Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@lucius13 strieska ti ide davat dole uplne hladko?? ten mechanizmus? lebo ono to zasekava, je to blbo vymyslene... to sa riesilo aj v tej skupine... Proste ta opieerka sa zasekava do latky budy... lebo ta buda ma vela latky a blbo je to navrhnute.. a aj ten mechanizmus sa zle chyta do ruky,lebo je schovany scasti v látke, takze to nevies poriadne chytit a potiahnut.. Ine kociky, co maju tento system, tak to ide ako po masle, u bebetta to je na nervy.. Mna toto poriadne odradilo od kupy veru.... Nevies to sklopit jednou rukou bez toho, aby si pouzila aj druhu ruku a opierku potlacila zvnutra, lebo sa zasekne aj do tej budy + ten mechanizmus je taky blbo rieseny..
@lucius13 ved ale to je oštara ....
aby som zdvihala striesku, ked chcem sklopit opierku?? to je co za blbost.... to ma ist normalne , nnech je strieska ako chce... das to dole len ked striesku das dopredu, inak ti tam zadrhava latka.. to je proste zle navrhnute.. mali spravit o nieco sirsiu konstrukciu na striesku, aby tam bolo miesto.
Skusala som to v obchode xkrat, je to proste na figu.
@katrin21 nie je ta opierka idealna, ale popri dalsich vlastnostiach, je to v podstate jedine negativum, ktore ten kocik ma, a pravdu povedat, je to len o zvyku, vobec to za problem nepovazujem, lebo dieta ta manipulacia s opierkou nijak neobmedzuje, aj ked uz spi, odpruzenie je perfektne, naklikavanie do obidvoch smerov bezproblemove a do terenu perfektny
Baby nepredava tu niektora bebetto nico? Do 100€ lebo za tolko som predala stary kocik a rodinne financie viacej nepustia😊
@lucius13 ono mne sa bebetto velmi paci a splna to ,co som chcela, ze je otocny, odpruzeny atd.. len toto mi fakt vadi, tak preto som ho stale nekupila... ale zatial som iny nenasla,len taky, co nie je zase otocny... :(
Este ho poskusam nazivo, ked pride kamoska jedna , co ho ma, tak povozim realne a uvidime... aj ked ona ma 2015 verziu...
Jo a este jedna vec mi vadi, ze je dost nemotocny.. ja mam teraz CAM dynamico a teda jazdi sa s nim lahucko nema take velikaske hrube kolesa, teda ma ich velke, ale akosi inak sa s nim jazdi a manevruje, lahsie.. Videla som to uz v obchode, kde som musela manevrovat v malom priestore medzi kocikmi s mojim som nemala problema a Nico mi v kuse zavadzal akoby, nemotorne su tie kolesa. ale to je asi zvyk , ze proste mam teraz menej robustne...
Strasne sa mi paci Petite& MArs street, aj vyhovuje so vsetkym, len zase nie je otocny... alebo aj Valco Baby Snap4 ... detto.. ten je aj superlahky..
a teda hlavne to zatienenie strieskou ma tiez super...
Maminky,premyslem ze predam nase bebeto nakolko som sa snim ani po 3 mesiacoch nestotoznila. Zeleny 2015 aj s taskou. V zaruke,pouzivany tri mesiace,mensi skrabancek,inac v top stave. 160 eur,bol by zaujem ?
@katrin21ja mám nico 2016 3 týždeň a som maximálne spokojná,vozim v ňom 1,5 ročnú malú plus na stupienku druhu 3,5 ročnú a nemám s ním žiadny problém.Ta strieška to je sila zvyku mne to vôbec nepríde divné,skor som nadšená aká je veľká a aj keď mala sedí vzpriamene je max kryta pred slnkom,ved strieška siaha skoro až po madlo a to si povedzme uprimne,nico je jeden a mála čo o ma takú veľkú striezku.Za tie peniaze si myslím že je to super kočík,mozno trochu ťažší ale zasa nemôžeme mať všetko.Kolko oveľa drahších kočíkov má menej plusov ako Nico.Ja by som nemenila.....
Mala by som na predaj benetto nico 2016 ruzovy. Bol by zaujem?
Mam na predaj bebetto nico vo farbe w17 (ciernobiela stvorcekova strieska) pouzivany 10 mesiacov. Je v bazariku keby nieco 🙂
@daniela8913 ten ruzovo sedy? aj teba omrzel? 😀 ja stale vaham ,ci ist do neho. dnes som presne ten ruzovo sedy videla v meste.. akoze pekny je,,ale stale ma odradza ta strieska....
@mimisk mozno trochu to pomoze, neviem, ale podla mna to nestaci, samotny mechanizmus je nestastne rieseny a ta cast, co sa ma byt vonku, za co mas chytit a stlacit, tak je sčasti pod latkou, to je zle... to ma byt cele vonku .. a ten mechanizmus celkovo nejde tak lahko..
Ved ked robis s kocikmi, tak vies urcite porovnat, ze niektore to maju dobre vyriesene a ide to lahucko. napr. aj ABC design tusim to ma a ide to hravo , hladko....

@pasarica Nie,idu pekne rovno,maju ten system,ze sa vracaju do svojej polohy ako boli predtym,ale mozem Vam zajtra otestovat.Starsi syn s nim lubi lietat,ked tam maly nesedi a ten si vychvaloval😀