto .aj ked poviem pravdu ze moc niesom stotoznena cierna farba vanicky pride mi smutna akurat ze mam bielu konstrukciu tak mozno keby to vidim spolu by sa mi zapacilo.sportiak mam bebeto nico ale neviem aky to je rocnik.kupili sme ho min.rok uz pouzivany no v super stave.tak ak mas foto potesis ma😉

andrejkakasova
4. feb 2016

@waikikijuri zajtra odfotim a hned poslem lebo sme mali starosti s malou tak som nebola dole kde mam kocik ale musim sa priznat ze nikdy som nebola zastancom ciernych kocikov ale teraz sa mi paci a asi to robi ta biela konstrukcia veselsie a aj tak mozem supnut farebnu decku a je to veselsie ...aj sportak mam cierny a mala som tam krasnu ruzovu podlozku a bol vesely inak sme kupovali v novembri 2014 alr .myslim si ze tam sa nic takeho nemenilo max farba latka atd ale urcite nie konstrukcia si myslim...lebo pani sa ma nepytala ktory mam len to proste objednala a hovorila ze sedi na vsetko...inak da sa aj v aladinovi objednat V hlohovci a mozno aj ina farba ale za 110 eur a dlhsie sa caka

andrejkakasova
4. feb 2016

@waikikijuri jeeej sak ja ho mam aj v tel uz odfoteny

waikikijuri
4. feb 2016

Waw krasne teda normalne som ani necakala ze bude tak pekny s bielou konstrukciou.teeda.a to mas teda zo stranky luna kociky?

waikikijuri
4. feb 2016
andrejkakasova
5. feb 2016

@waikikijuri ano to je z tej stranky 😉

chirabell
5. feb 2016

@andrejkakasova ja som mau odkocikovala na v ciernej vanicke na bielej konstrukcii ale brio go som mala....vobec ta cierna nevadila...davala som farebne deky a parada pekne tie farby v ciernej ukazali

andrejkakasova
5. feb 2016

@chirabell ze? Aj ja si myslim ...mne sa velmi paci lebo uz sportak som s malu absolvovala v ciernom a s krasnu podlozku a deku takze vobec nevadi a teraz sa silno tesim na dalsie babatko v kociku 🙂

chirabell
5. feb 2016

@andrejkakasova budes mat "letne" vanickovanie to je parada...horsie v zime ale aj vtedy sa da 🙂 myslim z pohladu farebnosti

andrejkakasova
5. feb 2016

@chirabell ano presne tak bude to take volne a vzdusne a farba tam doda smrnc sa velmi tesim 🙂

marshmallow
6. feb 2016

Kupim fialovy alebo cyklamen ponuknite

jemrykka
7. feb 2016

Ahojte baby, mam v ponuke 3 kombinaciu v cervenej farbe ak by ste mala niektora zaujem- bebetto nico plus( taska, plastenka, sietka v cene)
Foto a vsetky info poslem led bude mat niekto zaujem🙂

marshmallow
7. feb 2016

@misuliks nepredavate kocik?krasny je